Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten, co hraje Eliáše, hrál v Jedna ruka netleská taky takovýho prdlouše-psychiatra nebo psychologa. A zahrál to moc dobře. Chudík, takový role ![]()
Tak jsem dneska videla ukazku Ulice, toho Eliase bych uskrtila, jak zase hraje divadlo, a ta Libuska je taky fakt blba jak daleko vidi, rekne Lee, ze nic nehraje, ze se on fakt snazi, ona mu snad zase uveri ci co
…no to si delaj srandu, jestli mu zase nalitne…posledni dobou me ta Ulice zacina nejak vadit
nevim proc ho tam zase vracej, zase to bude cele od znova…asi jim dochazeji napady nebo nevim ![]()
@Sherry píše:
jim půjčíme děti a to teprv bude bordel. to co tam oni udělají je slabej čajíček![]()
![]()
ono nejde o to, že by neuměli udělat bordel, jim se to nechce uklízet ![]()
@sunnyho.motylek píše:
A nikdo se takm nezouvá i když má právě vyluxováno
To prejede znova preci neee… ![]()
@Hanka79 Taky mi to už začíná vadit, že ho tam pořád vracej a zas může začít pít a bude konec. Nechápu proč se nevrhla po doktůrkovi a nedala mu pořádního hubana.
@bobin píše:
@Hanka79 Taky mi to už začíná vadit, že ho tam pořád vracej a zas může začít pít a bude konec. Nechápu proč se nevrhla po doktůrkovi a nedala mu pořádního hubana.
Jestli zacne zase pit, tak na to uz kaslu, nemam na to nervy, jak ji tyral a vydiral, mne to strasne dralo nervy..na to uz nemam, koukat na to cele znova
Ja nevim, ale 2× uz si skoro Libuska dala s doktorem pusu a ted zase od te doby jako, ze nic…je to uz nudny…strasne to zbytecne protahujou ![]()
@sunnyho.motylek píše:
A nikdo se takm nezouvá i když má právě vyluxováno
Jako dorazil mě včera (vlastně to bude dneska) Mára, když mu Monika řekla, ať si k ní lehne do postele. Tak teprve v ložnici před postelí lezl z bot, to je humus! ![]()
@KPKristy spíš oslavuj, že se vůbec vyzul a nevlezl i do postele v botách ![]()
![]()
Jé díky za objasnění sourozeneckých vztahů ![]()
Jinak jsem včera viděla tak na půl, tak čekám ted až to bude
Tak jsem prave dokoukala vcerejsi dil… no nyklovka ta je teda baba jedovata… to se fakt hned tak nevidi. Chudak lenka… ale teda fakt doufam, ze v tom mnichove se da dohromady a brzo prijede…
Ahoj holky, koukám, že probíráte Mirinku, mně se tam teď hrozně líbí, je rozkošná, jak mi přišlo blbý, jak jí pořád Lenka nosila, teď se trošku rozjela a dali jí prostor, hned bych jí taky pomuchlovala. A Šimonovi jakoby z oka vypadla, ti dva se fakt nezapřou. Ale podle těch fotek na rajčeti, žádné dvojče nemá. Jak jsi je
@gabi.design vůbec našla??
Eliáš doufám nedosáhne svého a brzy potáhne…Toužimská podle ukázek asi taky bude mít s Emou problém, asi už moc tlačí na pilu…
Jo a ještě, mylsím, jak Lenka byla vytočená z toho „bordelu“ po Mirince, tak to bylo sice přehnaný, ale reálný, ona má teď nervy v kýblu, tak jí vytočí fakt maličkost, mohli jí ale udělat trošku víc zapatlanou no ![]()