Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
4.4.13 21:01
@maluska píše:
@Hanka79 nebo budeš muset na další mateřskou :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: coz o to, bych se tomu nebranila, ale chtelo by to pak nejakyho sponzora..na placeni hypoteky apod :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.4.13 21:04

Jak jsou v ty Ulici vsichni vyletneny… kdo to mohl tusit, ze nas jaro bude takhle napinat :)

• Citovat
  • Upravit
kiloka
4.4.13 21:09

http://ulice.nova.cz/…bulkova.html

Mě by zajímalo jakou postavu tam bude hrát :think:

• Citovat
  • Upravit
18259
4.4.13 21:09
@maluska píše:
fujtajbl na to se nemůžu koukat, jak má vyvalený ty klouby brrrrr, z toho mám až husinu

Se to holce, trochu vymklo z rukou :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.4.13 21:10
@Hanka79 píše:
Jezisi, jazyk, krky, drstky, proso…to je hnus… :mrgreen:

Je to samý hnus + umělotiny k tomu :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.4.13 21:11
@Hanka79 píše:
Stejne holky nevim no, ale lepsi byt trochu pri tele nez toto 8o takova pekna holka…a takhle zblbla :roll:

Ruce má jak z koncetráku, hrůza. Mně se třeba líbí postava Krainový, ta není vychrtlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
4.4.13 21:16

Už stahuju ;) jo a zas z toho edisk.cz mě to z toho nármálně funguje, jen teda další díl můžu stáhnou až za 24 hodin, ale jinak pohoda a je to rychlejší než z ulozto

Příspěvek upraven 04.04.13 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.4.13 21:17
@maluska píše:
Už stahuju ;)

Já též, snad to zase nekiksne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
4.4.13 21:17

@Hanka79 to je proto, aby člověk nesnědl ani to co může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
4.4.13 21:18

@KPKristy z ulozto mě to vyhodilo, tak díky mně ti to nespadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.4.13 21:19
@maluska píše:
@KPKristy z ulozto mě to vyhodilo, tak díky mně ti to nespadne :mrgreen:

Mně to zatím jede, ale to včera i předevčírem taky. A najednou hup, bylo staženo, ale jen 60MB :pocitac:. Podruhé už to nenaskočilo. Na edisku mi z nějakýho záhadnýho důvodu stahovat nejde :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.4.13 08:45

Tak co holky, jaky bude dnesni dil? na co se tam muzem tesit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.4.13 08:54

Tak díky tomu, že včera z uložto nestahovala maluska, se mi podařilo dnešní díl stáhnout napoprvé a za půl hodiny :mrgreen: (sranda, kočko :* )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.4.13 08:56

Na blbou Gábinu :roll: jako ta holka už je fakt přehnaná a dělá si to sama a pak si stěžuje - evidentně nezvládá být super matka a super manželka, tak by se na to mohla konečně vykašlat a být normální matka a manželka jako většina :)
smutnýho Jardu - tam se nic nového neděje, pořád leží na gauči a je hnusnej na mámu, která se v tom šťourá,
Markétu s výčitkami, nasraným Eddiem (to jsem nepostřehla, proč je naštvaný?)a opět přehnanou hrdostí :roll:
na Bětu, Kristýnu a spol. kde se to snad vyřešilo a bude od nich klid - aspoň mě zas pár hláškama pobavil Matěj, ten kdyby v téhle skupině nebyl tak je to na :zed:
z ukázek na další to vypadá že se to mezi Gábinou a Vaškem opravdu začne rozjíždět - je blbá už takhle je labilní a myslím, že nevěra jí samotnou totálně musí oddělat, to nemůže psychicky zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
5.4.13 08:59
@KPKristy píše:
Tak díky tomu, že včera z uložto nestahovala maluska, se mi podařilo dnešní díl stáhnout napoprvé a za půl hodiny :mrgreen: (sranda, kočko :* )
:mrgreen: ale já nestahovala s ulozto ani včera :mrgreen: ale dobrej čas, to čumím, tak rychle jsem z ulozto snad ulici nikdy nestáhla, jo jednou ale půlku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí