Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Machalka píše:
@Tamtama By mě zajímalo, jak spolu přes ty bachory budou tancovat
se nebudou držet no
jen dotýkat pupkama
![]()
Na uloz.to už je další díl ke stažení ![]()
Navíc 3× aby se stahovalo rychleji ![]()
@Tamtama píše:
Tyjo ženy Lumča pozve na ples Simču! Že by nakonec…
Jé já si říkala, že by jí mohl pozvat, takže to bude zítra jo? Super!
@Sherry píše:
ani nevímale jak slavili ty narozky tak to bylo jako dneska ne?
no to je jedno![]()
mám nějakou demenci
Tak to bylo včera.
Co myslíte, jak to dopadne z Emmou a Toužimskou? Začíná mi být Emmči líto
Tak jsem to zkoukla a je to prča..
konečně se libuška s liborem do toho trošku víc obuli.. už to nebylo jen takový ďubnutí
a oni jsou tak roztomilí…
a taky rozprava o jakože sexu bedřicha a franty
![]()
no jinak ukázky na další díl jsou drsný..
Franta zklame důvěru rodičů a simona polije lumíra vodou
![]()
@Sherry No tak když to není nic jinýho, voda uschne
to by přeci nebyla Simona, kdyby něco nevyvedla a je vidět, co má na sobě, co si udělala s vlasy? Ona jako kadeřnice tedy dycky vypadá jak Anča z kuchyně.
Co tam v té koupelně dělá? Lepí kachličky, nebo co?
To bylo dobré…:-)
Jinak to jejich Nepřezouvání je divné-Anča vleze v botech a do dětského pokoje až na koberec
A Ema je rozmazlená, chápu, že se jí nechce od Liškových, ale má to říct a ne že přijde s plánem a všichni si z ní sednou na zadnici…Dokud ji Eva kupovala dárky, tak to bylo v cajku…Se Frantovi nedivím, že už toho má po krk, vše se podřizuje Emě…
To jsme zvědavá na ten ples-co Simča provede…:-)
@BoDaViDoVe Mě paní Toužimská leze na nervy. Nechá ji být, několik let se k ní nehlásí a teď tohle:-(
Mě tam lezou na nervy skoro všichni.. se divím, proč se vlastně koukám
![]()
Byla ve vězení, ale to ji neomlouvá…ale stejně je to její pravá máma, co chce napravit, co pokazila…Tak jako Eliáš, několik let taky mimo, a pak BUM a byl tam a snažit se získat syna…
vím, je to blbá situace-ale Ema občas přehání…
@Tamtama píše:
Mě tam lezou na nervy skoro všichni.. se divím, proč se vlastně koukám![]()
Ta Anča v botech v pokojíku mě taky dostala a ještě jim vynadá že nevyluxovali ![]()
jinak mě fakt dostala scéna jak se Libuška připravovala a vylezla naprosto stejná ![]()
pusa
a viděla jsem i zítřek a pěkně se to rozjíždí ![]()
s tím Eliášem mi to přišlo tak že se na čas vypaří
asi v tom podraz nebude
a hned jak ta sekretářka lepila plakát o plesu a řekla že nepůjde, mě napadla Simona, škoda že to odpískala
jsem si myslela, že půjdou a Nyklovka utře
Toužimskou chápu, chápu i Emu a Liškovi a nic takového bych teda nechtěla zažít, pro to dítě ať je v jakémkoli věku to musí být hrozný… mi to fakt přijde strašně rychlý
Toužimská i kurátor mi přijdou jak kdyby Emu nejradši okamžitě odstěhovali, myslím, že by Toužimská měla být ráda, že s ní Ema vůbec komunikuje a nechat tomu volný průběh a upevňovat ten vztah… by mě docela zajímalo jak je to ve skutečnosti… tohle mi přijde fakt dost rychlý ![]()
Mne zacina drasat to Ancino klapani, to si nemuze koupit normalni papuce a musi doma chodit v tak blbejch pantoflich?