Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
3.3.13 20:16

Ahoj taky tu Gábinu vůbec nechápu, ježíš v reálným životě matky studujou, chodí do práce a zvládají domácnost. Je vidět že je to rozmazlená nanynka. Nesmím to tak prožívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
3.3.13 22:37

No za mě by hlavně mohla přestat šišlat, kor na toho kluka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
3.3.13 22:39

Jo viděla jsem už i ten pondělní díl a jsem teda dál zvědavá co ta Adriana tam vymyslí… to je nářez s tou holkou, by taky potřebovala aby jí někdo pořádně propleskl a naklusala do práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.3.13 22:46

Taky jsem videla pondělní dil a děsně jsem se nasmala Frantovi a Borisovi. :-)
Marketa taky vali. A v televizi jsem videla ukazky, asi na tento tyden, jak dala pusu Hejlovi. :-) Tak to bude mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
3.3.13 22:57

@Bobiše fakt jo, tak to jsem neviděla, to byl nějaký sestřih na celý týden? já teda na tv moc nekoukám, no novu už vůbec takže tohle mi uniká
Boris a Franta to mě taky pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
4.3.13 00:10

Já sledovala ulici hodně hodně dávno a občas (aktuálně sem tam zahlídńu, protože moje babička je věrný divák)…no a ted jsem narazila na vaši diskuzi, tak si počtu, jak se některé postavy, které znám, vyvíjejí…
a jestli i já mohu zavzpomínat…bedřich se objevil na sceně jako propuštěný vezen s dohledem kurátora, který hledá práci (a nebylo to se záznamem v rejstříku jednoduché)…jeho otec ho nenáviděl, nemohl snést, že jediný syn skončil ve vězení…nakonec dostal práci v království hraček…ve vězení byl kvůli zabití…dal přes hubu komusi kvůli zuzaně…po návratu z vězení dlouho zuzanu hledal(a starý liška byl hodně proti), našel a zjistil, že má syna…chvíli doufal, že je jeho (nebyl) a hodně se snažil zuzaně pomoci (brala drogy, byla prostitutka, fanda býval doma sám…)…ona se pak chvíli tvářila, že fanda by mohl býti jeho a snažila se z toho profitovat…takže si,,chlapi,, k sobě našli cestu a pak přišlo to, že bedřich není otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
4.3.13 08:19

@Maartina7 aha no tak tou dobou jsem ulici nesledovala vůbec, hezky jsi to shrnula, teď mám v Bedřichově postavě naprosto jasno :palec: a nevíte někdo jak to bylo s tou Ančou, proč ho obvinila ze znásilnění nebo co se tam odehrávalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
4.3.13 08:52

Ne sceny s Adrianou vubec nebavi :zed: prestava mi s ni ta ulice bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.3.13 09:54

@KPKristy metřík jsem dělala až dnes :)
@Hesovi díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
4.3.13 10:27

@maluska já myslím, že to bylo proto, že se dozvěděla, že byl zavřený. Nechěla ho v království hraček, tak na něj nejdřív sváděla tu neněženku a pak to znásilnění. Ona to byla už tehdá pipina, trochu se zvetila když dostala Emu, ale pipina je to furt. S Růžou byly kdysi nej kámošky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.3.13 11:11

On ji přece dlouho odmítal, mu furt lezla do prdelky a podstrojovala…a on ji nechtěl, takproto to jako že znásilnění..nebo tak nějak to bylo..

ale pipina je pořád, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
4.3.13 11:28

Ježiš tak teď mám o Anče ještě horší mínění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
4.3.13 12:01

Holky ze ta Adriana neni ta herecka co driv? Vubec tam neni podoba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.3.13 14:31

Teď jsem při hledání dnešního dílu (samozřejmě jsem zapomněla na pondělní mazání, že) našla - Příběh Gábiny a Hynka, sestřih co byl ve Volejte Novu - http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.3.13 14:32

Tak dneska mě pobavili Franta s Borisem, kdo by to byl řekl do puberťáků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie