Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
29.3.13 21:40
@Bublana píše:
@Spenata jo a jak na něj Ema sáhla a utrhla mu hlavu. Já na něj nemůžu sáhnout ještě půl hodiny po vyndání, jak je vařící.

No to taky byla scénka…Zuzana drží formu v rukavicích a Ema se na to vrhá, by se jí to hned po vyklopení rozpadlo v ruce, a ještě by jí to spálilo a ona si to nese…navíc já bych byla pořádně naštvaná, ale když to udělá Ema, tak se přeci nic neděje že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 21:48

Pečení beránků byla story teda! U stolu v obýváku, trapas. Zuzana v rukavicích, Ema na to vlítla holýma rukama a mazlila se beránkem, trapas, jasně, že byl studenej :roll:. Mě tyhle nedomyšlenosti iritujou :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.3.13 21:52

Holky a když odbočím, koukaly jste na Vyprávěj? Tam to byl trapas nad trapasy, neznám nikoho, kdo by nekoukal tehdy na Nagano a oni tam klidně dělají, že na USA a Kanadu se koukalo v noci!!! to první jsem sledovala první třetinu před školou u bráchy doma, zbytek s walkmanem na uších a na Kanadu koukala celá škola během vyučování, tak jakápak noc…manžel tu u toho nadával, prý hned napiš do ČT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.13 21:56

@Petorka, taky si pamatuju, že jsme koukali ve škole. Jediný co, tak finále bylo v neděli od půl šesté ráno, jinak se to všechno dalo přes den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
29.3.13 22:02

Tam byli záběry, že byli na náměstí, ale mě právě zarazilo, že bylo dost světlo…
Finále se hrálo v noci, ne?

@KPKristy píše:
@Petorka, taky si pamatuju, že jsme koukali ve škole. Jediný co, tak finále bylo v neděli od půl šesté ráno, jinak se to všechno dalo přes den :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
29.3.13 22:05

@Petorka my byli v tu chváli na školním výletě v Praze. Naše třídní stála před kostelem Sv. Mikuláše, měla sluchátko v uchu, my stáli natlačení v hloučku okolo ní a ona nám tlumočila s rozklepaným hlasem nájezdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.3.13 22:08

Finále bylo nějak od těch 6h, takže ty záběry ze Staromáku byly až kolem té 8h v poslední třetině a to už bylo světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
29.3.13 22:37

Ahoj, holky. Hele, já vůbec nestíhám na Ulici koukat, ani když to stáhnu :zed: tak jsem ráda, že trochu ten děj dočtu tady, ALE… nekoukám na to dlouho, tak se ještě neorientuju v postavách…prosím vás, kdo je ta Thea a co má s kým společnýho? Já myslela, že je to dcera tý ženský, jak začíná tetovat, ale dneska jí říkala jménem, tak mě zmátla :think:

• Citovat
  • Upravit
919
29.3.13 22:40

Thea je Libušky sestra

@Jemys píše:
Ahoj, holky. Hele, já vůbec nestíhám na Ulici koukat, ani když to stáhnu :zed: tak jsem ráda, že trochu ten děj dočtu tady, ALE… nekoukám na to dlouho, tak se ještě neorientuju v postavách…prosím vás, kdo je ta Thea a co má s kým společnýho? Já myslela, že je to dcera tý ženský, jak začíná tetovat, ale dneska jí říkala jménem, tak mě zmátla :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
29.3.13 22:46

@Phoebe13 Ahá, díky…zas se víc orientuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
30.3.13 12:05

Jo scéna s beránkem byla trapná dělá to asi chlap nebo nějaká lezba myslím, režiséra jinak by tohle přece domýšlely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.3.13 19:25

Holky, nevím, jestli jste tu už o tom psaly, ale já se teď dívala na pondělní ulici a děsně jsem se nasmála, Simona a Lumír, ty jejejich setkání a povídání o jídle a dietách, já se můžu uřechtat… :-)
Bude to dobrý pár do budoucna. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.13 19:51

@Bobiše, večer se chystám na pondělní díl a podle ukázek se na Simonu a Lumíra těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
30.3.13 20:14

@KPKristy taky jsem zvědavá, co z nich vznikne :-) vůbec mě to nenapadlo, ale fakt budou dobrý pár!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
31.3.13 16:46

Mě se líbí jak na to Libuška s Liborem jdou pomalu :-) je to hezký, a myslím, že další pár se rýsuje Simona s Lumírem, když si to tak vezmu tak se k sobě budou hodit..oba sou přesto jídlo…sou dlouho sami, tak by to mohli dát do kupy. Jen nás scénaristi budou zas asi napínat, jako u Li+Li

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí