Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65240
3.4.13 21:54

@Spenata Já jsem si taky řekla, že to asi četli a ještě to tam rychle dotočili. Stejně jako jsme mluvili o té cukrovce a pak hned řekla Libuška Thee, že tady má sladkosti bez cukru, kvůli cukrovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.4.13 22:00

Mne se nejvic libi ze Touzimska si bere do pusy Frantu, ze je ozrala, pritom si jen cucnul, ale sebe si ho huby nevezme, co je ona? vlastni deti nechala mlatit a pak v detskem domove a je to zlodejka…ale to je asi vsechno podle ni v poradku…fakt by si mela sahnout do svedomi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.4.13 23:07
@Hanka79 píše:
Jo ty bych taky dala facaka, je doterna a zvedava, aby ji naaahodou neco nekde neuniklo :roll:
A je jasny, ze Nyklove nebude zadna zenska dobra, pac Lumir je starosta, je to NEKDO..a jeho chce kazda akorat oskubat :cert: :lol:

Líp bych to nenapsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.4.13 23:08

Tak a jdu se podívat na čtvrteční díl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.4.13 23:30
@MUFICE píše:
Tak a jdu se podívat na čtvrteční díl :pankac:

ja už koukám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.4.13 23:34

Franta s Viky mě taky zarážejí, teda už jsem to tu zmiňovala dřív. V jejich věku mě nikdo nebavil dýl jak dva měsíce, a i na takovou dobu to musela být ukrutně velká láska.
A představitelka Emy by se mohla více podílet na dialozích, výrazivo typu „mně budete bohatě stačit vy, vy jste rozumnej“ je ryze dospělácké :-)

• Citovat
  • Upravit
50166
4.4.13 01:00

Teda, nejvíc mě pobavilo, jak Lumír cvičil v tom obýváku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nyklovka si do huby nevidí, Simoně teda řekla hnusná slova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.4.13 06:36
@ncc1701 píše:
Franta s Viky mě taky zarážejí, teda už jsem to tu zmiňovala dřív. V jejich věku mě nikdo nebavil dýl jak dva měsíce, a i na takovou dobu to musela být ukrutně velká láska.
A představitelka Emy by se mohla více podílet na dialozích, výrazivo typu „mně budete bohatě stačit vy, vy jste rozumnej“ je ryze dospělácké :-)

To mě taky zarazilo. Včera zase něco moudrýho pronesla, už si to nepamatuju, ale osmileté (deseti?) dítě takhle nemluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.4.13 07:50
@MUFICE píše:
Teda, nejvíc mě pobavilo, jak Lumír cvičil v tom obýváku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nyklovka si do huby nevidí, Simoně teda řekla hnusná slova :cert:

Nas to s manzelem taky rozsmalo jak Lumir cvicil :-D je to kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
4.4.13 11:49
@Hanka79 píše:
Mne se nejvic libi ze Touzimska si bere do pusy Frantu, ze je ozrala, pritom si jen cucnul, ale sebe si ho huby nevezme, co je ona? vlastni deti nechala mlatit a pak v detskem domove a je to zlodejka…ale to je asi vsechno podle ni v poradku…fakt by si mela sahnout do svedomi :evil:

a hlavně co ten její vlastní syn :roll: a bere si do huby cizí
@MUFICE jak Lumír cvičil :lol: to jsem si málem učůrla a pak ty hlášky u snídaně „u 50.kliku mě začaly trochu bolet ruce“
a teda Nyklovka :cert: chudák Simona, ještě ta narážka na děti, to mě dostalo :( baba jedna a přitom měla vždycky tu Simonu ráda ne… ale je mi jasný, že jak jde o Lumíra tak žádná není dost dobrá, nejlépe modelka co rozhodně nebude mít zájem o peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
4.4.13 11:52

Hele, ženy, mě tak napadlo, jsme se bavili, že tam furt pijou to víno, jo… ALe ta Bětka zase furt lemtá lahváče :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 12:03

Holky, ještě jsem chtěla jen k tý Emě… Já dělám na opatrovnickým soudě a bohužel jsou takhle postavené zákony. Přesně, jak to tam ukazují, tak to prostě je. Vždycky se upřednostní péče rodičů než jiných „cizích“ lidí. Je to sice postavené na hlavu, ale je to tak. To, že bude soud, za to nemůže Adamec, ten kurátor, ale může za to Toužimská, stačí, aby si k soudu podala návrh a tím se rozvine řízení. Soudce to prostě vezme a nařídí na konkrétní termín. Takže tohle scénáristi zrovna absolutně nepokazili, to je fakt podle pravdy :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2186
4.4.13 12:11
@Anonymní píše:
Holky, ještě jsem chtěla jen k tý Emě… Já dělám na opatrovnickým soudě a bohužel jsou takhle postavené zákony. Přesně, jak to tam ukazují, tak to prostě je. Vždycky se upřednostní péče rodičů než jiných „cizích“ lidí. Je to sice postavené na hlavu, ale je to tak. To, že bude soud, za to nemůže Adamec, ten kurátor, ale může za to Toužimská, stačí, aby si k soudu podala návrh a tím se rozvine řízení. Soudce to prostě vezme a nařídí na konkrétní termín. Takže tohle scénáristi zrovna absolutně nepokazili, to je fakt podle pravdy :pankac:

věřím, že to tak fakt je… proto jsem zvědavá na další vývoj
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
4.4.13 12:17
@Hanka79 píše:
Mne se nejvic libi ze Touzimska si bere do pusy Frantu, ze je ozrala, pritom si jen cucnul, ale sebe si ho huby nevezme, co je ona? vlastni deti nechala mlatit a pak v detskem domove a je to zlodejka…ale to je asi vsechno podle ni v poradku…fakt by si mela sahnout do svedomi :evil:

no, vypadalo to, že jí to došlo, potom co Anča odešla, ale obávám se, že to nebude mít dlouhého trvání…i takoví lidi bohužel jsou, taky když se navážela do Franty a přitom zapomněla, že má taky syna, který díky tomu, že byl v děcáku taky není rozhodně žáden svatoušek. No, ale zase to je díky ní pro nás zajímavější. Jsem moc zvědavá, jak to dopadne. Kdyby soud přiřkl Emu Liškovým, tak by to byl asi takový trapný a průhledný hepáč, tak jednoduché to nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
4.4.13 12:18

Holky, neviděla jsem včera poslední cca půl hodiny a dneska jsem u toho přepínala na jojku. Proč se tam Nyklovka rozbrečela?
Nepřijde Vám, že ten herec Lumíra nějak moc přibral, od začátku Ulice? Přece kdysi i nějak hubnul on-line, nebo jak to bylo. Pamatuju si jak ho ve Snídani pravidělně převažovali. Že by jako většina nedodržoval dietní režim? A ta herečka Simony taky myslím hubla, ne?
A ještě drobnost i tomu herci Lumíra, kamarádka četla v časopise nějakej jeho rozhovor a prý si do dneška zpaměti pamatuje popis kroje, přesně tak jak to říká v těch básnících… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí