Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
27.3.13 06:46

Ten, co hraje Eliáše, hrál v Jedna ruka netleská taky takovýho prdlouše-psychiatra nebo psychologa. A zahrál to moc dobře. Chudík, takový role :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 07:36

Tak jsem dneska videla ukazku Ulice, toho Eliase bych uskrtila, jak zase hraje divadlo, a ta Libuska je taky fakt blba jak daleko vidi, rekne Lee, ze nic nehraje, ze se on fakt snazi, ona mu snad zase uveri ci co :roll:…no to si delaj srandu, jestli mu zase nalitne…posledni dobou me ta Ulice zacina nejak vadit :( nevim proc ho tam zase vracej, zase to bude cele od znova…asi jim dochazeji napady nebo nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.3.13 07:39
@Sherry píše:
jim půjčíme děti a to teprv bude bordel. to co tam oni udělají je slabej čajíček :mrgreen: :mrgreen: :cert:

ono nejde o to, že by neuměli udělat bordel, jim se to nechce uklízet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.3.13 08:13

A nikdo se takm nezouvá i když má právě vyluxováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 08:26
@sunnyho.motylek píše:
A nikdo se takm nezouvá i když má právě vyluxováno :mrgreen:

To prejede znova preci neee… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
27.3.13 08:27

@Hanka79 Taky mi to už začíná vadit, že ho tam pořád vracej a zas může začít pít a bude konec. Nechápu proč se nevrhla po doktůrkovi a nedala mu pořádního hubana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 08:34
@bobin píše:
@Hanka79 Taky mi to už začíná vadit, že ho tam pořád vracej a zas může začít pít a bude konec. Nechápu proč se nevrhla po doktůrkovi a nedala mu pořádního hubana.

Jestli zacne zase pit, tak na to uz kaslu, nemam na to nervy, jak ji tyral a vydiral, mne to strasne dralo nervy..na to uz nemam, koukat na to cele znova :( :D Ja nevim, ale 2× uz si skoro Libuska dala s doktorem pusu a ted zase od te doby jako, ze nic…je to uz nudny…strasne to zbytecne protahujou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.13 08:35
@sunnyho.motylek píše:
A nikdo se takm nezouvá i když má právě vyluxováno :mrgreen:

Jako dorazil mě včera (vlastně to bude dneska) Mára, když mu Monika řekla, ať si k ní lehne do postele. Tak teprve v ložnici před postelí lezl z bot, to je humus! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.3.13 08:38

@KPKristy spíš oslavuj, že se vůbec vyzul a nevlezl i do postele v botách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
27.3.13 08:43

:mrgreen:
Jé díky za objasnění sourozeneckých vztahů :mrgreen:
Jinak jsem včera viděla tak na půl, tak čekám ted až to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.13 08:43
@Tamtama píše:
@KPKristy spíš oslavuj, že se vůbec vyzul a nevlezl i do postele v botách :lol:

To je fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.3.13 09:00

A Niklová s Ružou to teda byla hnusárna od nich :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.3.13 09:47

Tak jsem prave dokoukala vcerejsi dil… no nyklovka ta je teda baba jedovata… to se fakt hned tak nevidi. Chudak lenka… ale teda fakt doufam, ze v tom mnichove se da dohromady a brzo prijede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 09:49

Ahoj holky, koukám, že probíráte Mirinku, mně se tam teď hrozně líbí, je rozkošná, jak mi přišlo blbý, jak jí pořád Lenka nosila, teď se trošku rozjela a dali jí prostor, hned bych jí taky pomuchlovala. A Šimonovi jakoby z oka vypadla, ti dva se fakt nezapřou. Ale podle těch fotek na rajčeti, žádné dvojče nemá. Jak jsi je
@gabi.design vůbec našla??
Eliáš doufám nedosáhne svého a brzy potáhne…Toužimská podle ukázek asi taky bude mít s Emou problém, asi už moc tlačí na pilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.13 09:51

Jo a ještě, mylsím, jak Lenka byla vytočená z toho „bordelu“ po Mirince, tak to bylo sice přehnaný, ale reálný, ona má teď nervy v kýblu, tak jí vytočí fakt maličkost, mohli jí ale udělat trošku víc zapatlanou no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí