Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
25.3.13 10:59

No myslím že nám Lída ukáže prd, pokud ve skutečnosti nemá dítě, které opravdu v šátku nosí, chce to určitě cvik a nedokážu si představit, být herečka - bezdětná a hrát scénu jak motám miminečko do šátku :mrgreen: jinak proti šátkům nic nemám, moc se mi to líbí, u nás byla priorita na nošení manduca protože tu mi vezme i manžel a mě samotné už se nechtělo do šátku pak investovat další peníze, ale líbí se mi to moc a ráda mimčo nosím, už protože že u nás je to třeba do obchodů s kočárkem nemožné a na venčení psa atd. nebo na to vyběhnutí když se mi nechce vyndavat kočár, taky jsem to hodně využila když řvala kvůli prdům a zubům, takhle byla u mě spokojená a já aspoň měla volné ruce mohla něco dělat :mrgreen: ale miluju procházky s kočárkem to si taky představit nedovedu a věřím tomu že i kdybych si měla zpřerážet všechny kosti v těle, tak kočár prostě nepustím a neujede mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
25.3.13 11:06

@zuzice to právě bylo na záda. Na vázání na břicho si už ženský zvykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
25.3.13 13:07

Ahoj holky,
tak jsem se dnes dívala na ten páteční díl Ulice. Lenky mi je moc líto. A nedivím se, že svatbu opravdu zrušila. Ale musela jsem se smát, když jsem viděla dohadovat se Gábinu a Hynka, protože u nás se taky podobně hádáme. On: „Už 3 dny tu je nepořádek. Měla bys s tím něco dělat.“ Já: „Tak když ti to tak vadí, proč to neuklidíš?!“ On: „Promiň, ale když příjdu domů tak to poslední co bych chtěl dělat je až do večera uklízet ten bordel, co tu je.“ Tak dodám: „Ty děláš, jako bys tu každý den po nich hodiny uklízel.“ On: „No, vždyť se podívej jak uklízím když příjdu z práce.“ Já: „To je opravdu uklízení, že dáš 2 hračky do koše na hračky.“ On: „No a taky uklidím z myčky nádobí nebo ho tam naskládám.“ Já: „Ještě že nevidíš, co doma dělám já, protože kdybys dělal všechno, co dělám celý den tak by ses z toho asi zbláznil a byl věčně na nervy.“ U nás doma máme podobné hádky. Neříkám, že jsem jako ona, mám oproti ní 2 děti, navíc ani jedna nechodí do školky, takže mám obě doma celý den a mám dvojnásobný zápřah (do toho studuji dálkově hotelovou školu) ale i tak je to zábavné sledovat samu sebe v televizi při hádce s manželem. :-D I sestra mi v pátek psala, že ji připadá jejich vztah jako u nás doma. A když si to myslí i má sestra tak na tom něco bude. Možná se inspirují při psaní scénáře ve skutečných manželstvích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
25.3.13 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 13:24

@micha.bello, :lol:
Já si dneska říkala, že bych chtěla vidět Gábinu - tři plotny v provozu, míchala jsem pudink, Ondrovi se chtělo kakat, Matěj mi visel na kalhotách a do toho volala mamka. O metrové vrstvě hraček pod nohama ani nemluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
25.3.13 13:26
@KPKristy píše:
Já si dneska říkala, že bych chtěla vidět Gábinu - tři plotny v provozu, míchala jsem pudink, Ondrovi se chtělo kakat, Matěj mi visel na kalhotách a do toho volala mamka. O metrové vrstvě hraček pod nohama ani nemluvím :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kristy tak nejak to bylo podobne dnes u nas :mavam: jen ja mam zatim jedno ditko:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
25.3.13 13:30
@barca.hrosik píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kristy tak nejak to bylo podobne dnes u nas :mavam: jen ja mam zatim jedno ditko:-)
@KPKristy píše:
Já si dneska říkala, že bych chtěla vidět Gábinu - tři plotny v provozu, míchala jsem pudink, Ondrovi se chtělo kakat, Matěj mi visel na kalhotách a do toho volala mamka. O metrové vrstvě hraček pod nohama ani nemluvím :mrgreen:

Přesně tak já bych Gábinu chtěla vidět jak by se otáčela, kdyby měla víc než jen jedno dítě které má stejně ve školce. Vůbec oni dva s Hynkem jsou povedená dvojka, to je takový problém zavolat si- ty nestihla jsem nakoupit tak prosím nakup.Jo a ještě mi připadá směšný jak furt řeší to praní. Bože vždyt to hodím do pračky a je to :roll:.Kdyby měla všechno prát v ruce jak prala moje mamka tak by byla tak vyřízená, že by ji ty moresy přešly. A ta vysoká-když na to nemám tak tam nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.3.13 13:37

Já si myslím, že to praní bude asi vzděláním.. jak je Gábina doma sama, tak to nezvládne, protože dělá vysokou.. já dodělávám učňák a taky mi roční synátor musí s prádlem pomoct.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 13:54
@Tamtama píše:
Já si myslím, že to praní bude asi vzděláním.. jak je Gábina doma sama, tak to nezvládne, protože dělá vysokou.. já dodělávám učňák a taky mi roční synátor musí s prádlem pomoct.. :think: :mrgreen:

To je pravda. A já ani nestuduju a i tak mi Ondra nosí do pračky ponožky. Stejně jsme jednu dneska zapomněli v koši… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.13 14:04

@micha.bello no jo, ale dve deti doma a jeste skola, to je jinej level :mrgreen:, me staci jen ty dve deti.

Dneska u vareni jsem mela taky zabavnu chvilku :mrgreen:

vazani na zada se mi teda fakt nepodarilo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
25.3.13 16:10

A Lída už má děcko na světě? Co to je kdy to proběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
25.3.13 16:39

@Markytkaaa nemá :-) jen se na to psychicky připravujeme :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
25.3.13 18:13

@zuzice :mrgreen: :mrgreen:
@micha.bello manžel viděl kousek minulý týden a taky přizvukoval, že jestli se poznávám :jazyk:, mu říkám, že jde vidět, že je to všude stejné

s tím praním taky nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.3.13 19:31

Tak jsem zvědavá, jak to bude dál s Lenkou a Jardou…tuším, že si Lenka přítomnost Markéty vysvětlit nenechá a bude trvat na svém :-( ať už ta Markéta vymajzne.
Monika je fakt pitomá, to není ani možný…místo, aby byla ráda, jakej Mára je, jak se kvůli ní komplet změnil, tak má pořád problém…se bude fakt divit, až jí pošle do háje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.3.13 20:18

Tak musim rict, ze dneska krom te pesti nebylo nic zajimavyho, takovy nemastny neslany.. :roll:

Dneska byla rano ve Snidani s Novou Tereza a sice rikala, ze nesmi nic prozrazovat, ale mluvila tak nejak v tom smyslu, ze mozna bude mit noveho chlapa…takze pujde asi Vojtiiii do haje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí