Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaja-kaja píše:
Konečně, alw kdo ví třeba to bude Hynek(ten asi ne),vašekBy si nepomohla
![]()
![]()
Nebo Eddie už mně nkdo nenapadá
Uprimne uz me to taky nudi, jak o nem porad mluvi a on je nekde v haji…chapu, ze treba ten herec tedka tam hrat nechce, ale tak to maji nejak ukoncit a maji ji fakt dat nejakyho novyho frajera..beztak ji urcite uz svrbi
@Machalka píše:
Mohla by se Terka vrátit k Márovi
To ani nevim, ze s nim chodila…:)ja vim, ze mela Stepana jako prvniho a pak toho uchyla z vysoky, toho ucitele ![]()
Holky a vsimly jste si dneska zase tech svetru, Monika mela zase takovej peknej
![]()
No to teda chudák Mára, to už snad lepší ta Monika
no ani jedna možnost co jste tu psali mi nepřijde reálná, prý Eddie
to třeba taky rovnou s Nyklem ne, ten je teď nezadaný ![]()
možná se teda objeví někdo nový
doufám, že budou vybírat trochu líp než doteď… s tím Vojtou je to fakt takový divný
takový chycený, že po tom úrazu hned takhle cestuje a pořád se ten návrat natahuje a natahuje
zas na druhou stranu mi tam vůbec nechybí ![]()
@Žirafa9 píše:
Už stahuju, je to tam
a ještě o tom asi moc lidí neví, stáhne se mi to za 15 min., většinou to trvá i 45 min.
Popravdě vůbec netuším, kdo by k Tereze vlastně seděl
Jakej typ chlapa?
@Kaja-kaja Miriam bydlí u Jordána v pronájmu… ale přijde mi ujetý, že Jordán s Terezou bydlí u toho druhýho broukologa co byl s Ančou a odjel a svůj byt Jordán pronajímá
@maluska píše:
a ještě o tom asi moc lidí neví, stáhne se mi to za 15 min., většinou to trvá i 45 min.
mám to taky tak ![]()
No někoho by potřebovala, je tam taková osamocená jak kůl v plotě.
@Machalka no nevím, ale každopádně nějakýho potřebuje už jako sůl
ta její postava je tam teď vlastně o ničem… třeba nějakýho pana učitele (jako spolužáka ne zas nějakýho nadržence z VV
)
@maluska píše:
Má to nějak málo MB, stahuje se to ryhle. Ale stopáž je normální, snad to půjde dobře a nebude to zase nějaká kravina…