Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
1.4.13 20:17

Holky nekoukaly jste na Prask? tam mluvili o V. Cibulkove jak bude hrat v Ulici, ze bude bydlet primo tam v Ulici a pry zadnou osobu v Ulici nenecha chladnym nebo na pokoji neco v tom smyslu…ze se mame na co tesit…tak to jsem zvedava cim dal tim vic :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.4.13 20:46

Holky, prosím, kam nakonec zmizela ta Markéta, že už nebydlí u Simony? Nějak mi to uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.4.13 20:49

@MrsDuck Jen někam odjela, asi s Ediem na chatu, bydlí u ní jinak pořád dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.4.13 20:54

@Machalka Děkuji :palec: Takže jestli to chápu dobře, tak na tu chatu jeli už podruhé, ne? Jednou se přece už vrátila, aby dala výpoveď, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.4.13 21:00

@Alik.htm Kamoska bydli na periferii ve starem radovem dome a kontejnery maji taky v baraku, venku je neni kam dat. A kupodivu to tam nesmrdi, jak je tam chladek i v lete :)

• Citovat
  • Upravit
1132
1.4.13 21:19

@ncc1701 věřím, ale přijde mi to teda divný. Prý to bývá třeba ve Španělsku tady to, ale tam to prý DENNĚ vysypávají a prý normálně vyplachují hadicí s vodou, což u nás pochybuju, že tohle někdo dělá :lol: já si to teda neumím přestavit, vím, jaký jsou lidi prasata, ale jestli to někde funguje, tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.4.13 21:42

Taky myslím, že normální dospěláci by se snad nevydrželi hodinu líbat :lol: si fakt nedovedu ani představit :mrgreen:
musela jsem se smát poznámce Mikyho něco v tom smyslu, že mu Libor nemusí každý měsíc obstarávat nového sourozence :D jak řešili že se Boris choval divně a jak se k němu má Miky chovat
s popelnice mě to ani nenapadlo :D ale je to fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.4.13 22:03

Ty popelnice jsou tam jen pro pár partají, zrovna v zítřejším díle jde vidět, jak se tam Boris přehrabuje a všichni mají vzorně zavázané balíčky :-) a papír a plasty nesmrdí. Myslím že je to v pohodě. Je to v chladu, stranou ve výklenku. Pešek to jistě udržuje v čistotě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.4.13 22:05

@MrsDuck Přímo to tam neříkali, jen že je odjetá, chatu si dedukuju sama, páč netuším, kam jinam by ona mohla odjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.4.13 22:18

@zuzice tak věřím že nesmrdí :mrgreen: a nějak mi to je fuk přes tv to stejně necítím :lol: ale představa že to tak je u nás v paneláku tak zdechneme :mrgreen:… pamatuju si že ve škole jsme měli takhle popelnice na chodbách (jen na tříděný odpad) samo že papír a petky ok, ale pak tam byla popelnice i na obaly od džusů a mlíka a to mlíko i když to děti vyplachovaly, to byla teda za chvíli síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.4.13 08:02

@Machalka Ahá, děkuji i za dedukci. Aspoň jsem v obraze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
2.4.13 09:34
@MUFICE píše:
Tohle snad nedělá žádný cukrovkář, aby si dělal měření před každým jídlem. My měli cukrovku v rodině a nikdy jsem se s tím nesetkala :nevim:

Nechci nikoho obviňovat z nevědomosti, ale cukrovky jsou dvě. Jednu mají většinou důchodci a proto se jí říká stařecká, druhou lidé trpí většinou od dětství či dospívání. Hlavní rozdíl je že u té druhé nemocnému tělo neprodukuje hormon inzulin a musí jej doplňovat injekčně, nefunguje v těle slinivka. Prvně zmíněná cukrovka nemá s tímto moc společného- dnes ale i tuto cukrovku u dětí vidět můžeme, ale snad jen u těch silně obézních. Proto si každý cukrovkář hladinu cukru v krvi měřit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.4.13 10:23

Taky vám přijde, že to stím že si daly pár panáku nějak přehánějí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.4.13 10:27

Podle toho jaky byl zaber na lahev a kolik tam ubylo, si taky myslim, ze jim z toho spatne byt nemohlo, na ten drtek byli tri…trochu je to prehnany a s tim pecenim beranku me to taky dostalo…je to trapny, tolik tam vari a pecou, ze ty Liskovi by meli mit kuchyn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.4.13 11:04

@Hanka79 Měly by jí mít, tyhle detaily nedomýšlejí a přitom bijou do očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie