Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 no z ukázek jsem pochopila, že se chce vrátit zpátky k Libušce, omlouvá se jí a říká že se změní… má teda odvahu
myslím, že když Libuška řekne ne, tak že bude komplikovat rozvod, kor jestli zjistí že randí s dr.
@KPKristy Jasne a kdyz nebude oo vuli tak ji bude vyhrozovat, ze zrusi dohodu…Debil
@KPKristy no taky důvod angíny v seriálu
, ha tak koukám, že si to pamatuju docela dobře s tím Kukačkou
a teď je nespíš ve vězení ne? třeba až ho pustí tak se tam zas ukáže
ježiš ty jsi moc rychlá, nechám odpovídání na tobě ![]()
Já bych Lídě přála, aby jí ten domácí porod vyšel.. vyloženě se na to hodí.. a jestli nakonec skončí v nemocnici, tak mě pěkně naserou ![]()
@Tamtama píše:
Já bych Lídě přála, aby jí ten domácí porod vyšel.. vyloženě se na to hodí.. a jestli nakonec skončí v nemocnici, tak mě pěkně naserou
Tak v dnešní době, kdy se domácí porody dost řeší a PA se pokutují milionama a pomalu zavírají, tak by asi nebylo od televize moudré, aby to tam propagovala ![]()
@maminka189 píše:
@KPKristy Jasne a kdyz nebude oo vuli tak ji bude vyhrozovat, ze zrusi dohodu…Debil
Tak nějak si to myslím. Úplně vidím ten jeho psí kukuč, když přemlouvá a naráz ten hnusný zlý výraz, když se Libuška cukne, brrr…
Taky jsem doufala, ze bude uz od Eliase klid, kdyz dostal tak prekne pres usta od Libuscina taty, ale jak je videt, tak by asi v Ulici nemeli o cem tocit, tak ho tam zase nastrcili, aby bylo vzruso…mne strasne vadil
![]()
@KPKristy píše:
Tak v dnešní době, kdy se domácí porody dost řeší a PA se pokutují milionama a pomalu zavírají, tak by asi nebylo od televize moudré, aby to tam propagovala
tak třeba právě proto ![]()
@KPKristy píše:
Kukačku hrál Pavel Rímský. Nevím, kde se vzal, ale uhranul mámu Farskou. Ta odešla k němu od rodiny. Za maskou galantního gentlemana se skrýval psychopat, a když ho Jitka opustila, pronásledoval ji, vyhrožoval, dokonce ji a Lídu unesl a zvřel kdesi v lese v chatě. Nakonec ho chytli, soudili a snad odsoudili za stalking…
Tak to je masakr
Díky za info ![]()
@maluska píše:
@maminka189 no z ukázek jsem pochopila, že se chce vrátit zpátky k Libušce, omlouvá se jí a říká že se změní… má teda odvahumyslím, že když Libuška řekne ne, tak že bude komplikovat rozvod, kor jestli zjistí že randí s dr.
Taky mi to z ukázek takhle vyznělo ![]()
@byron píše:
tak třeba právě proto
I to je možný.
Ale spíš jsem to myslela, tak, že není radno k domácím porodům ženský ještě ponoukat, když na druhou stranu se všichni snaží je od toho zrazovat ![]()
Ale já tomu prd rozumím…
@Kaja@kaja---Kaja píše:
Leenka-----Směr mnichov :![]()
Aha, jsem myslela, ze jeste neco jineho… ![]()
@maluska píše: .. a Lenka učí na tom gymplu jo?
Dela tam jen na par hodin, myslim, ze uci vytvarku nebo neco takovyho ![]()
No…Lenka s malou odjede, Jarda se vrati do sveho bytu, budou si s Lenkou Skypovat, aby videl malou a tak a nakonec si reknou, ze by se jako uz mohla vratit…nebo tak neco…uz to vidim
![]()