Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2435
23.3.13 12:28

Já si myslím, že se nerozejdou, na to je Kristýna moc zamilovaná… podle mě se s tím Bětka smíří a oni se vezmou. JInak Markéta je kráva… to řekne Edýmu a pak se diví, že dá Jardovi do držky! Ona řekne, že s ním spala všem, ale jak to bylo dál už neřekne. Že ho svedla ona!
Jinak nevím ale teď se choval jak vůl teda Hynek, ne Gabina. mě by to taky štvalo, kdyby se mnou takhle jedna a ještě mi vyhodil kamarády!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.13 12:39

Na jednu stranu se nedivím, že Hynek byl z kamarádů perplex. Mohla mu aspoň poslat sms, že si někoho zve domů. Ale jeho poznámka „kdybych věděl, že přijdete, aspoň bych uklidil“, ta mě rozsekala 8o. Jako jeho partnerka bych to pochopila tak, že nejsem schopná uklidit, a že musí on. A to bych si s ním teda vyřídila, že by nedostal k večeři ani oschlou pizzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
23.3.13 13:48

@BoDaViDoVe tak nekdo tu psal, ze jsou si s Lenkou kvit, takze tak to neni.
Kazdopadne jsem zvedava na dalsi pokracovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
23.3.13 13:50

Ale znate ty nekonece serialy, napinaji nas schvalne :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 15:01

@KPKristy no to jo to byla od Hynka hláška :roll: to by mě teda nasral :pocitac:
jinak já nevím byla nevěrná nebyla, že by za mnou přišel manžel a řekl „dneska jsem se vyspal se sekretářkou ale pamatuješ před lety tys mi taky zahnula, tak jsme si kvit“ a já na to „jj vlastně jo, máš pravdu, tak jo jsem si kvit“ :lol: jako přeháním ale že bych mávla rukou nad nevěrou jen tak, protože já jsem kdysi ulítla :nevim:
a Jardy mi líto není a nebude i když se budou scénáristi snažit sebevíc, ty dojemný scény ať si nechaj :cert: měl udržet péro v kalhotách :cert: teď ať si to pěkně vyžere… však ona ho Lenka vezme zas zpátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.3.13 15:04

Ahoj holky, tak jsem napnutá ještě víc, večer se chystám koukat na včerejšek a vy už máte za sebou některé i pondělí.
Já si ještě vzpomněla, jak měla Kristýna zase ty stejné hrozné šedé šaty, ona nenosí fakt nic jiného :pocitac:
Jak to tady čtu, tak mě by nesmírně vytočilo přijít po celém dnu z práce domů a najít tu nalezlé manželovy kámoše. Když to vezmu obráceně, dovedu si představit, jak by se můj manžel dost nas.ral, kdybych mu takové překvápko připravila já a ještě by neměl za celý den nic k jídlu. Je fakt, že narozdíl od Hynka, když neobědvá doma, tak oběd nemá žádný, jen svačinu.
Takže tu Markétu z práce nevyhodili??? Ona tam je pořád dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.3.13 15:13

Já toho Hynka taky chápu, můj chlap asi trochu naštvanej a asi by nic neřekl, ale to že není v lednici nic k jídlu a že není ani rohlík to by ho naštvalo určitě :mrgreen: a já být Hynek tak jsem taky vytočená, ale tu poznámku o úklidu si mohl teda odpustit, to bylo trapný
ta Kristýna mi vůbec nesedí, ona ani moc ta Bětka, no nevím, Kristýna mě ale fascinuje tím naprosto dokonalým ksichtem za každých okolností - asi jí závidím :mrgreen: já jsem asi ještě neprožila den, abych na ksichtě neměla aspoň jeden pupínek :think: :mrgreen: ale ona je až taková nepřirozená, jak vosková figurína nebo to je tím ksichtem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.3.13 15:23

Bětka se mi taky nelíbí, ona je taková ta dětská herečka, to byla ještě roztomilá, co vyrostla, tak vypadá jak skřítek :mrgreen:, kdyby neměla dlouhé vlasy, přijde mi, že je taková klučičí.
Mně se nelíbila Kristýna už v Ordinaci, tam hrála tu šermířku, nevím jak se jmenovala, nechodila ona nakonec s tím Rychlým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.3.13 15:26

Mě je teda Hynka echt líto. Jako ruku na srdce, já myslím, že málokterý chlap by vypral, popř. uvařil, pohlídal kluka a ještě k tomu chodí do práce a Gábina ta zubatá trubka je prostě doma. Kluka má ve školce, takže půlku dní na učení a prostě věčně nestíhá. Přeci když si pořádek ženská udržuje, tak většinou když to přeženu, tak má za 1,5 hodiny uklizeno a vaření, když nevaří bůh ví co tak taky více jak hoďku nedá, tak co si furt stěžuje :nevim: spíš by mohla občas hejbnout zadkem a jít třeba na brigádu, aby si vydělala aspoň na ty účty za telefon :cert: já jsem 100 % na Hynkovo straně. Dělá, co jí na očích vidí a ona furt jenom prská a ještě ho furt vytáčí k hádkám. O tom, že si pozvala ty kamarády ani nemluvě!!! Aspoň ta SMS by jí fakt nezabila, hlavně že za její účet se platí takový nehorázný peníze :zed: já jen doufám, že už brzy nastane zlom a Hynek jí kopne někam, protože tohle se fakt nedá. A co mě ještě vůbec vytočilo, že ona si pozve i toho obočnatce a ještě s ním flirtuje, u nich doma!!! že jí to není trapný, uf, to jsem se rozepsala, ale fakt mě ta postava festově vytáčí!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.3.13 15:39

@Alik.htm :palec:
Sdílím stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.3.13 16:04

@Alik.htm

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.3.13 17:32

@Alik.htm a já jsem teda v tomhle na straně Gábiny, proč by si jako nemohla pozvat domů kámoše a jeden den nic nedělat? Už tam bylo naznačeno, že on po ní ten pořádek vyžaduje a sám nehne ani prstem, protožeje pán tvorstva a chodí do práce? Jako sorry a co? Ona bere mateřskou za celodenní péči o dítě, né o manžela. Takže fakt si myslím, že zrovna když píše diplomku tak nakoupit může a postarat sám od sebe taky aniž by se ho musela doprošovat. Mimochodem, když si pozval Oldu na oběd, tak jí taky nedal vědět a rovnou ho přivedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.3.13 17:41

@zuzice asi na to máme každá jiný názor, ale u mě je teda rozdíl jeden kamarád na oběd (což teda s tebou souhlasím, to taky nebylo moc dobrý) a je rozdíl si přivést partičku, co tam pochlastávají píváky atd. Mě samotný by se to teda vůbec nelíbilo, kdybych přišla domů a manža tu měl 3 nebo 4 kamarády a měli by tu menší mejdlo. Když se to předem domluví, no problem, ale takhle teda jo. A navíc on je prostě starší, takže by měla počítat s tím, že on už tady na to prostě „není“. S tím prostě musela počítat, když do toho vztahu a do dítěte s ním šla. On pro ní dělá první, poslední, já teda znám chlapi, co už by s takovouhle ženskou byli raz, dva hotový, díky bohu, že ten můj k nim nepatří. Asi to každá vidíme prostě jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.3.13 17:49

Jak jak o počítat? tak ve vztahu snad tolik na věku nemusí záležet. Ona ho sice uháněla, ale to že otěhotněla je snad chyba obou ne jen její. Tam je jasná chyba v komunikaci. A v podstatě z principu, když si prostě nedávají vědět během dne změny plánu tak je snad jedno jestli přivede domů jednoho medvěda nebo osm opic. Třeba mu to nenapsala protože šetří kredit :-D a promin, ale první poslední pro ni nedělá. Jako určitě, stará se o rodinu, nechlastá, nechodí za babama, to v každém případě, ale moc chápající natož milující mi nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.3.13 18:23
@Petorka píše:
Takže tu Markétu z práce nevyhodili??? Ona tam je pořád dál?

Zatim ne, ale Jarda rikal mame, ze ji da odstupny a pujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí