Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
29.3.13 13:25

Vzpoměla jsem si jak jsem dělala na Fidlovačce maskérku, ještě na škole praxi a znala pulku hercu z Ulice, největší sympaták byl Lumír :pankac: :pankac: :pankac: Libuška ta byla taky moc milá a hubená, ještě sem znala Hrehoryho moc skromný chlap, tu ukrajinku tět nevím jméno milá atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.3.13 13:29

@maluska máš pravdu, moc na to tlačí, ve skutečnosti to takhle není. Naši klienti, kteří mají děti v pěstounce tenhle seriál sledují a myslí si, že je může potkat to samé a děti jim vezmou. Ve skutečnosti je to práce na několik měsíců a dokonce i let než dítě u biologického rodiče přespí. Takže mně dost vadí, jak to v tomto pořadu prezentují :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 13:30

@sunnyho.motylek, Tereza Bebarová ;)
Naši byli před lety na Fidlovačce na nějakým představení a dodneška o Bebarové básní, jaká je skvělá herečka, jak excelovala…

Jo a dneska jsem se tlemila, jak Bedřich přišel poučit Frantu o „jistých věcech“. Úplně vidím manžela, jak jednou bude o tomto mluvit s klukama. budu poslouchat zadveřma, to mě zajímá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.3.13 13:33

@KPKristy To je ona pamatuju na hru myslím jmenovala se tři sestry tam hrála Libuška, Badinková a myslím, že Bebarová a jen ony tři, my chodily jen na zkoušky a byla to moc dojemná hra nakonci všechny tři brečely a to byla zkouška, žádný hraní na diváky moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
29.3.13 13:46
@ncc1701 píše:
Anca to rekla Eme dobre, ze se chova jako fracek.

souhlasím ale od Anči jsem to vůbec nečekala, pořád tu Emu omlouvá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
29.3.13 13:52
@micelinka píše:
@maluska máš pravdu, moc na to tlačí, ve skutečnosti to takhle není. Naši klienti, kteří mají děti v pěstounce tenhle seriál sledují a myslí si, že je může potkat to samé a děti jim vezmou. Ve skutečnosti je to práce na několik měsíců a dokonce i let než dítě u biologického rodiče přespí. Takže mně dost vadí, jak to v tomto pořadu prezentují :(.

jé dík za názor, tak to jsem ráda, že skutečnost je jiná… už tak mi přijde, že jak se řekne pěstounská péče, tak z toho lidi odvázaný moc nejsou. Já to nikdy nezkoumala a nevidím do toho, ale když to vidím v té ulici, tak mě tenhle přístup až zaráží a prohnalo se mi několikrát hlavou, že pokud je to ve skutečnosti stejné, tak jestli si vůbec brát děti do pěstounské péče, když jste pak to nejmíň a můžou vám je z týdne na týden vzít - už tak je to strašně složité… ale zas chápu že v Ulici to nemůžou tak prodlužovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 13:54

@maluska, prosím tě, LL trvalo měsíce, než si dali pusu a odebrat dítě rodičům zvládnou během chvilky :zed:. Mohli to klidně prodlužovat a místo toho dát prostor třeba Lumčovi a Simoně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
29.3.13 14:00

@KPKristy :mrgreen: to je fakt a ani by mi moc nevadilo kdyby si Lišáci dali menší pauzu - moc mě to neba :nevim: asi že to tam je pořád dokola… s tou Zuzanou jsem to tam teda vůbec nepochopila, musela zůstat aby jim pomohla a pomohla jim jako jak, se tam sotva ukázala :zed: a když by tam teď mohla mít Fandu na velikonoce aby nemusel s nima a byl současně pod dozorem, tak zrovna odjíždí
ta Simona s Lumčou - to se ještě určitě vyvíjet bude ;) se těším, Simona je boží a Lumír teď je taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.3.13 14:04

Ty spolu budou určitě myslím L a L :srdce:
Budou si navzájem hladit pupíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 14:09

Simonu jsem nikdy moc nemusela, ale teď je vtipná. Jak ona se projevuje, to já chytám záchvaty smíchu, dneska s těma šatama mi dala zabrat :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.3.13 14:14

Já j mám ráda od začátku je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 14:27

Holky, já vás čtu pravidelně a fakt to tu vedete parádně :mrgreen:.
Mně momentálně taky tak trochu „štvou“ všichni :mrgreen:. Jsou tam samý takový těžký životní problémy, všichni jsou takoví znechucený, mračící a místo aby to odlehčili s Li+ Li, tak to taky šponujou :). Ať už je nechají spolu chodit, Lumíra se Simčou a ať se to tam trochu rozveselí.
Nejvíc mi asi zrovna nesedí Anča (jako přímo ta herečka, né postava), jak dělá ty její obličeje, jak se mračí a má takový divný rysy v obličeji, to je teda strašný. A taky mi vadí Thea, má teď takovou nijakou roli, pořád tak nějak stíhá Libušku, pořád jí stojí za zadkem :roll:.
Nejlepší je Lumír :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 14:31

Thea je tam teď fakt zbytečně. Mohli by to udělat tak, že si najde vlastní bydlení, tím ji na chvíli schovají a vyndají zase až to bude o něčem. Akorát tam prudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.3.13 15:45

Mě spíš mrzí ten Franta… spadne do toho nejspíš vinou Borise :,(

http://hobby.blesk.cz/…037/bibinka/ děkujeme :*

• Citovat
  • Upravit
4515
29.3.13 15:59

@ivik21