Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No budete se asi divit, ale ja kdyz vlezu na čumandu do nejakyho spešl obchodu (podle nazvu)
tak tam takovyhle svetr po nasich babickach fakt prodavaj..nevim co je to za modu, i Gabina mela podobny, akorat kratky…a stoji to 500,– hrozny… ![]()
@KPKristy píše:
Hlavně ty šosy vpředu. Možná se to má nosit zavázené na uzel, třeba by to mělo šmrnc. Je to děsnej ohoz…
To teda, tak jsem si na Monice všimla toho hroznýho hnědýho svetru. Má myslela, že je tam nějak oblíkají, tak se docela divím, že jim ty scénáristi (nebo kdo) nedají nějaký lepší ohozy, proboha, jsou to mladý holky, tak proč chodí oblečený jak strašáci do zelí
![]()
@KPKristy píše:
Hlavně ty šosy vpředu. Možná se to má nosit zavázené na uzel, třeba by to mělo šmrnc. Je to děsnej ohoz…
@KPKristy píše:
Mně se ten Kristýnin kabát zrovna líbí, má hezký střih, jen kdyby měl jinou barvu. Červenej, zelenej, i ten hnědej nebo černej. V šedé vypadá jako myš…
no mě přijde že ju 3× tak větší
![]()
@Sherry píše:
no mě přijde že ju 3× tak větší![]()
Tak to jsem si nevšimla. Musím se na ten hubertus příště zaměřit ![]()
Kristýna má kabát přeci hnědej, takovej světle, hrůza, taky se mi nelíbí, šaty má taky pořád stejný, šedý se zlatým lemováním…
Terezy svetřík taky nechápu, už i manžel nechápe, jak to může nosit v těchle mrazech ![]()
@KPKristy píše:
Tak to jsem si nevšimla. Musím se na ten hubertus příště zaměřit
jo hezky si to pauzni a zkoumej to
![]()
no jinak gábina nemá na doma asi taky jiný hadry než ten modrej pseudosvetr..a to teda musej mít doma zimu ![]()
těžce antisexy a ještě ten její škleb… ![]()
Teraza je v tom svetříku jak stará mladá. Tričko s mašličkou a k tomu ten slavný pulovr, který ještě víc zdůrazní problémové partie.
To stejné Monika, na ní jsem už hodně dlouho neviděla nic, v čem by měla šmrnc. A Gábinin domácí úbor je taky trágo. ![]()
A když už jsme u toho oblečení, tak Miki nosí pořád ty stejné kalhoty a kšandy dole.
A Míša, jééééj, to je teprve luxusně oblečená slečna. Ty svetry s rukávy až u kolen.
![]()
Hele, není ta Markéta jako náhodou ještě ve zkušebce? Nechápu na co vůbec uvažoval nad odstupným ![]()
Mě se nelíbí jak se obléká jejda ta no Libuška, má krásnou postavu a obléká se divně
Mikyho kšandy se mi taky nelíbí, se musí furt někde o něco zachycovat:-) A tohle bylo moderní tak před patnácti lety nebo už je to zase zpátky?
@Machalka píše:
Hele, není ta Markéta jako náhodou ještě ve zkušebce? Nechápu na co vůbec uvažoval nad odstupným
Možná proto, aby si zajistil, že už dá všem pokoj. Jakože by ji prostě koupil ![]()
Móda v Ulici, to tu ještě nebylo. Ale je pravda, že tam je snad jen Libuška, komu sluší, co nosí ![]()