Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
27.3.13 10:00
@Petorka píše:
Jo a ještě, mylsím, jak Lenka byla vytočená z toho „bordelu“ po Mirince, tak to bylo sice přehnaný, ale reálný, ona má teď nervy v kýblu, tak jí vytočí fakt maličkost, mohli jí ale udělat trošku víc zapatlanou no :lol:

Jo, to je pravda, bylo na ni videt, ze je dost mimo… ani se nedivim, me kdyz mam nejake problemy, tak taky vytoci jen to, ze mala nahodou vyleje piti na zem.. a normalne to vubec neresim… a to se ty lenciny problemy fakt s myma nedaji srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.3.13 10:03

Jo a mala mirinka je fakt kouzelna… je dobre, ze uz se tam vic objevuje… asi uz si fakt zvykla na kamery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 10:37

Ja jsem znova koukala na vcerejsi Ulici, jezisi me te holcicky bylo tak lito, jak zacala plakat, oni ji zapatlaj, ona ji serve, chudak dite, dostala vyhubovano za nic, myslim ze k te Lence ma silny pouto, kdyz spolu toci tak dlouho a ona ji vynada za nic…ja takhle videt brecet moje dite, mne pukne srdce, ikdyz vim ze hned prestane :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.3.13 11:20

Tak jsem zkoukla dnešní díl a Eliáš zřejmě opět začne otravovat :zed:

a Libuna se od něch zas nechá ukecat, zas mají scénaristi námět na dílů :?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
27.3.13 11:24

Mně se víc než Mirinka líbí Šimon, jak vždycky čeká na svou repliku, jak se směje s těma dolíčkama ve tváři :-) Myslím, že z něj jednou něco bude, podle mýho má docela talent na to, jak je malej :-)

• Citovat
  • Upravit
2787
27.3.13 11:25

Takže Libuška se nechá ukecat??? To snad né ne? Bože můj :pocitac:
Holky a řekněte mi, nějak mi to uniklo, ten manžel Lídy se teda s dítětem smířil a už i tak, že spolu zase žijou? Nedávno přeci bydlela Lída někde sama ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
27.3.13 11:30

Doufám že se s ním nedá dohromady to by mě nasra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 11:45
@Petorka píše:
Takže Libuška se nechá ukecat??? To snad né ne? Bože můj :pocitac:
Holky a řekněte mi, nějak mi to uniklo, ten manžel Lídy se teda s dítětem smířil a už i tak, že spolu zase žijou? Nedávno přeci bydlela Lída někde sama ne?

Ja myslim, ze se dali tak nejak dohromady, co mu Lida ukazala fotku z UTZ :) neco se v nem hnulo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 11:47

No je fakt, jak t někdo psal, mně ten konec s Libuškou taky nějak utekl, nebavilo mě to, kvůli tomu kreténovi jsem se na ulici přestala ráda dívat, kazil mi tím seriál, tak doufám, že se nevrátil nadlouho, myslím, že by to odradilo nejednoho diváka…I ten Kukačka už tam pak byl přes…a od té doby, kdykoliv Rímského slyším jako dabing nebo někde vidím nebo v rádiu, slyším Kukačku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
27.3.13 12:07

Já nechápu, proč Monika s Márou myjou ručně nádobí, když tam mají myčku. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.3.13 12:15

@cilly protože nemají děti, které by jim s tím pomohly :mrgreen: viz pár stánek zpátky s pračkou u Gábiny a Hynka.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
27.3.13 12:23
@ivik21 píše:
Tak jsem zkoukla dnešní díl a Eliáš zřejmě opět začne otravovat :zed:a Libuna se od něch zas nechá ukecat, zas mají scénaristi námět na dílů :?

néééé, to snad né…to mám skoro chuť se na to přestat koukat, jestli to tak fakt bude…ale zas se tam bude něco dít, i když to bude nepříjemné. podle mně tam bude pár dílů drama, ale nakonec to dopadne dobře a Libuška se konečně dá dohromady se Seidlem, no není možné, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
27.3.13 12:27

Ještě abych se vrátila k Monice s Márou, tak ten jejich vztah je nějaký divný, začínalo to tak slibně a všichni se těšili, až se dají dohromady, že tam zas konečně bude šťastná a zamilovaná dvojice…ale oni na mně zamilovaně prostě nepůsobí, sexuální život mají teda bohatý, ale příjde mi, že to je tak všechno, jsem z toho teda trochu zklamaná :cert:
no, ale ono se zas asi není moc čemu divit, vždyť už předtím spolu byli pořád, v práci a pak doma…ale když spolu byli jenom kamarádi, tak spolu mnohem více komunikovali a jiskřilo to mezi něma, teď mi to příjde nuda
no a Monika no comment, ta mi pije krev :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.3.13 12:31
@Petorka píše:
Jo a ještě, mylsím, jak Lenka byla vytočená z toho „bordelu“ po Mirince, tak to bylo sice přehnaný, ale reálný, ona má teď nervy v kýblu, tak jí vytočí fakt maličkost, mohli jí ale udělat trošku víc zapatlanou no :lol:

Třeba takhle? :mrgreen:

Ulici sleduju, když to jde, dřív jsem koukala pravidelně, teď, když nestíhám, přečtu si tuhle diskuzi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
27.3.13 12:48

Monika je úplně trapná, háže pořád ksichty, nechápu, co by chtěla, chová se jak 18-ti letá nanynka, která se nedejbože nechce scházet s rodiči
přitom jí vadilo, že za Márou přišla tehdy ta zrzka…

nedivila bych se, kdyby se na ni vyprdl, třeba by jí seplo konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky