Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No takže až od září jí uvidíme, teda, tak koho tam bude hrát? Chodíte někdo na fb Ulici? Že bysme podle toho vydedukovali, jaká správná odpověd je ![]()
Tam se objevuje hlavně názor, že půjde o Lenky mámu…
@Petorka píše:
No takže až od září jí uvidíme, teda, tak koho tam bude hrát? Chodíte někdo na fb Ulici? Že bysme podle toho vydedukovali, jaká správná odpověd je
No tak podle diskuze na fb, to fakt vypadá na Lenky mámu. Tak jsme to asi taky trefily.
Pár dní jsem tu nebyla, tak jsem něco málo zpětně dočítala a k paní Cibulkové mě napadlo úplně to samé co někoho na FB. Že to bude lesbická přítelkyně Evy Toužimské
. Možná proto se tam Emě nechce a neví jak to někomu říct. Přijde mi divné, že předtím než tam přesala bylo to jen Eva Eva a najednou o ní skoro nemluví.
@zasemamina píše:
Pár dní jsem tu nebyla, tak jsem něco málo zpětně dočítala a k paní Cibulkové mě napadlo úplně to samé co někoho na FB. Že to bude lesbická přítelkyně Evy Toužimské. Možná proto se tam Emě nechce a neví jak to někomu říct. Přijde mi divné, že předtím než tam přesala bylo to jen Eva Eva a najednou o ní skoro nemluví.
Víš co, když se s ní scházela jen tak na pár hodina a přijímala dárky, tak to bylo fajn. Ale pak přijde k ní, má tam svůj pokoj, musí tam spát a celá s ta věc se hrne k bodu, že se k ní jednou bude muset nastěhovat, tak to zamává s každým, zvláště s malou holkou ![]()
Ale lesbická přítelkyně ještě v Ulici nebyla, pokud se nepletu, to by mohlo být zajímavý…
@sunnyho.motylek píše:
Ona je Toužimská na žensky?
To nevíme, spekulujeme. Jako vždy ![]()
No mě teda pobavilo jak čekal boris a libor na libušku než vyleze z koupelny a ona pak vylezla uplně stejná jak před tím. by mě zajímalo co tam tak dlouho dělala
![]()
a pusa. no koooonečně, ale ted budem dalšího půl roku čekat než se začnou víc muckat a než na to skočí
![]()
a mára to dal té koze hezky sežrat. monika je fakt nemožná!!!
@Sherry, přesně nad tím jsem zakroutila hlavou. Kdyby si Libuš aspoň vzala jiné triko nebo udělala jinak vlasy, aby to nevypadalo blbě. Ale třeba si jen přendavala tampón, to na první pohled vidět není ![]()
@KPKristy píše:
To nevíme, spekulujeme. Jako vždy
přesně, podle novy má Cibulková být velkým překvapením. tak proč ne lesbička
/z vězení/.
@KPKristy píše:
@Sherry, přesně nad tím jsem zakroutila hlavou. Kdyby si Libuš aspoň vzala jiné triko nebo udělala jinak vlasy, aby to nevypadalo blbě. Ale třeba si jen přendavala tampón, to na první pohled vidět není
@KPKristy píše:
@Sherry, přesně nad tím jsem zakroutila hlavou. Kdyby si Libuš aspoň vzala jiné triko nebo udělala jinak vlasy, aby to nevypadalo blbě. Ale třeba si jen přendavala tampón, to na první pohled vidět není