Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gibbo píše:
Ožere se jako to prase s Viky a Borisem, prče ten donese flašku a bude z toho pěkný průser…
Nepochopila jsem, jak se mohli tolik zlejt z jednoho panáka. Když se vrátila Anča s Emou domů, tak v té lahvi moc neubylo cca 3 panáky ![]()
@maluska píše:
ta Simona s Lumčou - to se ještě určitě vyvíjet budese těším, Simona je boží a Lumír teď je taky fajn
Tyhle dva mě ted dost baví, je s nima sranda
Nejlepší bylo, jak ho polila tou vodou z vázy a on byl mokrý jak vodník
A dřepěl s nima u stolu v těch trenkách
![]()
@Bublana píše:
A taky mi vadí Thea, má teď takovou nijakou roli, pořád tak nějak stíhá Libušku, pořád jí stojí za zadkem.
Nejlepší je Lumír.
Thea mi taky pije krev, je tam jak dozor
![]()
Mně Thea docela fascinuje, jak jí neomezeně všechno, mohli aspoň ukázat, že si nejprve musí změřit cukr nebo něco takového.
@vokishka viď taky jsem nad tím nedávno přemýšlela, jeden čas se tam na to hodně ukazovalo a teď se ani náznakem nezmíní, jak kdyby cukrovku neměla… jinak souhlasím, dřív jsem se na Theu těšila, byl ten děj kolem ní asi o něčem, teď je tam na nic
jen strašně peskuje Libušku, stala se z ní taky pipina… v té Ulici snad za chvíli nebude jedna pozitivně naladěná ženská - snad ta Libuška a Simona, jinak je to samá prudička ![]()
@vokishka píše:
Mně Thea docela fascinuje, jak jí neomezeně všechno, mohli aspoň ukázat, že si nejprve musí změřit cukr nebo něco takového.
Na to jsem taky myslela. Ale na škole jsme měli cukrovkářku, a ta nedodržovala naprosto nic. Je ale pravda, že měla věčně nějaký potíže a byla tlustá jako prase…
Jj, o Theine cukrovce uz dlouho nic nebylo…ale potesilo me, ze aspon zminili Frantovu epilepsii v souvislosti s tim alkoholem. Nekdy mi totiz prijde ze z nas delaj pitomce a spolehaj na kratkou pamet.
jako treba s Gabinou a Vaskem, nebo jak se jmenuje. Jak to nikdo netusi, pritom Matej byl u toho jak nad ni slintal. Normalnimu cloveku by to uz doslo.
@janinka606 píše:
Mě se líbí jak na to Libuška s Liborem jdou pomalu
V pátek už to ale bylo docela přehnaný. Jak se může dospělá ženská hodinu líbat s chlapem a pak mu říct: „Dobrou noc a hezky se vyspi.“
![]()
@vokishka píše:
Tohle snad nedělá žádný cukrovkář, aby si dělal měření před každým jídlem. My měli cukrovku v rodině a nikdy jsem se s tím nesetkala ![]()
@MUFICE Tak já znám taky a před obědem si zcela jistě měří. Někdy i po větší námaze.
@Bersaba to je fakt
a hlavne to libani bylo takovy pubertalni, me by to uz davno prestalo bavit.
@suik Hlavně Libor se tvářil jak 14ti letý klučík poprvé políbený… ![]()
Tak mě to teda přišlo docela roztomilý, jak se tam líbali u té televize
Prostě to chtějí udělat takový hodně pomalý, protože oba toho mají za sebou hrozně moc, Libuška chlastala, doktůrek si zplodil nemanželský dítě, tak si to prostě tenhle vztah vychutnávají a mě to teda absolutně nevadí ![]()
Taky mi nevadí, že na to jdou pomalu (i když už to byla chvílema nuda, jak jim to trvalo
), ale myslím, že v životě to takhle mezi dospělýma nechodí. Nevím, nikoho takovýho neznám ![]()
Taky jsem se poslední dobou zaměřila na ty popelnice, co mají v domě. To je nechutný! Vím, jak táhnou kontejnery, který máme venku a vyváží se dvakrát týdně, tohle musí být fakt chuťovka. Další nedomyšlenost…
Jo, to už jsem si říkala xkrát, že je to humus ty popelnice, jak je mají v baráku
a ještě k tomu, jak vypadají neustále čistě ty popelnice, venku je realita trošku jiná ![]()
no a L+L, je fakt, že taky nikoho takovýho neznám, většinou na to pak vždycky všichni vlítnout, ale mě to přijde roztomilý, jak se oťukávají atd. ![]()