Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
2.4.13 20:58

Ahojky, tak soubor Ulice 2378 je nedostupný :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
2.4.13 20:58

A to je zajímavý! Na edisk jsme stahovala naposledy tak před týdnem a nechce mě to pustit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
2.4.13 21:00

Tak mi to s tím chlastem přišlo přehnané jako takhle malým dětem asi stačí málo ale tohle bylo přitažené, jediné co jsem tam viděla jako že velký průšvih co se mohl stát bylo s tím Fandou, když je nemocný… přišla mi i blbost, jak zůstali doma, my se ožrat tak asi vypadneme ven a počkáme až vystřízlivíme a určitě nebudeme doma čekat na rodiče :zed: a i tu flašku uklízí až když slyší v zámku klíče - to jsou pěkný jelita :roll: potřebovali tam nějakou zápletku a jak si ty scény úplně nedomysleli mi přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
2.4.13 21:01

No tak si musíme určit pořadí a nestahovat všechny najednou no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.4.13 21:13

NO přepustím své pořadové číslo, jdu zalehnout, zítra vstávam na ranní a možná Ulici stihnu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5548
2.4.13 21:17

@maluska To jo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.4.13 21:30
@maluska píše:
@Hanka79 tu minutku mohly holky vydržet viď :lol:

Mohli to nechat na 3:13 by se nic nestalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.4.13 21:33

Jinak ja trochu s Touzimskou soucitila, ale posledni dobou se chova desne, vubec si neuvedomuje to, ze tu Emu dostali z toho, ze prestala mlcet a zacala zase mluvit a normalne zit, po tom co si doma prozivala peklo a ted kdyz je holka v pohode, tak by ji hrrrrr chtela hned k sobe…a to na ni nevidi, ze k ni proste nechce…mela by ji to Ema nejak rict a taky si myslim, ze na ni dost pospichaji, ze v realnym zivote by to tak rychle asi neslo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.4.13 21:35
@Kaja-kaja píše: :P :P :mrgreen: Nojo :D :mrgreen: :mrgreen:
Možná to bylo o pár sekund :think: :think:
:lol: :lol:
Hlavne, ze jeste obe v poradku ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
2.4.13 21:36

@Hanka79 co se u těch toužimských dělo? vůbec nevím, nesledovala jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.4.13 21:44

Nějak jsem to dneska nechytla celý…co ten Lumír?? On tam snědl něco z lednice, bylo mu blbě…co to bylo?? Byla v tom nějaká pointa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
2.4.13 22:48

Já myslím, že to byl nějaký krém do dortu nebo tak něco, až mu na to máti přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
3.4.13 00:23
@maluska píše:
@KPKristy dík za info, mi to naskočilo na hodinu ale :zed: no tak teď už 2 hodiny :zed:

Mně to šlo dneska rychle, nejdřív tam skočilo 9h a během pár sekund 25 minut :pankac: Tak jsem to hned podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
3.4.13 00:30

Mě se to stahovalo v pohodě a vždy ke konci se to stoplo a nejde to přehrát, teď je tam nový soubor, tak stahuji ten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.4.13 02:00

Aha, tak to jsem toho Lumču asi nepochopila, já myslela že mu bude špatně z toho Simčinýho guláše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí