Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska píše:
@Hanka79 nebo budeš muset na další mateřskou
Jak jsou v ty Ulici vsichni vyletneny… kdo to mohl tusit, ze nas jaro bude takhle napinat ![]()
http://ulice.nova.cz/…bulkova.html
Mě by zajímalo jakou postavu tam bude hrát ![]()
@maluska píše:
fujtajbl na to se nemůžu koukat, jak má vyvalený ty klouby brrrrr, z toho mám až husinu
Se to holce, trochu vymklo z rukou
![]()
@Hanka79 píše:
Jezisi, jazyk, krky, drstky, proso…to je hnus…
Je to samý hnus + umělotiny k tomu
![]()
@Hanka79 píše:
Stejne holky nevim no, ale lepsi byt trochu pri tele nez tototakova pekna holka…a takhle zblbla
Ruce má jak z koncetráku, hrůza. Mně se třeba líbí postava Krainový, ta není vychrtlá.
Už stahuju
jo a zas z toho edisk.cz mě to z toho nármálně funguje, jen teda další díl můžu stáhnou až za 24 hodin, ale jinak pohoda a je to rychlejší než z ulozto
Příspěvek upraven 04.04.13 v 21:17
@KPKristy z ulozto mě to vyhodilo, tak díky mně ti to nespadne ![]()
@maluska píše:
@KPKristy z ulozto mě to vyhodilo, tak díky mně ti to nespadne
Mně to zatím jede, ale to včera i předevčírem taky. A najednou hup, bylo staženo, ale jen 60MB
. Podruhé už to nenaskočilo. Na edisku mi z nějakýho záhadnýho důvodu stahovat nejde
![]()
Tak co holky, jaky bude dnesni dil? na co se tam muzem tesit? ![]()
Tak díky tomu, že včera z uložto nestahovala maluska, se mi podařilo dnešní díl stáhnout napoprvé a za půl hodiny
(sranda, kočko
)
Na blbou Gábinu
jako ta holka už je fakt přehnaná a dělá si to sama a pak si stěžuje - evidentně nezvládá být super matka a super manželka, tak by se na to mohla konečně vykašlat a být normální matka a manželka jako většina ![]()
smutnýho Jardu - tam se nic nového neděje, pořád leží na gauči a je hnusnej na mámu, která se v tom šťourá,
Markétu s výčitkami, nasraným Eddiem (to jsem nepostřehla, proč je naštvaný?)a opět přehnanou hrdostí ![]()
na Bětu, Kristýnu a spol. kde se to snad vyřešilo a bude od nich klid - aspoň mě zas pár hláškama pobavil Matěj, ten kdyby v téhle skupině nebyl tak je to na ![]()
z ukázek na další to vypadá že se to mezi Gábinou a Vaškem opravdu začne rozjíždět - je blbá už takhle je labilní a myslím, že nevěra jí samotnou totálně musí oddělat, to nemůže psychicky zvládnout
@KPKristy píše:
Tak díky tomu, že včera z uložto nestahovala maluska, se mi podařilo dnešní díl stáhnout napoprvé a za půl hodiny(sranda, kočko
)