Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska asi z toho chteli udelat dalsi drama… jen tak rozvod by pro scenaristy byl asi nuda… nevim, co tim sleduji, ale fakt se mi ten herec nezdal v pohode… mozna to bude jen na chvili a ze se chce s boriskem oprvdu usmirit.. jak rikal, vedet, ze ho vlastni syn nenavidi, neni nic extra… no necham se prekvapit, co z toho bude… snad jen nenhraje na city, aby mohl zase delat peklo…
@maluska píše:
Teda mě se nezdál nemocný, myslela jsem že to jen tak hraje, teda hlas fakt divný to jo, to mě zarazilo, ale tak nějak si nemyslím, že kdyby byl nemocný, že se vrhá na další díly ulice, pokud se tam teda třeba jen nemihne, třeba ho Boris pošle kamsi a on se stáhne s tím ať se ozve až bude chtít, ale pokud je nemocný tak i tohle mohli oželet, jen je rozvést a bylo by
No hlavně, proč by nemocný, s takovým hlasem vzhledem zkroušeného psa šel dobrovolně před tv??
@Petorka mi taky nejde do hlavy, každopádně uvidíme časem, co se z toho vyklube
@radulicek píše:
A nebo je fakt nemocnej.. a prenesou to i na eliase. Proto mozna ted ta zmena, ze se chce vidat s boriskem a urovnat to.. treba jakoze umira, tak sel do sebe.. i kdyz bych mu to neprala, ale vypadal fakt hodne spatne… no uvidime..
Mě napadlo úplně to samé, při pohledu na herce a ještě když začal tak skřípat tím hlasem..V reálném životě mu samozřejmě přeji zdraví, ale v Ulici by mohl třeba chtít urovnat všechno, co pokazil a strávit s Borisem co nejvíc času.
@Borůffka jojo, taky si to myslim…
jinak se jeste vratim k eme… me uz od acatku docela stval ten jejich kurator. nevim, jestli to tak je i normalne, ale mel by snad byt na strane ditete… a kdyz videl, jak se ji k touzimske nechtelo, nevim, proc to tak hrotil… to nevedel, jake mela v decaku psychicke problemey?
@Petorka píše:
No hlavně, proč by nemocný, s takovým hlasem vzhledem zkroušeného psa šel dobrovolně před tv??
kolik herců hrálo se závažným oneomcněním konkrétně v Ulici?
Třeba proto, že ještě hrát zvládne, mohlo by být ještě hůř… Jak by mu bylo, kdyby ho vyšoupli..
Situace Liškových je taky zapeklitá..Bedřich se snaží jednat s chladnou hlavou, Anča svým způsobem skáče tak, jak Ema píská, ale na druhou stranu se taky nejde divit,.. když malá přijde s tím, že chce být s mámou a jak jí má ráda, čí srdce by nezměklo a nezařizovalo víkend u tety..Franta je svým způsobem taky chudák..Ema přijde a jen tak mezi dveřmi oznámí, že ona vymyslela plán a bude to a to. Bylo by lepší, kdyby na rovinu kurátorovi sama řekla, že k mámě nechce, takhle budou akorát Liškovi čelit dalšímu problému, protože Eva bude mít pocit, že je Emou manipulováno, přitom ten manipulator je v tomhle případě Eminka. ![]()
@byron však třeba kapitán Bařinka tam taky hrál hodně nemocný a pak zemřel, nebo se pletu? vím o dost hercích, co hráli „až do konce“. Sice mu to nepřeji, herec je to úžasný a fakt umí hrát, ale podle mě nemocný byl…
@Granda píše:
@byron však třeba kapitán Bařinka tam taky hrál hodně nemocný a pak zemřel, nebo se pletu? vím o dost hercích, co hráli „až do konce“. Sice mu to nepřeji, herec je to úžasný a fakt umí hrát, ale podle mě nemocný byl…
no a ještě tatínek Bedřicha- ted si nevzpomenu na jméno ale mám to na jazyku
@Petorka tak třeba nemůže hrát něco těžkého a delšího, film by možná byl moc náročný a chce zůstat v kondici.Nebo chce mít pocit, že není odepsaný. I když s tím hlasem mohl být je nachlazený, to bych až tak nehrotila ![]()
Holky, jestli je ten herec zdravý a já doufám a věřím, že ano, a vy ho tady takhle pomalu pohřbíváte, asi by neměl radost to číst… ![]()
@Petorka no to mas pravdu.. tak doufam, ze je zdravy a jeste dlouho bude…
Vždyť říkám, že byl možná nachlazený, jinak vypadla fit
a byla pusa byla, krásná, doktůrek měl problém to rozdýchat
a zítřejší díl vypadá taky zajímavě ![]()
Tak to uz se tesim… bohuzel pusu asi dneska vecer neuvidima zitra rano se k tv taky nedostanu… tak snad to na ulozto jeste pujde stahnout… jinak popis, co bude dneska vecer…