Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 viď taky mi jí bylo líto- brouček a přesně jsem nad tím uvažovala stejně, že jaký v tom má guláš asi, moje dítě by absolutně nechápalo… a myslím, že se Lence do toho taky moc nechtělo, tohle musí být náročný
@maluska píše:
@Hanka79 viď taky mi jí bylo líto- brouček a přesně jsem nad tím uvažovala stejně, že jaký v tom má guláš asi, moje dítě by absolutně nechápalo… a myslím, že se Lence do toho taky moc nechtělo, tohle musí být náročný
Ona tu malou miluje, pac je stejne pry stara jako jeji prava dcerka…psali, ze se spolu dost zblizily, porad ji muchluje a hraje si s ni apod. ![]()
Zajimalo by me, zda to meli v planu, aby plakala a nebo se to stalo nahodou, ale bylo to dobry, tak to tak nechali ![]()
Ta monika je tááááááák blbá táááááák blbá..
co by za to jiná dala mít chlapa jako je mára. rád ju má, kdyby byla v tom tak by byl rád, ale tady flundra ne!!!
spratek nevděčnej
![]()
a teda bordel od dítěte co se týče jídla si představuju a znám uplně jinak..
tohle bylo nic.. a lenka z toho udělá vědu
![]()
no jsu zvědavá jak dlouho nakoec pryč bude.. tipuju týden ![]()
mě se u velké miriam líbilo jak mu řákala. to je trest jaroušku.. trest
![]()
No proto možná Badinková nechtěla aby Mirinku hrála její dcera:-) já bych své děti taky na herce nedala v tomhle věku
Podle mě to nebylo ve scénaři prostě na ní začala křičet a ona se rozplakala tak to hnedka použily, bylo na ní vidět jak se držela za tu hlavu, že improvizuje
@maluska píše:
no co co co a takový slovo ti tu pustí jo![]()
![]()
![]()
jj taky jsem nad tím tak uvažovala, no uvidíme co se z toho Eliáše vyklube, mě se na té postavě prostě líbí to že člověk nikdy neví co čekat - od takové povahy je to hodně reálně a svět není jen růžový a ulice taky být nemůže…
@Alik.htm jj jsou oba výborní a Libušku jsem obdivovala o to víc že v té době byla vlastně ve skutečnosti těhotná
Taky jsem koukala, že mě to pustilo
. Dneska už dvě taková všelidivná slova
.
@Sherry já sem koukala a hledala kde ten bordel udělala, stul čistej malá čistá u nás to taky vyadá uplně jinak jídlo je uplně všude, kolikrát ho najdu i v pleně ![]()
Taky bych své děti nedala jako herce, tohle se mi nelíbí však Mirinka se sestra toho syna doktorka ne??
@maluska Jo Eliáš je hrozný, ale herec to hraje dobře. Bohužel jsem ho viděla v divadle, ale nevím proč, pořád v něm vidím Eliáše, i když hraje někoho jiného
. A takový podobný týpek, že když ho vidím, otevírá se mi kudla v kapse je povedený snyáček paní doktorky z Růžovky. No Ty kráso, já bych je bila
. Ale vím, i v životě jsou takoví týpci.
Dneska jsem si říkala, proč byla ta Markéta v děcáku? Jak to bylo s tím jejím tátou..?
@sunnyho.motylek píše:
@Sherry já sem koukala a hledala kde ten bordel udělala, stul čistej malá čistá u nás to taky vyadá uplně jinak jídlo je uplně všude, kolikrát ho najdu i v pleně
no jo všude čisto..
to u nás to bejvalo, na zemi, na malé, na židli, pod zadkem, na stole a ve finále i na zdi..
a takovej zelenej špenát na bíle zdi.. luxus.. škoda že nebyl zelenej čtvrtek. to bych se na nu zlobit nemohla
![]()
@Petra Z Jj no a tohle se mi právě moc nelíbí mají dvě děti a hned je cpou do seriálu, jo jsou tam málo, ale já bych to neudělala
@Sherry Normálka ![]()
nejlepší je když se krmí někde venku ![]()
Když mám převlečení na malýho on vypadá pak čistě, ale za to já
Ale, nejsem zdaleka jediná
Co mám kámošky s prckama a vidím maminky, málokdy je nějaká čistá ![]()
@jessamin píše:
Dneska jsem si říkala, proč byla ta Markéta v děcáku? Jak to bylo s tím jejím tátou..?
Myslim, ze maminka se ji nejak „uchlastala“ kdyz to reknu naplno, tata Markete psal dopisy apod, ale mama to schovavala, nevim jak to pak presne bylo, proc si Marketu nakonec nevzal
, ale s tatou se pak dal dohromady ten co s nim chtela mit Simona dite „Jiri“
(tatu Markety hral Filip Blazek,)byli jako gayove, no a on pak nejak jel autem vyboural se a umrel…