Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
3.4.13 02:05

Zas jsem to stáhla a opět nefunguje :think: a to mi to vždy jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 06:39

Já se včera už na stahování vyprdla. Stáhlo se mi jen kolem 60MB a podruhé už to zhavarovalo úplně. Zase plné uložto emimiňaček :mrgreen:
Stahuji teď, na uložto jsou dva soubory…

Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.4.13 08:02
@KPKristy píše:
Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama :mrgreen:

Takovyho kremu bych nesnedla teda, by mi bylo taky zle :-D ho mama zabije az na to prijde… :mrgreen: :mrgreen: ale je hrozna, jak vsechno zacne vzdycky na nekoho hazet… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.4.13 08:03
@slavuska1 píše:
Aha, tak to jsem toho Lumču asi nepochopila, já myslela že mu bude špatně z toho Simčinýho guláše :think:

Ne e, ten si prinesl domu, nejedli ho u Simony :)ma se pry nechat ulezet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 08:07

Se nedivím, že ten guláš jim nejel. Sojovej, blééé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
3.4.13 09:02
@vokishka píše:
@zasemamina Já znám dítě, které si měří, má přesně nachystané svačiny, kolik smí sníst, před obědem přijde teta, která nejprve změří a pak jde na oběd.

dobře jste mě doplnila, nebo možná více osvětlila jak to je ;). Diabetici co si píchají inzulín musejí hladinu cukru měřit několikrát denně. Ale manžel kupuje mamince jehly ke glukometru cca jednou ročně, neměří každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
3.4.13 09:21
@KPKristy píše:
Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama :mrgreen:

Mě to připadalo jako syrová směs na játrové knedlíčky. Ale kousek během večerníčku mi utekl, tak je možné že mi něco o výrobě krému uniklo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.4.13 09:36

@zasemamina
taky mi to přišlo jako nějaká masová játrovka či co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.4.13 09:47
@KPKristy píše:
Se nedivím, že ten guláš jim nejel. Sojovej, blééé…

a ja bych si ho dala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.4.13 09:49
@Hanka79 @Hanka79
@Hanka79 píše:
Takovyho kremu bych nesnedla teda, by mi bylo taky zle :-D ho mama zabije az na to prijde… :mrgreen: :mrgreen: ale je hrozna, jak vsechno zacne vzdycky na nekoho hazet… :cert:

v dalsich dile bude jak ji da cocku a ze prej malem skoncil v nemocnici kvuli ni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 09:50
@zasemamina píše:
Mě to připadalo jako syrová směs na játrové knedlíčky. Ale kousek během večerníčku mi utekl, tak je možné že mi něco o výrobě krému uniklo… :D

O výrobě krému tam myslím nic nebylo, a taky mi to připadalo jako maso. Ale proč by sežral mísu syrových jater. To asi ne. Spíš ten krém. Ale ono to vyjde nastejno, blbě by mu bylo i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.4.13 09:51
@barca.hrosik píše:
@Hanka79 @Hanka79v dalsich dile bude jak ji da cocku a ze prej malem skoncil v nemocnici kvuli ni :think:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.4.13 09:51
@KPKristy píše:
O výrobě krému tam myslím nic nebylo, a taky mi to připadalo jako maso. Ale proč by sežral mísu syrových jater. To asi ne. Spíš ten krém. Ale ono to vyjde nastejno, blbě by mu bylo i tak :lol:

Vilma bude hledat krem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
3.4.13 09:52
@leene píše:
@zasemamina
taky mi to přišlo jako nějaká masová játrovka či co :D

Já myslela, že je to čokoládovej pudink s piškotama. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.4.13 09:52
@barca.hrosik píše:
Vilma bude hledat krem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak přece to byl krém! :mrgreen:
Ale to je Lumír teda prase, že to takhle vyjedl celé. Se pak nemůže divit, že je mu zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí