Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
1.3.13 19:41
@KPKristy píše:
Jo jo, Adriana to neměla lehký. Ale to pořád není důvod kolem sebe kopat a dělat si ze všech nepřátele. Takoví lidi si myslí, že jsou mistři světa amoleta, ale mnohdy skončí sami v zapomění, to by si měla uvědomit…

Ona a něco si uvědomit??? :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.03.13 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
1.3.13 19:48

Mně tam Adriana nevadí, líbí se mi tam i tahle herečka, její role mě tam neskutečně baví :mrgreen:
@ncc1701 no jo a s tou Zuzanou se seznámil jak? Já myslela právě až po tom, co se vrátil z vězení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.3.13 19:55

K Adriane, mne nevadi jako Adriana Peskova, ale jako Sarka Vaculikova, Adriana je dobra postava, Sarka je prehnana herecka :)

• Citovat
  • Upravit
50133
1.3.13 20:01
@Andriska píše:
No ta Adriana se teda zase předvedla taková p*ča jak ona snad nemůže ani žít 8o. Bych ji kopla s rozběhem do hlavy. A Eva se chce asi kamarádit nebo co :?:

Dneska se zase předvedla, hvězda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.3.13 20:01

@Petorka já myslím, že se Zuzanouse znal už předtím, protože na začátku ulice za ní začal chodit a ona měla tak cca 4letého Frantu a on si chvíli myslel, že je jeho.Ale už je to dávno, tak nevím jistě. Holky co to ted sledujou podruhé, nám určitě řeknou :-) jen si pamatuju, že třeba Anča Bedřicha žalovala za znásilnění, protože s ním nechtěla pracovat na jedné dílně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
1.3.13 20:03
@MUFICE píše:
Dneska se zase předvedla, hvězda :cert:

Mě bylo trapně za ní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
1.3.13 20:04

Jako me by se libilo kdyby meli mimco Betka s Matejem, a jak dneska dala Eva Bedovi ten darek tak jsem cekala ze mu da i pusu a ono prd.. Bylo by zajimavy kdyby Bedrich s Evou neco mel.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.3.13 20:08
@mamkyjáryk píše:
Jako me by se libilo kdyby meli mimco Betka s Matejem, a jak dneska dala Eva Bedovi ten darek tak jsem cekala ze mu da i pusu a ono prd.. Bylo by zajimavy kdyby Bedrich s Evou neco mel.. :D

Teda dámy to jsou nápady :mrgreen: první Lumír s Evou pak zase Béďa s Evou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.3.13 21:43

Že Bedřich seděl jsem věděla, protože se tam několikrát zmínili, ale taky jsem nevěděla za co, tak jsem teď díky vám zas o něco chytřejší :mrgreen: s tou Zuzanou to vůbec nějak nechápu, jak a kdy se dali dohromady, on seděl, ona fetovala a byli spolu nebo nebyli a ten Franta není jeho? :think: já myslela že jo, no v těhle postavách mám fakt bordel
Adri mě baví a fakt mi tahle herečka nevadí i když mi připomíná tu myš z Rychlé roty :mrgreen: a doufám, že se z ní nestane kladná postava, prostě by to měla být pořád ta mrcha - to mě baví… Pavla mě taky bavila, prostě tam nemůžou být všichni milí a hodní :mrgreen:
ten Jarda s Markétou mi moc dohromady nejdou ani jako úlet, že by podvedl Lenku budiž ale myslím, že s Markétou asi ne :nevim: ale mohlo by se provalit to Markétino zamilování a Lenka by mohla začít hysterčit, že by se bála a začlo by být třeba dusno - to si dovedu představit to jo… aspoň by každá scéna Lenka-Jarda nekončila tím že on po ní začne vyjíždět a jdou do ložnice :roll: né že bych jim to nepřála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.3.13 21:45

S tou Lenky mámou by se tam mohlo něco odehrát, když se to tam tak nakouslo
a ta Eva mi je sympatická a pořád tak nějaká čekám, že se to zvrhne a začne to být hukot :nevim: uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.3.13 21:48

@maluska Ty jo Gedžitka :lol: :lol: :lol: jak jsi to napsala tak se mi úplně vybyvila to dělají asi ty uši vyčnívající z vlasů :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.3.13 21:49

@mamkyjáryk spíš by mě bavilo kdyby otěhotněla ta Kristýna a Bětka měla malého sourozence :mrgreen: Bedřich je snad poučenej, leda Anča s Evou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
1.3.13 21:50

@Andriska asi jo, ale myslím, že společný rysů je tam víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787

@zuzice
No, tak na to žalování Anči jsem úplně zapomněla, to mi vypadlo, to si jako vymyslela jo???
Já se snad začnu koukat na ty staré díly pravidelně… :zed:
Eva mě taky baví, kdyby stále neděkovala, ale říkáme doma, že nechápem, proč ta Anča tak vyvádí, kdyby se s ní skamarádila jako se Zuzanou, jsou v pohodě všichni. Proč ta Zuzana pořád neodjela do Francie taky nechápu, vždyť u Lišků nepomáhá nijak a vůbec se tam ani neukazuje…to bylo trošku mimo od scénáristů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236

Franta jeho není. A vzpomínám si, že Bedřich Zuzanu dlouho po návratu z basy hledal. Snad i přes rádio, pokud si to dobře pamatuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí