Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska děkuju. A vše to vždy dobře shrneš, uplně vždy souhlasím. ![]()
Ahoj holky. Jednou jste tu některá psala, že ve skutečnosti chodíte v reálu do školy s představitelkou Míši a že ta herečka řekla, že končí v seriálu…jenže jak je vidět, vrátili jí zpět do seriálu. Já jí osobně moc nemusím… A vy…ta dotyčná pisatelko nás tu laskavě nelakujte, že jste něčí spolužačka
![]()
@maruska1975 píše:
Ahoj holky. Jednou jste tu některá psala, že ve skutečnosti chodíte v reálu do školy s představitelkou Míši a že ta herečka řekla, že končí v seriálu…jenže jak je vidět, vrátili jí zpět do seriálu. Já jí osobně moc nemusím… A vy…ta dotyčná pisatelko nás tu laskavě nelakujte, že jste něčí spolužačka![]()
![]()
![]()
Aby to nakonec nebyla pravda. Podle ukázek se Míša rozčiluje, že Miki na ni nemá čas, tak se možná vystřelí na Měsíc, puberťačka bláznivá ![]()
@maluska píše: … Anča - ten výslech u té večeřechudák ta Eva, fakt mi jí bylo až líto, ještě jí mohla svítit lampičkou do ksichtu a
…jsem ráda že Lída státnice udělala a nemusím se dál dívat na její utrápenej výraz
@KPKristy ano, pravdu můžeš mít…bohužel jsem propadla seriálu, jsem zvědavá, jak se to s ní a s Mikulášem bude dál vyvíjet.
@maluska Mám pocit, že rodit má v květnu, že to jednou říkala Simoně. Ale to břicho měla už ve třetím jak já tak v pátém měsíci mám pocit, že ji ten buben dělají nějak moc velký ![]()
Treba je to Lidino bricho velky schvalne jako megaprekvapeni, ze to budou dvojcata ![]()
Tak jsem teda naštvaná, včera jsem se ulice na ulozto nedočkala, jen nějaký zaheslovaný soubor a teď to tam je ale píše mi to že soubor je už smazán
tak se dneska nepodívám a zrovna jsem byla tak zvědavá
snad to tam někdo ještě dá a podívám se aspoň zpětně
Já to stihla stáhnout ráno, ani jsem nezkontrolovala, jestli to jede dobře. Už se třesu na to, až se podívám, ale Matěj už hodinu zase prudí a nechce spát ![]()
Já taky musela dneska stahovat na 2×.Ty vole holky ukázky na příště jsou hustýýýý. Je to tadyyyy ![]()
Tak na Lídě musí být vidět, že čeká, abysme si toho všímali:-) Já mám buben furt, třeba taky měla normálně a teď je prostě jen podebranej:-))
@MarkyM píše:
Já taky musela dneska stahovat na 2×.Ty vole holky ukázky na příště jsou hustýýýý. Je to tadyyyy
Ukázky dobrý, se snad nebudu moct koukat na Markétu, to bude trapas:-)
A do pr*!! Ukázky na zítra jsou hůůůůstýýý
![]()
Ani se nedivím, že se Monika chová jako manták. Má to po mamince ![]()
Mára je
![]()