Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Já si Voyo platit nebudu, i kdyby Ulice nikde nebyla. To spíš přestanu sledovat:-)
Tak tak, kvůli Ulici nemám v plánu platit voyo ![]()
@BuffyCZ píše:
Do poslední chvíle jsem věřila, že bude Lence věrnej..Já se fakt nedivím, že lidem přijde věrnost jako klišé, nebo něco divnýho, když ze všech stran se line jenom nevěra, nevěra, nevěra…
Taky o tom takhle přemýšlím, je to hnus…
@sunnyho.motylek píše:
Já to říkala, stejně ji podle mě pošle někam
Jo, ale až potom, co vystřízliví. Pod vlivem moc nevypadal, že by se chtěl bránit.
@Bersaba píše:
Jo, ale až potom, co vystřízliví. Pod vlivem moc nevypadal, že by se chtěl bránit.
taky myslím ![]()
@Bersaba píše:
No koukal tak nějak jako co se děje, uvidíme no ![]()
Já myslím že pracovníci novy to mazat asi nemůžou, ale asi to nahlašujou, docela obdivuju ty lidi co to tam dávaj i opakovaně, to by mě asi odradilo, ale asi už je to trochu boj, teď kdo to vzdá
já jsem na tom ulozto četla i nějaké komentáře u těch videí ulice a bavili se tam o tom, že to někdo dával na youtube ale že to okamžitě mažou i tam
jak tu někdo psal mají to v merku… moc to nechápu, jako díly dopředu ok, ale ty staré, podle mě si tím nova spíš škodí, já třeba takhle ulici přestala sledovat jak to voyo zpoplatnili, nejsem zas takovej maniak abych si kvůli tomu platila voyo a prostě nestíhám v televizi, takže jsem se přestala dívat a když byl čas a příležitost tak jsem si tu televizi stejně ani nezapnula, prostě si člověk nějak odvykne
a je mu to šumák, protože když kouká jednou za čas tak pak mu plno věcí unikne, takhle právě nadávali někde na diskuzi lidi, co dělají na směny, že to prostě jeden týden sledovat nemůžou a byli zvyklí dokoukat to na netu a pak zas sledovali v televizi
Tak to mám sakra výhodu, že si můžu přes O2 nahrávat co chci a kdy chci, zdarma, platí to týden, pak se to samo smaže, když to nesmažu dřív já, některý pořady, tuším, že i Ulice v tom je se sama rovnou archivuje, takže ani nahrávat nemusím. Ale já to pak přes den nikdy jindy nestíhám, takže se snažím stihnout ten jejich večerní čas.
Jinak já si osobně myslím, že upoutávky vypadají vždycky jinak než to ve skutečnosti je, snaží se nalákat diváka, takže si i myslím, že to s tím Jardou nebude tak horké…určitě se ubránil..jsem na to zvědavá.
Jo, třeba se Jarda ubrání, ale líbání bylo v ukázce jasně vidět. Mně to jako nevěra stačí…
Zítřek ještě na uložto není. Jestli to nechytnu ráno, tak mám smůlu asi…
@BuffyCZ píše:
Do poslední chvíle jsem věřila, že bude Lence věrnej..Já se fakt nedivím, že lidem přijde věrnost jako klišé, nebo něco divnýho, když ze všech stran se line jenom nevěra, nevěra, nevěra…
ty ukázky jsou zavádějící, já si myslím, že Jarda byl v šoku a tak se nechal políbit,
ale nic z toho nebude, uvidíš ![]()