Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Spenata píše:
Mě se líbilo, když Libor, Libuška a Borisek vyšli zpoza toho rohu (když se vraceli z kina) a čekal tam Eliáš a Libor jak je vysoký, tak to působilo hrozně mužně a tak ochraňovatelsky, nevím, proč mě to tak zaujalo, ale líbilo se mi to moc
Mě taky, stál tam jako člen rodiny ![]()
@Petorka píše:
Prosím, co tam bylo? Tohle jsem vůbec neviděla.
no ona mu řekla něco v tom smyslu že to bere moc vážně.. no tak on se urazil a trošku ju ignoroval. no byl naštvanej..a to asi ona potřebovala. aby viděla že není mára nějakej ochočenej blbeček
@Sherry Ted jsme si vsimla jakou mas peknou vetu pod metrikem
![]()
@Sherry píše:
no ona mu řekla něco v tom smyslu že to bere moc vážně.. no tak on se urazil a trošku ju ignoroval. no byl naštvanej..a to asi ona potřebovala. aby viděla že není mára nějakej ochočenej blbeček
Ale to bylo už včera ne?
Holky, nevim, jestli už to tu někdo nepsal nebo neuváděl, ale na FB Ulice v rozhovoru o Vilmě Cibulkový píšou:
"Na natáčení do hostivařských ateliérů dorazí Vilma Cibulková již v dubnu, nicméně v televizi ji začnou diváci vídat až od září. A koho že bude hrát? „Přál bych si, aby její role zůstala ještě tajemstvím. Těším se, že její postava bude velkým překvapením pro diváka,“ dodává Podzimek. My jen můžeme prozradit, že v rámci fanouškovských spekulací na Facebooku již zazněly správné odpovědi. Nic však nepotvrzujeme, ani nevyvracíme. Až se objeví v Ulici, samozřejmě vám přineseme podrobné reportáže ze zákulisí a rozhovory se samotnou herečkou. Zatím jí přejme, aby se jí v novém hereckém kolektivu líbilo.
Upřesňujeme kdy se zapojí do týmu a kdy ji uvidíte na obrazovce. Její roli skutečně nechceme prozradit, vaše fanouškovské spekulace nejsou na škodu a zaznívají tu i skutečně vtipné dohady. Nakonec pro vás bude docela překvapení, koho bude Vilma Cibulková hrát.
Vypadá to buď na tu Lenky mámu a nebo „jinou“ orientaci ![]()
@Petorka píše:
Ale to bylo už včera ne?
ani nevím
ale jak slavili ty narozky tak to bylo jako dneska ne?
no to je jedno
mám nějakou demenci
Taky mě u Cibule napadla jako první Lenčina máma, ale musela by mít v životě nějakej velkej třesk, aby se přestěhovala do Ulice. Přece furt neměla čas za Lenkou přijet ![]()
Víc mi vrtá hlavou paní Pumrová-Colombová, tu by měli už konečně vyvolat ze záhrobí ![]()
Jinak při dnešní puse Li+Li jsem si říkala, že Seidl vypadá vedle Líby jako její fotr
Jí je tam 30, ale vypadá lehce přes 20, jemu bude kolem 40, ale zblízka teda žádná olympiáda
Jestli se pak vedle ní nebude cejtit jak pedofil ![]()
@Tamtama By mě zajímalo, jak spolu přes ty bachory budou tancovat ![]()
@Dragobella píše:
Holky, nevim, jestli už to tu někdo nepsal nebo neuváděl, ale na FB Ulice v rozhovoru o Vilmě Cibulkový píšou:"Na natáčení do hostivařských ateliérů dorazí Vilma Cibulková již v dubnu, nicméně v televizi ji začnou diváci vídat až od září. A koho že bude hrát? „Přál bych si, aby její role zůstala ještě tajemstvím. Těším se, že její postava bude velkým překvapením pro diváka,“ dodává Podzimek. My jen můžeme prozradit, že v rámci fanouškovských spekulací na Facebooku již zazněly správné odpovědi. Nic však nepotvrzujeme, ani nevyvracíme. Až se objeví v Ulici, samozřejmě vám přineseme podrobné reportáže ze zákulisí a rozhovory se samotnou herečkou. Zatím jí přejme, aby se jí v novém hereckém kolektivu líbilo.
Vypadá to buď na tu Lenky mámu a nebo „jinou“ orientaci
Upřesňujeme kdy se zapojí do týmu a kdy ji uvidíte na obrazovce. Její roli skutečně nechceme prozradit, vaše fanouškovské spekulace nejsou na škodu a zaznívají tu i skutečně vtipné dohady. Nakonec pro vás bude docela překvapení, koho bude Vilma Cibulková hrát.
Mne docela zarazi, proc s tim delaji takove tajnosti
Kdyby to mela byt opravdu Lencina maminka…tak by to snad takove prekvapeni nebylo, kdyz se tam o ni mluvi a zase co by na tom bylo tak zazivnyho
to ta lesbicka, zni uz zajimaveji nebo to bude nejaka EX nekoho
![]()
@Tamtama píše:
Tyjo ženy Lumča pozve na ples Simču! Že by nakonec…
Jak rekla Nyklova Lumirovi, ze by se mel nechat ostrihnat, hned jsme doma rikali, ze nakonec skonci u Simony a pozve na ples nakonec ji
a taky ze jo…dalsi par se rysuje ![]()