Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gibbo píše:
Hele, ženy, mě tak napadlo, jsme se bavili, že tam furt pijou to víno, jo… ALe ta Bětka zase furt lemtá lahváče![]()
aaa, tak pořád né, ne? jenom když sedí v Coolně (teda co jsem si tak všimla). doma si vínko někdy dám, ale jen výjimečně, no ale na pivo si zajdu ráda
a to kdyby mě někdo natáčel v hospůdce, tak tam taky nejsem jinak než s pivkem… ![]()
Ahoj holky, dohadujeme se tu s chlapem a nemůžeme za nic na to přijít, jak se jmenovala ta písnička ve včerejším díle, dnes opakovaném, ale tam už nebyla
vim, že je z roku 2007, myslela jsem coldplay, ale nemůžeme jí najít, děkuju ![]()
@maluska píše:
a hlavně co ten její vlastní syna bere si do huby cizí
@MUFICE jak Lumír cvičilto jsem si málem učůrla a pak ty hlášky u snídaně „u 50.kliku mě začaly trochu bolet ruce“
a teda Nyklovkachudák Simona, ještě ta narážka na děti, to mě dostalo
baba jedna a přitom měla vždycky tu Simonu ráda ne… ale je mi jasný, že jak jde o Lumíra tak žádná není dost dobrá, nejlépe modelka co rozhodně nebude mít zájem o peníze
si pamatuju, jak měla Nyklovku omotanou kolem prstu Pavluša ![]()
ta to s ní uměla, z té se mohla Nyklová po****
@Nelly 66 píše:
Ahoj holky, dohadujeme se tu s chlapem a nemůžeme za nic na to přijít, jak se jmenovala ta písnička ve včerejším díle, dnes opakovaném, ale tam už nebylavim, že je z roku 2007, myslela jsem coldplay, ale nemůžeme jí najít, děkuju
Asi máš na mysli písničku Apologize (tak nějak), ale kdo ji zpívá, nevím…
@KPKristy já právě myslím, že tam byla jiná…ale jsi hodná, děkuju
@KPKristy píše:
Asi máš na mysli písničku Apologize (tak nějak), ale kdo ji zpívá, nevím…
One Republic =) http://www.youtube.com/watch?…
Myslíte teda že je to ona? Já jsem tam nějak to piano vůbec nepostřehla
přítel to normálně stahuje aby jsme si to poslechli znova ![]()
@zasemamina píše:
Holky, neviděla jsem včera poslední cca půl hodiny a dneska jsem u toho přepínala na jojku. Proč se tam Nyklovka rozbrečela?
Nepřijde Vám, že ten herec Lumíra nějak moc přibral, od začátku Ulice? Přece kdysi i nějak hubnul on-line, nebo jak to bylo. Pamatuju si jak ho ve Snídani pravidělně převažovali. Že by jako většina nedodržoval dietní režim? A ta herečka Simony taky myslím hubla, ne?
Tenkrát hubli oba, ale to jsem Ulici ještě nesledovala, akorát se o tom psalo v bulváru ![]()
@Nelly 66 píše:
Myslíte teda že je to ona? Já jsem tam nějak to piano vůbec nepostřehlapřítel to normálně stahuje aby jsme si to poslechli znova
schválně si to pouštím znovu a je to ona ![]()
@MUFICE píše:
Tenkrát hubli oba, ale to jsem Ulici ještě nesledovala, akorát se o tom psalo v bulváru
hm, tak to budou asi stejně zabité případy jako já, co se týče hubnutí
![]()
@Spenata píše:
hm, tak to budou asi stejně zabité případy jako já, co se týče hubnutí![]()
Kdoví, co měli za dietu. Jestli jim jídelníček nastavil ten pitomec Chaloupka, tak se nedivím, že to hned nabrali. Četla jsem ten jeho jídelníček, co ted nastavil té ženské, jak u něj hubne, jsou to samé umělotiny ![]()
@MUFICE Chaloupka, to mi nic neříká…nemáš náhodou odkaz?
jinak já si tě pamatuju myslím z diskuze Hubnutí se semaforky a vím, že ty slavíš úspěchy ![]()
@Spenata píše:
@MUFICE Chaloupka, to mi nic neříká…nemáš náhodou odkaz?
jinak já si tě pamatuju myslím z diskuze Hubnutí se semaforky a vím, že ty slavíš úspěchy
Na ten odkaz jsem narazila v jedné diskuzi, tak jestli ho najdu, tak ho sem hodím
Díky
S tím hubnutím, to zase tak slavné není, jde to sice pomalu, ale jde to.
@MUFICE tak o to je to lepší, čím pomaleji to jde, tím větší šance, že už se to nevrátí zpátky ![]()
no, já už si něco od něho vygúglila a byla to teda drasťárna, do toho bych nešla…