Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
3.4.13 13:26
@KPKristy píše:
No jasně že víme! Košulka, kordulka, klobúček s pérem… :palec:
:mrgreen: přesně!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
3.4.13 13:26

Thea je otravná, měla by jít bydlet s Terezou - ať si notujou spolu a neotravujou další :mrgreen:
Nyklovka koukám nezklame, já budu koukat asi až večer, už se na babu těším :mrgreen:
Toužimská si myslím, že teprve začíná, podle mě to nabere pěkný grády - čím víc Ema nebude chtít tím to bude horší si myslím :zed: a je to fakt moc rychlé, jako že už soud - mi přijde ujeté, nechápu - ženská se vrátí z vězení a během měsíce jí soud svěří zpátky dítě, o které se nezajímala xlet? nebyla tam za tu dobu vůbec ani zmíňka o tom, že by jí aspoň napsala dopis - teď to může okecávat jak chce a navíc Ema musí mít v papírech v jakém špatném psych. stavu se k Liškům dostala… celé je to nějaké nedomyšlené od scénáristů mi přijde a točí mě to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 13:27

@radulicek, no, docela koukala, když jí to Matěj řekl a v ukázkách na zítra říkala něco ve smyslu, že má pocit, jakoby za to mohla ona. Jasně, že za to může! Dělala takový vlny, že Kristýna se prostě rozhodla si Pavla nevzít, aby neudělala ještě větší zlo.
Musí to být náročný pro dceru, ale tak bych se na chvíli přestala s oběma vídat a ono by se to utřepalo. Přijde mi totiž ujetý, že si holka začne dupat a všichni kolem ní se z toho picnou. Ještě mohla začít vyhrožovat sebevraždou, už je to tam chybělo… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 13:29

@maluska, aby nám ještě scénáristi nepředvedli to, čeho jsou plné zprávy - jak dítě nechce od jednoho rodiče ke druhému a policajti ho tahají smykem, dítě řve, matka řve. To bych viděla velmi nerada, u takových záběrů se mi chce taky řvát a ty kretény postřílet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.4.13 13:29

@maluska tak s tim uplne souhlasim… prece po tom, co byla ve vezeni ji nemůžou hned sverit do pece dite… to je ujete. A hlavne, když k ni ema nechce a sama to před Velikonocema rekla tomu kuratorovi, ze je to moc rychle a on souhlasil… ze to tochu zpomali a najednou bude soud… A taky vůbec nechapu, ze nechaji, aby se Anicka i Eva spolu schazeli a Eva ji tak osočovala, ze popouzí Emu proti ni… a ještě vytahne, ze byl Frants ozralej… přitom Ema doma nebyla… Dost me to stve tahle „zapletka“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 13:30

Jo, úplně vidím Theu a Terezu, jak spolu bydlí. Dřepí na gauči, čumí do zdi jako trkací bejci a jsou naštvané na celej svět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.4.13 13:31

Ještě že jsem vás našla, já se nemůžu dopátrat za co ta Toužimská seděla? Vítě některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.4.13 13:33
@KPKristy píše:
@radulicek, no, docela koukala, když jí to Matěj řekl a v ukázkách na zítra říkala něco ve smyslu, že má pocit, jakoby za to mohla ona. Jasně, že za to může! Dělala takový vlny, že Kristýna se prostě rozhodla si Pavla nevzít, aby neudělala ještě větší zlo.
Musí to být náročný pro dceru, ale tak bych se na chvíli přestala s oběma vídat a ono by se to utřepalo. Přijde mi totiž ujetý, že si holka začne dupat a všichni kolem ní se z toho picnou. Ještě mohla začít vyhrožovat sebevraždou, už je to tam chybělo… :roll: :zed:

Jo, to urcite za to svým zpusobem muze… ale fakt nechapu jejího otce, ze tak tlacil na pilu, ze na veceri na usmířenou ji zase rekne takovou jobovku.. Taky nechapu, ze se museli hned rozchazet, když to byla takova laska… zaregistrovala jsem jen, ze se Kristyna rozhodla, ze se zatím nevezmou a nebude se k Admiralovi stehovat… tak nevim, proc se hned rozchazeli… taky by uz Admiral mohl mit rozum a nechovat se jako pubertak a nehat to všechno s Betkou a Kristynou ulezet… jsou obe jak maly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 13:35

@radulicek, ona právě Kristýna neví, jestli se rozešli, ale od té doby, co mu řekla, že si ho nevezme, se jí prý neozval a nereagujen a zprávy. Tak si myslí, že je konec.
Máš pravdu, že spěchat tolik nemuseli. Já bych je od té večeře vyhodila a dlouho je nepozvala. Asi nemá cenu se v tom pitvat, pak to dopadne, jak to dopadlo. Všichni jsou smutní, naštvaní a rodina se rozpadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
3.4.13 13:36

@Ivoka napadlo mě to, jak je teďka dávali na nova cinema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 13:36
@SeSSy píše:
Ještě že jsem vás našla, já se nemůžu dopátrat za co ta Toužimská seděla? Vítě některá?
Říkali myslím za nějaký krádeže. Ale prý seděla osm let, to asi musela u toho někoho zabít nebo minimálně vykrást banku… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
3.4.13 13:38

@KPKristy joo, přesně tak, mohly by bydlet spolu, notovaly by si :pankac:, a taky se obávám, že to takto může dopadnout, s eminým předáním do péče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.4.13 13:59
@maluska píše:
přesně to jsem si říkala a představa jak sežeru na posezení kostku másla :zed: se nedivím, že mu bylo blbě… ale taky jsem si nebyla jistá co to vlastně jedl, doufala, jsem že není takový prase aby snědl mísu krému :mrgreen:

Mně by to ani nechutnalo, nejím ani Nutelu, přijde mi to moc tučné :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.4.13 14:00
@KPKristy píše:
Jo, úplně vidím Theu a Terezu, jak spolu bydlí. Dřepí na gauči, čumí do zdi jako trkací bejci a jsou naštvané na celej svět :lol:

tos teda vystihla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.4.13 14:00
@Ivoka píše:
Holky a vite, ze Lumca je stejny herec, co hral v basnikach toho moravaka? :mrgreen:

Myslela jsem si to, když jsem to nedávno viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky