Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
@KPKristytaky jsem se nasmál. A jako by šla Adrianan do sebe co?
Taky jsem si to chviličku myslela, ale spíš to bude jen hra na city. Když ne, tak příjemně překvapí, ale já jí nevěřím ani prd…
Já jí taky nevěřim, podle mě budou chtít s mámou udělat z Amálky tu špatnou…
@MarkyM píše:
@KPKristyJá jí taky nevěřim, podle mě budou chtít s mámou udělat z Amálky tu špatnou…
Taky si myslím, že ji chtějí vyštvat. Ale co nechápu a nestačím na to zírat, je že se Adriana chová, jakoby Mikimu tu Anglii platil Pešek
. Nechápu, co je jí do toho, kolik to stálo, a že to má zaplacené ![]()
@KPKristy píše:
Tak dneska mě pobavili Franta s Borisem, kdo by to byl řekl do puberťáků
Jo, tak to jejich experimentování s podprsenkou bylo dobrý
![]()
Aby Franta nepřivedl Viky do jinýho stavu
já se ve 13 letech ještě nelíbala, ale dnes je jiná doba… Těším se na jejich děj ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem si to chviličku myslela, ale spíš to bude jen hra na city. Když ne, tak příjemně překvapí, ale já jí nevěřím ani prd…
taky myslím
@Marcip no to je, tak jsem si říkala, že konečně to scénáristům došlo a posunuli to s tím Frantou a Viky dál… i když je to teda takové kostrbaté, až mi těch 2 je někdy líto ![]()
Jéééé, tak to bylo vtipné, jak kluci trénovali na podprdě ![]()
Adriana je strašnáááááá, chce-nechce na loďku a rybu, no je fakt švihlá…
Taky si myslím, že s máti chtějí vyštvat Seidly s Amálkou ze života dědy…
Lída je na přesfacku, už od těch prvních dílů ![]()
Jo, to je fakt, že Lída je na přesdržku, ale v těch prvních dílech teda byla úplně katastrofální, teď aspoň je taková hezčí a tak. V těch prvních dílech z ní udělali takovou tu putinku, která se ani neumí bavit mezi normálníma lidma a jen sedí u copmu, no hrůza ![]()
už jsi viděla dnešek? Nechápu proč to Monika rodičum normálně neřekne, proč z toho dělá takovou vědu. Je mi Máry líto…
@MarkyM píše:
@KPKristyuž jsi viděla dnešek? Nechápu proč to Monika rodičum normálně neřekne, proč z toho dělá takovou vědu. Je mi Máry líto…
Teď jsem to dokoukala a zrovna na to chci reagovat. Nepamatuju si, že by Moniku někdo nějak významně vyškolil, aby se musela chovat vůči Márovi jako blbka. Pořád dělá paní Důležitou, místo aby si užívala, že ji Mára chce, a že to s ní myslí vážně. Že ji to furt baví… ![]()
Doktor a Libuška, k tomu už snad ani nemám slov. Jsou horší jak puberťáci…