Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublana píše:
@Spenata jo a jak na něj Ema sáhla a utrhla mu hlavu. Já na něj nemůžu sáhnout ještě půl hodiny po vyndání, jak je vařící.
No to taky byla scénka…Zuzana drží formu v rukavicích a Ema se na to vrhá, by se jí to hned po vyklopení rozpadlo v ruce, a ještě by jí to spálilo a ona si to nese…navíc já bych byla pořádně naštvaná, ale když to udělá Ema, tak se přeci nic neděje že..
Pečení beránků byla story teda! U stolu v obýváku, trapas. Zuzana v rukavicích, Ema na to vlítla holýma rukama a mazlila se beránkem, trapas, jasně, že byl studenej
. Mě tyhle nedomyšlenosti iritujou
![]()
Holky a když odbočím, koukaly jste na Vyprávěj? Tam to byl trapas nad trapasy, neznám nikoho, kdo by nekoukal tehdy na Nagano a oni tam klidně dělají, že na USA a Kanadu se koukalo v noci!!! to první jsem sledovala první třetinu před školou u bráchy doma, zbytek s walkmanem na uších a na Kanadu koukala celá škola během vyučování, tak jakápak noc…manžel tu u toho nadával, prý hned napiš do ČT ![]()
@Petorka, taky si pamatuju, že jsme koukali ve škole. Jediný co, tak finále bylo v neděli od půl šesté ráno, jinak se to všechno dalo přes den ![]()
Tam byli záběry, že byli na náměstí, ale mě právě zarazilo, že bylo dost světlo…
Finále se hrálo v noci, ne?
@KPKristy píše:
@Petorka, taky si pamatuju, že jsme koukali ve škole. Jediný co, tak finále bylo v neděli od půl šesté ráno, jinak se to všechno dalo přes den
@Petorka my byli v tu chváli na školním výletě v Praze. Naše třídní stála před kostelem Sv. Mikuláše, měla sluchátko v uchu, my stáli natlačení v hloučku okolo ní a ona nám tlumočila s rozklepaným hlasem nájezdy.
Finále bylo nějak od těch 6h, takže ty záběry ze Staromáku byly až kolem té 8h v poslední třetině a to už bylo světlo.
Ahoj, holky. Hele, já vůbec nestíhám na Ulici koukat, ani když to stáhnu
tak jsem ráda, že trochu ten děj dočtu tady, ALE… nekoukám na to dlouho, tak se ještě neorientuju v postavách…prosím vás, kdo je ta Thea a co má s kým společnýho? Já myslela, že je to dcera tý ženský, jak začíná tetovat, ale dneska jí říkala jménem, tak mě zmátla ![]()
Thea je Libušky sestra
@Jemys píše:
Ahoj, holky. Hele, já vůbec nestíhám na Ulici koukat, ani když to stáhnutak jsem ráda, že trochu ten děj dočtu tady, ALE… nekoukám na to dlouho, tak se ještě neorientuju v postavách…prosím vás, kdo je ta Thea a co má s kým společnýho? Já myslela, že je to dcera tý ženský, jak začíná tetovat, ale dneska jí říkala jménem, tak mě zmátla
Jo scéna s beránkem byla trapná dělá to asi chlap nebo nějaká lezba myslím, režiséra jinak by tohle přece domýšlely
Holky, nevím, jestli jste tu už o tom psaly, ale já se teď dívala na pondělní ulici a děsně jsem se nasmála, Simona a Lumír, ty jejejich setkání a povídání o jídle a dietách, já se můžu uřechtat… ![]()
Bude to dobrý pár do budoucna. ![]()
@Bobiše, večer se chystám na pondělní díl a podle ukázek se na Simonu a Lumíra těším ![]()
@KPKristy taky jsem zvědavá, co z nich vznikne
vůbec mě to nenapadlo, ale fakt budou dobrý pár!
Mě se líbí jak na to Libuška s Liborem jdou pomalu
je to hezký, a myslím, že další pár se rýsuje Simona s Lumírem, když si to tak vezmu tak se k sobě budou hodit..oba sou přesto jídlo…sou dlouho sami, tak by to mohli dát do kupy. Jen nás scénaristi budou zas asi napínat, jako u Li+Li