Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo tak Libušky ohoz se mi nelíbí, ale její postavě jako ne roli, ale prostě té herečce to sedí a té roli nakonec taky, takže Libuška za mě 1 s hvězdičkou.
Mě se děsně líbí styl Markéty, včetně těch dredů.. už aby mi taky trochu odrostl ten jeden můj ![]()
@zuzice píše:
Jak jak o počítat? tak ve vztahu snad tolik na věku nemusí záležet. Ona ho sice uháněla, ale to že otěhotněla je snad chyba obou ne jen její. Tam je jasná chyba v komunikaci. A v podstatě z principu, když si prostě nedávají vědět během dne změny plánu tak je snad jedno jestli přivede domů jednoho medvěda nebo osm opic. Třeba mu to nenapsala protože šetří kredita promin, ale první poslední pro ni nedělá. Jako určitě, stará se o rodinu, nechlastá, nechodí za babama, to v každém případě, ale moc chápající natož milující mi nepřijde
ve všem souhlasím ![]()
@maluska píše:
Holky tak na tím přemýšlím, tak by se na ten seriál měli koukat hlavně chlapiuvidím Moniku, Romanu, Gábinu a můžou nám líbat nohy a být vděční za to co mají doma
souhlas
akorát, když hraje Ulice, tak mě manžel zavře do ložnice, aby na to nemusel koukat taky
a raději krmí a stará se o syna ![]()
takže pro mě je vlastně výhodné, že Ulici nesnáší ![]()
@Petorka píše:
No jo tak Libušky ohoz se mi nelíbí, ale její postavě jako ne roli, ale prostě té herečce to sedí a té roli nakonec taky, takže Libuška za mě 1 s hvězdičkou.
Můj styl to taky není, ale jí to sluší. A je to ucelený, má to hlavu a patu narozdíl od Terezina šosovitého světru a Gábininých elastických kalhot a triček do pasu ![]()
Vy jste ale drbny ![]()
Kristinina kabatu jsem si vsimla taky, je prisernej, ale jinak si nejak nevybavuju co tam nosi, Tereza taky nic moc…jinak ale ten sosatej svetr mam taky a mam ho docela rada, hlavne na doma je fajn.
me se moc nelibi obleceni Markety. Nejhorsi kabaty mela ale kdysi Marta, mela takovej s tema nabiranejma rukavama, na to jak je mala teda vypadala udesne.
Monika s tim doktorem byla fakt vtipna, to nevi, ze tam neuvidi nic?
jinak ji taky moc nechapu.
taky jsem zvedava jak se poperou s Lidinim domacim porodem, myslim, ze ted si to uz zadna PA nelajsne a tam to podavaj jako skoro beznou vec. ![]()
@suik píše:Monika s tim doktorem byla fakt vtipna, to nevi, ze tam neuvidi nic?
![]()
jinak ji taky moc nechapu.
Tak je to člověk, kterej absolutně nic neví o téhle situaci, se nedivím. Taky jsem nevěděla:-)
@hofka no vlastne mas pravdu, beru zpet
, ja jsem vlastne taky plasila u doktora moc brzo.
@hofka píše:
Tak je to člověk, kterej absolutně nic neví o téhle situaci, se nedivím. Taky jsem nevěděla:-)
Ale i ta Romana bláznivá ví, že se dají koupit těhotenské testy
. To je asi první, co normální holku, navíc v jejím věku, napadne. Neřeknu, kdyby jí bylo patnáct ![]()
Jj to mě taky dostalo, test si neudělá a běží k dr. a co jí tam asi dr. řekne že ![]()
jinak za mě je tam nejhůř oblíkaná Tereza, hlavně když nosila ty minisukně
do dneška nevymažu z hlavy tu mini, co v ní šla za Vojtou do nemocnice s takovým zipem vepředu, to mi přišlo jak pro…
vůbec chodí divně oblíkaná, jen ukazuje nedostatky svojí postavy, ten svetr mě zarazil taky, co o něm píšete, přišla mi to nepochopitelná móda ale viděla jsem ho někde na nějaké modelce a to se mi líbilo moc, takže to třeba není taková hrůza ale nesluší to prostě každýmu ani Monice ne
ten zadek holky prostě tímhle svetrem nezakrejou ![]()
Aha tak ono to mělo problém se slovem prd… co jsem musela upravit na zadek, jsem pořád nechápala co mají proti slovu šlapka
prd.. není zas tak hrozný slovo že mi to blokuje příspěvek ne ![]()
@KPKristy Tak to by jí měl sehnat i novej byt, aby se nepotkávali v domě a na ulici ![]()
No, jo, fakt to blokuje pr*el ![]()
Ale párkrát jsem použila, „nasraný“ a to jde ![]()
@Machalka píše:
@KPKristy Tak to by jí měl sehnat i novej byt, aby se nepotkávali v domě a na ulici
Já bych ji vypráskala bičem z ulice ![]()
Tak chtěla si nechat napsat prášky, myslela, že spojí dvě informace naráz:-)