Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6374
5.3.13 23:26

@maluska děkuju. A vše to vždy dobře shrneš, uplně vždy souhlasím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
6.3.13 09:09

Ahoj holky. Jednou jste tu některá psala, že ve skutečnosti chodíte v reálu do školy s představitelkou Míši a že ta herečka řekla, že končí v seriálu…jenže jak je vidět, vrátili jí zpět do seriálu. Já jí osobně moc nemusím… A vy…ta dotyčná pisatelko nás tu laskavě nelakujte, že jste něčí spolužačka ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
6.3.13 09:12
@maruska1975 píše:
Ahoj holky. Jednou jste tu některá psala, že ve skutečnosti chodíte v reálu do školy s představitelkou Míši a že ta herečka řekla, že končí v seriálu…jenže jak je vidět, vrátili jí zpět do seriálu. Já jí osobně moc nemusím… A vy…ta dotyčná pisatelko nás tu laskavě nelakujte, že jste něčí spolužačka ;) ;) ;) ;)

Aby to nakonec nebyla pravda. Podle ukázek se Míša rozčiluje, že Miki na ni nemá čas, tak se možná vystřelí na Měsíc, puberťačka bláznivá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
6.3.13 09:30

Nakonec misa odjede zpatky do anglie a miki zustane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.3.13 09:36
@maluska píše: … Anča - ten výslech u té večeře :lol: chudák ta Eva, fakt mi jí bylo až líto, ještě jí mohla svítit lampičkou do ksichtu a :lol: …jsem ráda že Lída státnice udělala a nemusím se dál dívat na její utrápenej výraz :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
6.3.13 10:04

@KPKristy ano, pravdu můžeš mít…bohužel jsem propadla seriálu, jsem zvědavá, jak se to s ní a s Mikulášem bude dál vyvíjet.

• Citovat
  • Upravit
914
6.3.13 10:13

@maluska Mám pocit, že rodit má v květnu, že to jednou říkala Simoně. Ale to břicho měla už ve třetím jak já tak v pátém měsíci mám pocit, že ji ten buben dělají nějak moc velký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.3.13 12:20

Treba je to Lidino bricho velky schvalne jako megaprekvapeni, ze to budou dvojcata :)

• Citovat
  • Upravit
17154
6.3.13 12:37

Tak jsem teda naštvaná, včera jsem se ulice na ulozto nedočkala, jen nějaký zaheslovaný soubor a teď to tam je ale píše mi to že soubor je už smazán :roll: tak se dneska nepodívám a zrovna jsem byla tak zvědavá :mrgreen: snad to tam někdo ještě dá a podívám se aspoň zpětně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 12:46

Já to stihla stáhnout ráno, ani jsem nezkontrolovala, jestli to jede dobře. Už se třesu na to, až se podívám, ale Matěj už hodinu zase prudí a nechce spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.13 13:14

Já taky musela dneska stahovat na 2×.Ty vole holky ukázky na příště jsou hustýýýý. Je to tadyyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.13 13:37

Tak na Lídě musí být vidět, že čeká, abysme si toho všímali:-) Já mám buben furt, třeba taky měla normálně a teď je prostě jen podebranej:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.13 13:38
@MarkyM píše:
Já taky musela dneska stahovat na 2×.Ty vole holky ukázky na příště jsou hustýýýý. Je to tadyyyy :lol:

Ukázky dobrý, se snad nebudu moct koukat na Markétu, to bude trapas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.13 13:43

@hofka

třeba to nedotáhnou do konce, třeba to Jarda zarazí včas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.13 13:43

A do pr*!! Ukázky na zítra jsou hůůůůstýýý 8o :mrgreen:

Ani se nedivím, že se Monika chová jako manták. Má to po mamince :roll:
Mára je :* :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek