Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 píše:
@Petorka Za zabiti, vrazil nekomu facku a jemu nekde neco prasklo a nedal to.
No ty brďo, tak to koukám, já myslela nějakou mladickou nerozvážnost a on přímo zabití…na jak dlouho to měl?
No Gábina se fakt předvedla, Adriana by už měla vypadnout ![]()
Jarda měl opět supr hlášku, že si „Mirina čte Babičku, co jiného by jí babička mohla podšoupnout!!“ ![]()
@Sarisek1 píše:
Jak tam ty spagety jedli, tak jsem si je musela druhy den udelat, tekli mi slinyCo myslite Marketa s Jardou? bude neco??
Taky jsme je měli včera na večeři uplně mě navnadili ![]()
@rences píše:
Ta Gabína to je hysterka![]()
![]()
že ji ten Hynek nekopne do dupy,´at si zkusi sama denne chodit do prace
![]()
![]()
a Adriana fakt boduje…miky dostává teda pěknou sadu
![]()
![]()
Jo, mohla by si to s Hynkem vyměnit ![]()
@-Sára píše:
Holky chci se zeptat ta telka-naladím ji i na satelitu od tv digi? tam ta ulice jede od uplného začátku?
Telku naladíš i přes set top box. Pokud máte doma LCD nebo plazmu, tak si vyhledejte nové kanály a ono vám to tu stanici najde a uloží
Akorát mají blbý signál
My bydlíme na kraji Prahy a občas nám ten kanál vypadává, to samé Smíchov ![]()
Sep top box nemáme, pouze satelit tv digi, a na netu jsem se ted dočetla, že tv digi telku zatím nevysílá.
@-Sára píše:
Sep top box nemáme, pouze satelit tv digi, a na netu jsem se ted dočetla, že tv digi telku zatím nevysílá.
Na Nově běží reklama, které ty kabelovky tu Telku mají. Možná je ta vaše v jednání a co nevidět, to tam taky dají ![]()
No snad to spustí dřív než bude léto, to většinou býváme s prckama celý den na zahradě, a na tv se moc nedíváme.
@MarkyM píše:
@rencesMě tedy Adriana pěkně sere i to její tancováníjá jí úplně nesnášim
Jako A není žadna hvezda to souhlasim ( ten tanec co předvedla
)
ale mikyho nesnasim je to spratek, alspon mu tam nekdo dava sodu
![]()
MarkyM, jsi moje holka, Adrianu taky nesnáším, to už se spíš smířím s Mikim. Ale Adruš je katarstrofální postavička, fakt…
Třeba tu starou Ulici taky ted někdo háže na uložto, se mrkni:-)
@-Sára píše:
No snad to spustí dřív než bude léto, to většinou býváme s prckama celý den na zahradě, a na tv se moc nedíváme.
@KPKristy píše:
MarkyM, jsi moje holka, Adrianu taky nesnáším, to už se spíš smířím s Mikim. Ale Adruš je katarstrofální postavička, fakt…
Tak jsem viděla dnešek a mám k tomu jediné - Adriana je pí*a, a dokud nezachrání miminko nebo starýho nemouhoucího člověka z Mariánskýho příkopu, tak má u mě utrum ![]()