Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Jo jo, Adriana to neměla lehký. Ale to pořád není důvod kolem sebe kopat a dělat si ze všech nepřátele. Takoví lidi si myslí, že jsou mistři světa amoleta, ale mnohdy skončí sami v zapomění, to by si měla uvědomit…
Ona a něco si uvědomit??? ![]()
Příspěvek upraven 01.03.13 v 19:49
Mně tam Adriana nevadí, líbí se mi tam i tahle herečka, její role mě tam neskutečně baví ![]()
@ncc1701 no jo a s tou Zuzanou se seznámil jak? Já myslela právě až po tom, co se vrátil z vězení…
K Adriane, mne nevadi jako Adriana Peskova, ale jako Sarka Vaculikova, Adriana je dobra postava, Sarka je prehnana herecka ![]()
@Andriska píše:
No ta Adriana se teda zase předvedla taková p*ča jak ona snad nemůže ani žít. Bych ji kopla s rozběhem do hlavy. A Eva se chce asi kamarádit nebo co
Dneska se zase předvedla, hvězda ![]()
@Petorka já myslím, že se Zuzanouse znal už předtím, protože na začátku ulice za ní začal chodit a ona měla tak cca 4letého Frantu a on si chvíli myslel, že je jeho.Ale už je to dávno, tak nevím jistě. Holky co to ted sledujou podruhé, nám určitě řeknou
jen si pamatuju, že třeba Anča Bedřicha žalovala za znásilnění, protože s ním nechtěla pracovat na jedné dílně…
@MUFICE píše:
Dneska se zase předvedla, hvězda
Mě bylo trapně za ní. ![]()
Jako me by se libilo kdyby meli mimco Betka s Matejem, a jak dneska dala Eva Bedovi ten darek tak jsem cekala ze mu da i pusu a ono prd.. Bylo by zajimavy kdyby Bedrich s Evou neco mel.. ![]()
@mamkyjáryk píše:
Jako me by se libilo kdyby meli mimco Betka s Matejem, a jak dneska dala Eva Bedovi ten darek tak jsem cekala ze mu da i pusu a ono prd.. Bylo by zajimavy kdyby Bedrich s Evou neco mel..
Teda dámy to jsou nápady
první Lumír s Evou pak zase Béďa s Evou ![]()
Že Bedřich seděl jsem věděla, protože se tam několikrát zmínili, ale taky jsem nevěděla za co, tak jsem teď díky vám zas o něco chytřejší
s tou Zuzanou to vůbec nějak nechápu, jak a kdy se dali dohromady, on seděl, ona fetovala a byli spolu nebo nebyli a ten Franta není jeho?
já myslela že jo, no v těhle postavách mám fakt bordel
Adri mě baví a fakt mi tahle herečka nevadí i když mi připomíná tu myš z Rychlé roty
a doufám, že se z ní nestane kladná postava, prostě by to měla být pořád ta mrcha - to mě baví… Pavla mě taky bavila, prostě tam nemůžou být všichni milí a hodní ![]()
ten Jarda s Markétou mi moc dohromady nejdou ani jako úlet, že by podvedl Lenku budiž ale myslím, že s Markétou asi ne
ale mohlo by se provalit to Markétino zamilování a Lenka by mohla začít hysterčit, že by se bála a začlo by být třeba dusno - to si dovedu představit to jo… aspoň by každá scéna Lenka-Jarda nekončila tím že on po ní začne vyjíždět a jdou do ložnice
né že bych jim to nepřála ![]()
S tou Lenky mámou by se tam mohlo něco odehrát, když se to tam tak nakouslo
a ta Eva mi je sympatická a pořád tak nějaká čekám, že se to zvrhne a začne to být hukot
uvidíme
@maluska Ty jo Gedžitka
jak jsi to napsala tak se mi úplně vybyvila to dělají asi ty uši vyčnívající z vlasů
![]()
@mamkyjáryk spíš by mě bavilo kdyby otěhotněla ta Kristýna a Bětka měla malého sourozence
Bedřich je snad poučenej, leda Anča s Evou ![]()
@zuzice
No, tak na to žalování Anči jsem úplně zapomněla, to mi vypadlo, to si jako vymyslela jo???
Já se snad začnu koukat na ty staré díly pravidelně… ![]()
Eva mě taky baví, kdyby stále neděkovala, ale říkáme doma, že nechápem, proč ta Anča tak vyvádí, kdyby se s ní skamarádila jako se Zuzanou, jsou v pohodě všichni. Proč ta Zuzana pořád neodjela do Francie taky nechápu, vždyť u Lišků nepomáhá nijak a vůbec se tam ani neukazuje…to bylo trošku mimo od scénáristů.
Franta jeho není. A vzpomínám si, že Bedřich Zuzanu dlouho po návratu z basy hledal. Snad i přes rádio, pokud si to dobře pamatuji. ![]()