Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
28.3.13 20:45
@Spenata píše:
Mě se líbilo, když Libor, Libuška a Borisek vyšli zpoza toho rohu (když se vraceli z kina) a čekal tam Eliáš a Libor jak je vysoký, tak to působilo hrozně mužně a tak ochraňovatelsky, nevím, proč mě to tak zaujalo, ale líbilo se mi to moc :)

Mě taky, stál tam jako člen rodiny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
28.3.13 20:46
@Petorka píše:
Prosím, co tam bylo? Tohle jsem vůbec neviděla.

no ona mu řekla něco v tom smyslu že to bere moc vážně.. no tak on se urazil a trošku ju ignoroval. no byl naštvanej..a to asi ona potřebovala. aby viděla že není mára nějakej ochočenej blbeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 21:05

@Sherry Ted jsme si vsimla jakou mas peknou vetu pod metrikem :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
28.3.13 21:08
@Sherry píše:
no ona mu řekla něco v tom smyslu že to bere moc vážně.. no tak on se urazil a trošku ju ignoroval. no byl naštvanej..a to asi ona potřebovala. aby viděla že není mára nějakej ochočenej blbeček

Ale to bylo už včera ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
28.3.13 21:12

Už je na ulož to zítřek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.3.13 21:18

Holky, nevim, jestli už to tu někdo nepsal nebo neuváděl, ale na FB Ulice v rozhovoru o Vilmě Cibulkový píšou:

"Na natáčení do hostivařských ateliérů dorazí Vilma Cibulková již v dubnu, nicméně v televizi ji začnou diváci vídat až od září. A koho že bude hrát? „Přál bych si, aby její role zůstala ještě tajemstvím. Těším se, že její postava bude velkým překvapením pro diváka,“ dodává Podzimek. My jen můžeme prozradit, že v rámci fanouškovských spekulací na Facebooku již zazněly správné odpovědi. Nic však nepotvrzujeme, ani nevyvracíme. Až se objeví v Ulici, samozřejmě vám přineseme podrobné reportáže ze zákulisí a rozhovory se samotnou herečkou. Zatím jí přejme, aby se jí v novém hereckém kolektivu líbilo.
Upřesňujeme kdy se zapojí do týmu a kdy ji uvidíte na obrazovce. Její roli skutečně nechceme prozradit, vaše fanouškovské spekulace nejsou na škodu a zaznívají tu i skutečně vtipné dohady. Nakonec pro vás bude docela překvapení, koho bude Vilma Cibulková hrát.

Vypadá to buď na tu Lenky mámu a nebo „jinou“ orientaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
28.3.13 21:18
@Hanka79 píše:
@Sherry Ted jsme si vsimla jakou mas peknou vetu pod metrikem :mrgreen: :mrgreen: :palec:

děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
28.3.13 21:21
@Petorka píše:
Ale to bylo už včera ne?

ani nevím :mrgreen: ale jak slavili ty narozky tak to bylo jako dneska ne?
no to je jedno :mrgreen: :mrgreen: mám nějakou demenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.3.13 21:29

Taky mě u Cibule napadla jako první Lenčina máma, ale musela by mít v životě nějakej velkej třesk, aby se přestěhovala do Ulice. Přece furt neměla čas za Lenkou přijet :think:
Víc mi vrtá hlavou paní Pumrová-Colombová, tu by měli už konečně vyvolat ze záhrobí :mrgreen:
Jinak při dnešní puse Li+Li jsem si říkala, že Seidl vypadá vedle Líby jako její fotr :twisted: Jí je tam 30, ale vypadá lehce přes 20, jemu bude kolem 40, ale zblízka teda žádná olympiáda :twisted: Jestli se pak vedle ní nebude cejtit jak pedofil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.13 21:34

Tyjo ženy Lumča pozve na ples Simču! Že by nakonec… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.3.13 21:36

@Tamtama By mě zajímalo, jak spolu přes ty bachory budou tancovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.13 21:38

@Machalka asi mají dlouhý ruce.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 21:39
@Dragobella píše:
Holky, nevim, jestli už to tu někdo nepsal nebo neuváděl, ale na FB Ulice v rozhovoru o Vilmě Cibulkový píšou:

"Na natáčení do hostivařských ateliérů dorazí Vilma Cibulková již v dubnu, nicméně v televizi ji začnou diváci vídat až od září. A koho že bude hrát? „Přál bych si, aby její role zůstala ještě tajemstvím. Těším se, že její postava bude velkým překvapením pro diváka,“ dodává Podzimek. My jen můžeme prozradit, že v rámci fanouškovských spekulací na Facebooku již zazněly správné odpovědi. Nic však nepotvrzujeme, ani nevyvracíme. Až se objeví v Ulici, samozřejmě vám přineseme podrobné reportáže ze zákulisí a rozhovory se samotnou herečkou. Zatím jí přejme, aby se jí v novém hereckém kolektivu líbilo.
Upřesňujeme kdy se zapojí do týmu a kdy ji uvidíte na obrazovce. Její roli skutečně nechceme prozradit, vaše fanouškovské spekulace nejsou na škodu a zaznívají tu i skutečně vtipné dohady. Nakonec pro vás bude docela překvapení, koho bude Vilma Cibulková hrát.

Vypadá to buď na tu Lenky mámu a nebo „jinou“ orientaci :lol:

Mne docela zarazi, proc s tim delaji takove tajnosti :think: Kdyby to mela byt opravdu Lencina maminka…tak by to snad takove prekvapeni nebylo, kdyz se tam o ni mluvi a zase co by na tom bylo tak zazivnyho :think: to ta lesbicka, zni uz zajimaveji nebo to bude nejaka EX nekoho :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.3.13 21:41

@Tamtama No Simona zrovna nee :mrgreen: Tak ho chytne za kravatu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.3.13 21:41
@Tamtama píše:
Tyjo ženy Lumča pozve na ples Simču! Že by nakonec… :pankac:

Jak rekla Nyklova Lumirovi, ze by se mel nechat ostrihnat, hned jsme doma rikali, ze nakonec skonci u Simony a pozve na ples nakonec ji :) a taky ze jo…dalsi par se rysuje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí