Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
23.3.13 21:33

No jsem spíš zvědavá co tam budou mít teď za asistentku… pro Markétu se chystá místo v pekárně si myslím v úterý dostane Libuška dárek od dr. a asi dlouho zůstávat v pekárně nebude
a musela jsem se smát Růže a Nyklovce, mi připomněly nás tady :mrgreen: :oops: prý by Markéta mohla být těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.13 21:54

Ty bláho, Růža a Nyklovka jsou mnohem větší ploditelky, než my tady. Babizny jedovatý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.3.13 21:56

Teda holky, tak já si fakt pobulela, dokoukla jsem ten pátek…ach jo ach jo. Být na místě Lenky, tak bych ho nechtěla do konce života vidět, nevěru bych netolerovala a nikdy nepřekousla, ale jak to vidí člověk takhle z té jiné strany, jak se to vyvíjí, jak to toho Jardu štve, jak se dusí, tak jim přeju, aby ho vzala zpátky, byly tak hezký pár a to mi Lenka poslední dobou taky štvala.
Admirál a Kristýna…fakt maso, po 2 měsících svatba, Bětce se nedivím, oni by se jí taky divit neměli, nedovedu si to představit, teď aby jí říkala mami… :zed:
Matěj byl super s tím chlebíčkem, aspoň jsem se přes slzy nasmála :mrgreen:
Libuška dostane tatérské nářadí od doktora jo? :potlesk: a už se to mezi nima nějak hnulo konečně?
Stejně je ale trapný, jak to tam je škatulata hýbejte se, jedna z pekárny ven, druhá tam, jiná ven, další tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
23.3.13 22:35

Holky všimly jste si co nosí ta kristýna za hábit.. to má jak z harryho pottera :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
24.3.13 06:54

@Kaja-kaja Anča už v pekárně není!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
24.3.13 07:08

@zuzice teď se musím smát sama sobě, protože jsem ten příspěvek kaja-kaja vůbec nepochopila, až teď díky tvé reakci :mrgreen: já už pomalu zapomněla že Anča v pekárně vůbec byla :mrgreen:… kaja-kaja a s tím tel. jsi to myslela jak, Markéta nemohla vědět, že si ho nechal doma, myslela jen že ignoruje její sms tak mu volala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.3.13 07:20
@maluska píše:
@zuzice teď se musím smát sama sobě, protože jsem ten příspěvek kaja-kaja vůbec nepochopila, až teď díky tvé reakci :mrgreen: já už pomalu zapomněla že Anča v pekárně vůbec byla :mrgreen:… kaja-kaja a s tím tel. jsi to myslela jak, Markéta nemohla vědět, že si ho nechal doma, myslela jen že ignoruje její sms tak mu volala :nevim:

Markéta volala, Lenka to zvedla a řekla, že Jarda není doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 07:43
@Bobiše píše:
Markéta volala, Lenka to zvedla a řekla, že Jarda není doma…

Jenže to už tam za SMS byla přijatá. Lenka si toho všimla, když pokládala telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
24.3.13 07:49

@Bobiše jo tak to bylo myšleno, ale to už tam sms měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 08:24
@Sherry píše:
Holky všimly jste si co nosí ta kristýna za hábit.. to má jak z harryho pottera :mrgreen: :mrgreen:

Jo, už jsem to tu kdysi dávno kritizovala, děsnej kabát. A má ho furt! Už aby bylo jaro:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 08:46

Mně se ten Kristýnin kabát zrovna líbí, má hezký střih, jen kdyby měl jinou barvu. Červenej, zelenej, i ten hnědej nebo černej. V šedé vypadá jako myš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.3.13 08:58

Ja musim rict, ze mi i vadi Terezy ten slabej dlouhej vytahanej svetr co si vzdycky vezme na tricko ci halenku..je desnej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.3.13 09:01

Nebo ten Terezy úděsnej flitrovananej modrej svetr, tak ten je jak na babičku, to je fakt hrůůůza a ještě mi přijde, že má do toho vycpávky, jaký se nosily v 80. a 90. letech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 09:04
@Hanka79 píše:
Ja musim rict, ze mi i vadi Terezy ten slabej dlouhej vytahanej svetr co si vzdycky vezme na tricko ci halenku..je desnej :zed:

Zrovna včera jsem si toho všimla a Monika má podobnej, ale béžovej. Takový haveloky na mladých holkách, to je něco. Ale ony obě potřebujou zamaskovat špeky, tak proto asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.3.13 09:05
@Alik.htm píše:
Nebo ten Terezy úděsnej flitrovananej modrej svetr, tak ten je jak na babičku, to je fakt hrůůůza a ještě mi přijde, že má do toho vycpávky, jaký se nosily v 80. a 90. letech :roll:

Hlavně ty šosy vpředu. Možná se to má nosit zavázené na uzel, třeba by to mělo šmrnc. Je to děsnej ohoz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí