Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
24.3.13 13:28

No jo tak Libušky ohoz se mi nelíbí, ale její postavě jako ne roli, ale prostě té herečce to sedí a té roli nakonec taky, takže Libuška za mě 1 s hvězdičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.3.13 13:32

Mě se děsně líbí styl Markéty, včetně těch dredů.. už aby mi taky trochu odrostl ten jeden můj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
24.3.13 13:40
@zuzice píše:
Jak jak o počítat? tak ve vztahu snad tolik na věku nemusí záležet. Ona ho sice uháněla, ale to že otěhotněla je snad chyba obou ne jen její. Tam je jasná chyba v komunikaci. A v podstatě z principu, když si prostě nedávají vědět během dne změny plánu tak je snad jedno jestli přivede domů jednoho medvěda nebo osm opic. Třeba mu to nenapsala protože šetří kredit :-D a promin, ale první poslední pro ni nedělá. Jako určitě, stará se o rodinu, nechlastá, nechodí za babama, to v každém případě, ale moc chápající natož milující mi nepřijde

ve všem souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
24.3.13 13:43
@maluska píše:
Holky tak na tím přemýšlím, tak by se na ten seriál měli koukat hlavně chlapi :mrgreen: uvidím Moniku, Romanu, Gábinu a můžou nám líbat nohy a být vděční za to co mají doma :mrgreen:

:palec: :palec: :palec: souhlas
akorát, když hraje Ulice, tak mě manžel zavře do ložnice, aby na to nemusel koukat taky
a raději krmí a stará se o syna :mrgreen:
takže pro mě je vlastně výhodné, že Ulici nesnáší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 13:50
@Petorka píše:
No jo tak Libušky ohoz se mi nelíbí, ale její postavě jako ne roli, ale prostě té herečce to sedí a té roli nakonec taky, takže Libuška za mě 1 s hvězdičkou.

Můj styl to taky není, ale jí to sluší. A je to ucelený, má to hlavu a patu narozdíl od Terezina šosovitého světru a Gábininých elastických kalhot a triček do pasu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.3.13 14:27

Vy jste ale drbny :mrgreen:

Kristinina kabatu jsem si vsimla taky, je prisernej, ale jinak si nejak nevybavuju co tam nosi, Tereza taky nic moc…jinak ale ten sosatej svetr mam taky a mam ho docela rada, hlavne na doma je fajn.

me se moc nelibi obleceni Markety. Nejhorsi kabaty mela ale kdysi Marta, mela takovej s tema nabiranejma rukavama, na to jak je mala teda vypadala udesne.

Monika s tim doktorem byla fakt vtipna, to nevi, ze tam neuvidi nic? 8o :think: jinak ji taky moc nechapu.

taky jsem zvedava jak se poperou s Lidinim domacim porodem, myslim, ze ted si to uz zadna PA nelajsne a tam to podavaj jako skoro beznou vec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 14:38
@suik píše:

Monika s tim doktorem byla fakt vtipna, to nevi, ze tam neuvidi nic? 8o :think: jinak ji taky moc nechapu.

Tak je to člověk, kterej absolutně nic neví o téhle situaci, se nedivím. Taky jsem nevěděla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.3.13 14:40

@hofka no vlastne mas pravdu, beru zpet :mrgreen:, ja jsem vlastne taky plasila u doktora moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 14:42
@hofka píše:
Tak je to člověk, kterej absolutně nic neví o téhle situaci, se nedivím. Taky jsem nevěděla:-)

Ale i ta Romana bláznivá ví, že se dají koupit těhotenské testy :zed:. To je asi první, co normální holku, navíc v jejím věku, napadne. Neřeknu, kdyby jí bylo patnáct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
24.3.13 14:49

Jj to mě taky dostalo, test si neudělá a běží k dr. a co jí tam asi dr. řekne že :mrgreen:
jinak za mě je tam nejhůř oblíkaná Tereza, hlavně když nosila ty minisukně :zed: do dneška nevymažu z hlavy tu mini, co v ní šla za Vojtou do nemocnice s takovým zipem vepředu, to mi přišlo jak pro… :nevim: :zed: vůbec chodí divně oblíkaná, jen ukazuje nedostatky svojí postavy, ten svetr mě zarazil taky, co o něm píšete, přišla mi to nepochopitelná móda ale viděla jsem ho někde na nějaké modelce a to se mi líbilo moc, takže to třeba není taková hrůza ale nesluší to prostě každýmu ani Monice ne :mrgreen: ten zadek holky prostě tímhle svetrem nezakrejou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
24.3.13 14:50

Aha tak ono to mělo problém se slovem prd… co jsem musela upravit na zadek, jsem pořád nechápala co mají proti slovu šlapka :lol: prd.. není zas tak hrozný slovo že mi to blokuje příspěvek ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.3.13 14:53

@KPKristy Tak to by jí měl sehnat i novej byt, aby se nepotkávali v domě a na ulici :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

No, jo, fakt to blokuje pr*el 8o
Ale párkrát jsem použila, „nasraný“ a to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Machalka píše:
@KPKristy Tak to by jí měl sehnat i novej byt, aby se nepotkávali v domě a na ulici :twisted:

Já bych ji vypráskala bičem z ulice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 14:55

Tak chtěla si nechat napsat prášky, myslela, že spojí dvě informace naráz:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí