Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
28.3.13 19:52
@KPKristy píše:
@Sherry, přesně nad tím jsem zakroutila hlavou. Kdyby si Libuš aspoň vzala jiné triko nebo udělala jinak vlasy, aby to nevypadalo blbě. Ale třeba si jen přendavala tampón, to na první pohled vidět není :mrgreen:

no tak v tom případě si přendávala všechny tampony z jednoho megabalení. rpotože tamy byla snad hodinu :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.3.13 19:53

Jé holky, co bylo s Márou a Monikou? Vůbec nevím, jak mi to mohlo uniknout…ale dcera u toho malovala obrázek do Kouzelné školky, tak jsem se věnovala tomu…
Tak lesbická přítelkyně Evy, dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 19:59
@sunnyho.motylek píše:
Ona je Toužimská na žensky?

Ve vezeni se stane cokoliv, kdyz je v zenske vesnici, touhy pracujou kdo vi :lol: napad to neni spatnej :)ale zase ze by si Eva vzala k sobe domu pritelkyni, kdyz k ni ma prijit na prvni noc Ema? se mi zda takovy divny…ale kdo vi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.3.13 20:01

Jsem zvědavá jak jsem posílala na fb na stránky Ulice odkaz téhle diskuze, zda ji někdo čte a bere si z nás ponaučení :) Třeba není žádnej scénarista, ale my jsme scénaristky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.13 20:04
@Sherry píše:
no tak v tom případě si přendávala všechny tampony z jednoho megabalení. rpotože tamy byla snad hodinu :twisted: :twisted:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 20:05
@Kaja-kaja píše:
No koneče Libor a Libuška :mrgreen:

Jo konecne, a kdyz mu dala pusu a rekla, ze jde uz radsi domu, tak manzel prohlasil" no ta je dobra, jemu se konecne postavil klacek a ona jde domu" :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.13 20:11

@Hanka79, kdyby se můj díval, okomentoval by to podobně. Je vidět, na co chlapi věčně myslí. A jestli i Libor, tak mu bylo asi hooooodně smutno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.3.13 20:12
@Hanka79 píše:
Jo konecne, a kdyz mu dala pusu a rekla, ze jde uz radsi domu, tak manzel prohlasil" no ta je dobra, jemu se konecne postavil klacek a ona jde domu" :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: výraz měl fakt dobrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.3.13 20:13

No tak ten můj se jen přihlouple usmíval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 20:14

@KPKristy :mrgreen: :mrgreen: jo delal se jako ze oni neeee, ze jsou slusny a zadny hrisny myslenky nemaj…ale opak je pravdou :)na cunaciny porad myslej :)

Jinak docela by me zajimalo co to dal Elias do te schranky…nevim zda to pak Libuska nerikala co tam nasla, malej blbnuj, tak jsme to neslyseli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.3.13 20:20
@Kaja-kaja píše:
Spoustu diváků si všimlo, že Eliáš má divný hlas, je to snad tím, že Martin Myšička je nemocen???
Ano, v době, kdy Martin natáčel scény, které se tento týden vysílají, byl indisponován, tzn. měl problémy s hlasivkami. Přesto to zvládl skvěle, má můj obdiv. chat s libuškou

No tak vida, měly jste holky pravdu, ale je fakt, že to zrovna k těmhle scénám sedlo jako prd.el na hrnec, bez toho by to nebylo ani ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.3.13 20:22
@Sherry píše:
No mě teda pobavilo jak čekal boris a libor na libušku než vyleze z koupelny a ona pak vylezla uplně stejná jak před tím. by mě zajímalo co tam tak dlouho dělala :mrgreen: :mrgreen:
a pusa. no koooonečně, ale ted budem dalšího půl roku čekat než se začnou víc muckat a než na to skočí :roll: :roll:a mára to dal té koze hezky sežrat. monika je fakt nemožná!!!

Prosím, co tam bylo? Tohle jsem vůbec neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 20:26
@Kaja-kaja píše:
Spoustu diváků si všimlo, že Eliáš má divný hlas, je to snad tím, že Martin Myšička je nemocen???
Ano, v době, kdy Martin natáčel scény, které se tento týden vysílají, byl indisponován, tzn. měl problémy s hlasivkami. Přesto to zvládl skvěle, má můj obdiv. chat s libuškou

Ze ho nenechali dolecit :roll: ale jak uz bylo psano, ono to k tomu vsemu nejak sedi :)ten jeho hlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
28.3.13 20:33

Mě se líbilo, když Libor, Libuška a Borisek vyšli zpoza toho rohu (když se vraceli z kina) a čekal tam Eliáš a Libor jak je vysoký, tak to působilo hrozně mužně a tak ochraňovatelsky, nevím, proč mě to tak zaujalo, ale líbilo se mi to moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.3.13 20:43
@Hanka79 píše:
Jo konecne, a kdyz mu dala pusu a rekla, ze jde uz radsi domu, tak manzel prohlasil" no ta je dobra, jemu se konecne postavil klacek a ona jde domu" :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky