Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzpoměla jsem si jak jsem dělala na Fidlovačce maskérku, ještě na škole praxi a znala pulku hercu z Ulice, největší sympaták byl Lumír
Libuška ta byla taky moc milá a hubená, ještě sem znala Hrehoryho moc skromný chlap, tu ukrajinku tět nevím jméno milá atd
@maluska máš pravdu, moc na to tlačí, ve skutečnosti to takhle není. Naši klienti, kteří mají děti v pěstounce tenhle seriál sledují a myslí si, že je může potkat to samé a děti jim vezmou. Ve skutečnosti je to práce na několik měsíců a dokonce i let než dítě u biologického rodiče přespí. Takže mně dost vadí, jak to v tomto pořadu prezentují
.
@sunnyho.motylek, Tereza Bebarová ![]()
Naši byli před lety na Fidlovačce na nějakým představení a dodneška o Bebarové básní, jaká je skvělá herečka, jak excelovala…
Jo a dneska jsem se tlemila, jak Bedřich přišel poučit Frantu o „jistých věcech“. Úplně vidím manžela, jak jednou bude o tomto mluvit s klukama. budu poslouchat zadveřma, to mě zajímá
![]()
@KPKristy To je ona pamatuju na hru myslím jmenovala se tři sestry tam hrála Libuška, Badinková a myslím, že Bebarová a jen ony tři, my chodily jen na zkoušky a byla to moc dojemná hra nakonci všechny tři brečely a to byla zkouška, žádný hraní na diváky moc hezké
@ncc1701 píše:
Anca to rekla Eme dobre, ze se chova jako fracek.
souhlasím ale od Anči jsem to vůbec nečekala, pořád tu Emu omlouvá ![]()
@micelinka píše:
@maluska máš pravdu, moc na to tlačí, ve skutečnosti to takhle není. Naši klienti, kteří mají děti v pěstounce tenhle seriál sledují a myslí si, že je může potkat to samé a děti jim vezmou. Ve skutečnosti je to práce na několik měsíců a dokonce i let než dítě u biologického rodiče přespí. Takže mně dost vadí, jak to v tomto pořadu prezentují.
jé dík za názor, tak to jsem ráda, že skutečnost je jiná… už tak mi přijde, že jak se řekne pěstounská péče, tak z toho lidi odvázaný moc nejsou. Já to nikdy nezkoumala a nevidím do toho, ale když to vidím v té ulici, tak mě tenhle přístup až zaráží a prohnalo se mi několikrát hlavou, že pokud je to ve skutečnosti stejné, tak jestli si vůbec brát děti do pěstounské péče, když jste pak to nejmíň a můžou vám je z týdne na týden vzít - už tak je to strašně složité… ale zas chápu že v Ulici to nemůžou tak prodlužovat ![]()
@maluska, prosím tě, LL trvalo měsíce, než si dali pusu a odebrat dítě rodičům zvládnou během chvilky
. Mohli to klidně prodlužovat a místo toho dát prostor třeba Lumčovi a Simoně ![]()
@KPKristy
to je fakt a ani by mi moc nevadilo kdyby si Lišáci dali menší pauzu - moc mě to neba
asi že to tam je pořád dokola… s tou Zuzanou jsem to tam teda vůbec nepochopila, musela zůstat aby jim pomohla a pomohla jim jako jak, se tam sotva ukázala
a když by tam teď mohla mít Fandu na velikonoce aby nemusel s nima a byl současně pod dozorem, tak zrovna odjíždí
ta Simona s Lumčou - to se ještě určitě vyvíjet bude
se těším, Simona je boží a Lumír teď je taky fajn
Ty spolu budou určitě myslím L a L ![]()
Budou si navzájem hladit pupíky ![]()
Simonu jsem nikdy moc nemusela, ale teď je vtipná. Jak ona se projevuje, to já chytám záchvaty smíchu, dneska s těma šatama mi dala zabrat
![]()
Holky, já vás čtu pravidelně a fakt to tu vedete parádně
.
Mně momentálně taky tak trochu „štvou“ všichni
. Jsou tam samý takový těžký životní problémy, všichni jsou takoví znechucený, mračící a místo aby to odlehčili s Li+ Li, tak to taky šponujou
. Ať už je nechají spolu chodit, Lumíra se Simčou a ať se to tam trochu rozveselí.
Nejvíc mi asi zrovna nesedí Anča (jako přímo ta herečka, né postava), jak dělá ty její obličeje, jak se mračí a má takový divný rysy v obličeji, to je teda strašný. A taky mi vadí Thea, má teď takovou nijakou roli, pořád tak nějak stíhá Libušku, pořád jí stojí za zadkem
.
Nejlepší je Lumír
.
Thea je tam teď fakt zbytečně. Mohli by to udělat tak, že si najde vlastní bydlení, tím ji na chvíli schovají a vyndají zase až to bude o něčem. Akorát tam prudí…
Mě spíš mrzí ten Franta… spadne do toho nejspíš vinou Borise ![]()
http://hobby.blesk.cz/…037/bibinka/ děkujeme ![]()