Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 no jo, kdyby se tam všechno dělo, jak má a jak my bysme to tady zpytlíkovaly, mohli by zítra skončit ![]()
@Petorka píše:
@laducha
No třeba![]()
Já to znám taky, moje už 5ti letá se taky umí tak zmastit, vždycky poznám ve školce, co měli k obědu na její mikině…nevím, kde to vzala, ale pusu si zásadně utírá do rukávů, doma to nedělá nikdo.
Můj tříletý syn to dělá taky ![]()
@ivik21 píše:
Toužimská beztak bude žalovat kurátorovi na Liškya Ema mu měla říct, že u ní bydlet nechce a ne dělat takové cavyky s výletem apod.
Jo, tak jim bude dělat problémy, když k ní Ema nebude chcít ![]()
@Granda píše:
http://prask.nova.cz/…de-hrat.html
No, to nám teda toho řekli, naprosto zbytečný článek ![]()
@elluan píše:
Ten Eliáš je tak hnusnej chlap…![]()
![]()
a ten hlas jaký měl dneska divný
Holky jaky mate nazor na moniku a teu? ty dve mi tam proste nesedi, jsou vecne nastvane a kyselimi ksichty. Hruza
@sisip píše:
Holky jaky mate nazor na moniku a teu? ty dve mi tam proste nesedi, jsou vecne nastvane a kyselimi ksichty. Hruza
Monika se snad srovná, když má pravidelný sex a Theu snad taky někdo brzo prošťouchne… ![]()
@sisip píše:
Taky mi tam vadí. Nevim co by ta Monika taky chtěla pořád. Pak ještě ta mladá kadeřnice (teď nevim jak se jmenuje), tý se taky pořád něco nelíbí.
@sisip no ta monika mě rozčiluje desne…i ta jeji kamoška z kadernictví
takový pesimistky ![]()
@mokkamona píše:
Taky mi tam vadí. Nevim co by ta Monika taky chtěla pořád. Pak ještě ta mladá kadeřnice (teď nevim jak se jmenuje), tý se taky pořád něco nelíbí.
Romana. To je taky fucek protivnej. No jo, ženský bez chlapa ![]()