Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se včera už na stahování vyprdla. Stáhlo se mi jen kolem 60MB a podruhé už to zhavarovalo úplně. Zase plné uložto emimiňaček ![]()
Stahuji teď, na uložto jsou dva soubory…
Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama ![]()
@KPKristy píše:
Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama
Takovyho kremu bych nesnedla teda, by mi bylo taky zle
ho mama zabije az na to prijde…
ale je hrozna, jak vsechno zacne vzdycky na nekoho hazet… ![]()
@slavuska1 píše:
Aha, tak to jsem toho Lumču asi nepochopila, já myslela že mu bude špatně z toho Simčinýho guláše
Ne e, ten si prinesl domu, nejedli ho u Simony
ma se pry nechat ulezet ![]()
@vokishka píše:
@zasemamina Já znám dítě, které si měří, má přesně nachystané svačiny, kolik smí sníst, před obědem přijde teta, která nejprve změří a pak jde na oběd.
dobře jste mě doplnila, nebo možná více osvětlila jak to je
. Diabetici co si píchají inzulín musejí hladinu cukru měřit několikrát denně. Ale manžel kupuje mamince jehly ke glukometru cca jednou ročně, neměří každý den.
@KPKristy píše:
Jinak Lumír sežral mísu čehosi, vypadalo to jako krém. Ale takový množství by porazilo i vola. Nyklová bude určitě špekulovat, která že zlatokopka ho chtěla otrávit, ale až zjistí, že jí sežral krém, tak ho sežere sama
Mě to připadalo jako syrová směs na játrové knedlíčky. Ale kousek během večerníčku mi utekl, tak je možné že mi něco o výrobě krému uniklo… ![]()
@zasemamina
taky mi to přišlo jako nějaká masová játrovka či co ![]()
@KPKristy píše:
Se nedivím, že ten guláš jim nejel. Sojovej, blééé…
a ja bych si ho dala:-)
@Hanka79 píše:
Takovyho kremu bych nesnedla teda, by mi bylo taky zleho mama zabije az na to prijde…
![]()
ale je hrozna, jak vsechno zacne vzdycky na nekoho hazet…
v dalsich dile bude jak ji da cocku a ze prej malem skoncil v nemocnici kvuli ni ![]()
@zasemamina píše:
Mě to připadalo jako syrová směs na játrové knedlíčky. Ale kousek během večerníčku mi utekl, tak je možné že mi něco o výrobě krému uniklo…
O výrobě krému tam myslím nic nebylo, a taky mi to připadalo jako maso. Ale proč by sežral mísu syrových jater. To asi ne. Spíš ten krém. Ale ono to vyjde nastejno, blbě by mu bylo i tak ![]()
@barca.hrosik píše:
@Hanka79 @Hanka79v dalsich dile bude jak ji da cocku a ze prej malem skoncil v nemocnici kvuli ni
@KPKristy píše:
O výrobě krému tam myslím nic nebylo, a taky mi to připadalo jako maso. Ale proč by sežral mísu syrových jater. To asi ne. Spíš ten krém. Ale ono to vyjde nastejno, blbě by mu bylo i tak
Vilma bude hledat krem
![]()
@leene píše:
@zasemamina
taky mi to přišlo jako nějaká masová játrovka či co
Já myslela, že je to čokoládovej pudink s piškotama.
![]()
@barca.hrosik píše:
Vilma bude hledat krem![]()
![]()
Tak přece to byl krém! ![]()
Ale to je Lumír teda prase, že to takhle vyjedl celé. Se pak nemůže divit, že je mu zle ![]()