Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nekoukaly jste na Prask? tam mluvili o V. Cibulkove jak bude hrat v Ulici, ze bude bydlet primo tam v Ulici a pry zadnou osobu v Ulici nenecha chladnym nebo na pokoji neco v tom smyslu…ze se mame na co tesit…tak to jsem zvedava cim dal tim vic
![]()
Holky, prosím, kam nakonec zmizela ta Markéta, že už nebydlí u Simony? Nějak mi to uniklo.
@MrsDuck Jen někam odjela, asi s Ediem na chatu, bydlí u ní jinak pořád dál ![]()
@Machalka Děkuji
Takže jestli to chápu dobře, tak na tu chatu jeli už podruhé, ne? Jednou se přece už vrátila, aby dala výpoveď, že?
@Alik.htm Kamoska bydli na periferii ve starem radovem dome a kontejnery maji taky v baraku, venku je neni kam dat. A kupodivu to tam nesmrdi, jak je tam chladek i v lete ![]()
@ncc1701 věřím, ale přijde mi to teda divný. Prý to bývá třeba ve Španělsku tady to, ale tam to prý DENNĚ vysypávají a prý normálně vyplachují hadicí s vodou, což u nás pochybuju, že tohle někdo dělá
já si to teda neumím přestavit, vím, jaký jsou lidi prasata, ale jestli to někde funguje, tak proč ne ![]()
Taky myslím, že normální dospěláci by se snad nevydrželi hodinu líbat
si fakt nedovedu ani představit ![]()
musela jsem se smát poznámce Mikyho něco v tom smyslu, že mu Libor nemusí každý měsíc obstarávat nového sourozence
jak řešili že se Boris choval divně a jak se k němu má Miky chovat
s popelnice mě to ani nenapadlo
ale je to fakt ![]()
Ty popelnice jsou tam jen pro pár partají, zrovna v zítřejším díle jde vidět, jak se tam Boris přehrabuje a všichni mají vzorně zavázané balíčky
a papír a plasty nesmrdí. Myslím že je to v pohodě. Je to v chladu, stranou ve výklenku. Pešek to jistě udržuje v čistotě ![]()
@MrsDuck Přímo to tam neříkali, jen že je odjetá, chatu si dedukuju sama, páč netuším, kam jinam by ona mohla odjet ![]()
@zuzice tak věřím že nesmrdí
a nějak mi to je fuk přes tv to stejně necítím
ale představa že to tak je u nás v paneláku tak zdechneme
… pamatuju si že ve škole jsme měli takhle popelnice na chodbách (jen na tříděný odpad) samo že papír a petky ok, ale pak tam byla popelnice i na obaly od džusů a mlíka a to mlíko i když to děti vyplachovaly, to byla teda za chvíli síla ![]()
@MUFICE píše:
Tohle snad nedělá žádný cukrovkář, aby si dělal měření před každým jídlem. My měli cukrovku v rodině a nikdy jsem se s tím nesetkala
Nechci nikoho obviňovat z nevědomosti, ale cukrovky jsou dvě. Jednu mají většinou důchodci a proto se jí říká stařecká, druhou lidé trpí většinou od dětství či dospívání. Hlavní rozdíl je že u té druhé nemocnému tělo neprodukuje hormon inzulin a musí jej doplňovat injekčně, nefunguje v těle slinivka. Prvně zmíněná cukrovka nemá s tímto moc společného- dnes ale i tuto cukrovku u dětí vidět můžeme, ale snad jen u těch silně obézních. Proto si každý cukrovkář hladinu cukru v krvi měřit nemusí.
Taky vám přijde, že to stím že si daly pár panáku nějak přehánějí??
Podle toho jaky byl zaber na lahev a kolik tam ubylo, si taky myslim, ze jim z toho spatne byt nemohlo, na ten drtek byli tri…trochu je to prehnany a s tim pecenim beranku me to taky dostalo…je to trapny, tolik tam vari a pecou, ze ty Liskovi by meli mit kuchyn ![]()
@Hanka79 Měly by jí mít, tyhle detaily nedomýšlejí a přitom bijou do očí