Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lys píše:
Já se s dovolením připojím se svoji troškou… přijde mi přehnaná a na ženskou s malým děckem celkem netypická reakce Lenky. Takhle odstřihnout chlapa, otce svého dítěte, přestože evidentně všeho lituje a strašně moc o zachování rodiny stojí, notabene když ona mu kdysi zahla s nějakým tím tělocvikářem a udělala mu vlastně to samý… to mi od ní přijde docela nefér.
Jo taky si myslim, ze s tim stehovanim to zbytecne prehnala, rikala, mu, ze je prachobycejnech chlap, neco v tom smyslu jako, ze je prase, ale ono i nekdy zensky se pekne ku*vej. Jarda malou moc miluje a ona mu s ni takhle odjede ![]()
@lys, myslím, že Lenka Jardu neodstřihla, jen potřebuje čas, aby to vstřebala. Já ji chápu, nemůže se mu podívat do očí, to jí nikdo nemůže mít za zlé. Vstřebá to a přijede, nemyslím, že by takhle rychle spálila mosty…
@elluan píše:
@boball Přesně to mě napadlo taky…že Simča otěhotní..
To by bylo fajn! Kolik myslíte, že ji tak v seriálu je?
Protože té herečce už je kolem padesáti. Ale určitě hraje mnohem mladší…
@KPKristy já v to doufám, Mnichov je stejně ale docela daleko
Ačkoli zase ona asi nikde jinde než tam nikoho nezná. Zapeklité ![]()
@KPKristy píše:
To by bylo fajn! Kolik myslíte, že ji tak v seriálu je?Protože té herečce už je kolem padesáti. Ale určitě hraje mnohem mladší…
Zřejmě to má být tak čtyřicítka
ale nejsem si jistá, jestli říkali někdy její věk. ![]()
@lys píše:
@KPKristy já v to doufám, Mnichov je stejně ale docela dalekoAčkoli zase ona asi nikde jinde než tam nikoho nezná. Zapeklité
No, práve, ona nikde jinde nemá přátele a zase stěhovat se na chvíli do nového podnájmu například, to asi taky nechtěla. Bude s lidma, co zná a oklepe se z toho…
Šmarjá, dneska se zase předvedla Gábina! Ale Hynek jí nic nedaroval. A musím se teda přiznat, že když jsem dávala Ondru prvně mamce na dva dny (byl mu rok a půl), tak jsme vyšilovala podobně
![]()
Eddie i Markéta jsou oba trubky. Se k sobě hoděj, Markéta snad prohlídne:-)
@hofka píše:
Eddie i Markéta jsou oba trubky. Se k sobě hoděj, Markéta snad prohlídne:-)
To teda jsou. Dneska se zase milostdáma předvedla ![]()
Čauky holky, prosím vás nevíte kde seženu včerejší díl??? nemůžu ho nikde najít. a Voyo to má placený ![]()
Já tu Lenku chápu, hlavně mi nepřišlo že by se vyloženě odstěhovala a Jardu odstřihla, v kontaktu jsou, ale chce si to prostě v klidu urovnat a chvíli ho nevidět - asi bych to měla stejně, koukat doma na chlapa na kterýho máte vztek ale víte, že ho to mrzí a chcete mu odpustit (což Lenka sama Jardovi řekla, že chce ale že to jen tak rychle nejde)přijde mi lepší vzít Miri a jet s ní na pár týdnů na „výlet“ a pak přijet a vyřešit to s chladnou hlavou než aby to dítě vnímalo to dusno a případné hádky… nevidím na jejím chování nic špatného a to že byla nevěrná ona, myslím, že by to mělo být naopak poučení pro oba, že jim to ten vztah málem zničilo, je jasné, že Lenka by nic takového teď už neudělala, já bych to taky nepřekousla jen tak i kdybych kdysi nevěrná byla, prostě nad tím nejde podle mě jen tak mávnout rukou i když by sebe víc chtěla a taky se v tom prostě ten Jarda má pořádně vymáchat - dobře mu tak… já si myslím, že se Lenka brzo vrátí a urovnají to - určitě se nerozejdou.
@KPKristy já vím že jí Eddie miluje a chápu, že se ho to může dotknout, že vyspí s Hejlem, který ho navíc Eddie nemusí, ale že až tak se urazit, že se s ní nebaví
jinak Markétě to evidentně došlo všechno s Jardou i s Eddie i když trošku pozdě no
je to jelito
s tou Simčou mě to taky napadlo, ale nějak si je jako rodiče s Lumírem a Nyklovkou babičkou v zádech nedokážu představit
já myslím, že Simoně už by v seriálu mohlo být kolem 45 let, protože když se tenkrát pokoušela o to umělé, tak jí mělo být už přes 40 let určitě… jinak ona podle mě může mít děti ne? tam byl problém v tom chlapovi - myslím, že to tam bylo naznačené
no to je to že já viděla vždycky každý 5. díl tak nevím přesně
@maluska nené,včera Nyklovce řekla, že děti mít nemůže… to je tak jedovatá baba ta Nyklovka… fůjtajbl.. ![]()