Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě tudle překvapil malej Šimon, když se rozčiloval, že má program každej den pořád stejnej. Hraní, večeře, umejt, spát. Jsem myslela, že tyhle malý děti naopak vyžadují rituály:-)
@hofka Museli zdramatizovat rodinnou situaci u Hynku ![]()
Jak se jmenuje Hynek prijmenim?
No, to že se tříleté dítě pozastavilo nad stereotypem režimu mě fakt pobavilo. Je vidět, že scénář píše někdo bezdětnej. To spíš takovéhle dítě (a náš Ondra je toho příkladem) sekýruje rodiče stylem „ještě zuby… ještě vyčůrat…“ a tak dále, tak aby to mělo sled jako včera, předevčírem… ![]()
A jak Hynek připomněl Gábině, že byli na dortu, to bych jí taky připomněla. A ještě několikrát. Protože vím, jaký to je, když chlap celý den maká, a jakou mám radost, když se urve na „akci“ s rodinkou.
Co by jako chtěla? aby celý den pracoval, přišel večer srženej jako budík a ještě ji vytáhl na pařbu? Tak je pitomá…
@KPKristy Asi by si radši měla najít nějakého supermana jináč nevím co se jí furt nezdá. Na to měla myslet než Hynka svedla a nepoužila ochranu nevím co si jako myslela ![]()
Hlavně, tenhle stav je snad jen dočasnej, až dostuduje, najde si práci, bude finančně na tom líp, v práci se zabaví, Šimon ve školce.. prostě normální rodina, ne? Co jako čeká? Jestli něco jinýho, na to měla myslet o pár let dřív než do toho vlítla.
Fakt nevím kdo píše tuhle linku Hynek + Gábina, ale je to nic moc, snaží se to být zajímavý, ale objevují se tam fakt nedomyšlené věci - s tím Šimonem to bylo úplně debilní „pořád to stejný“ to je prostě blbost
ty 2 mi prostě k sobě nějak nejdou, jak kdyby se k sobě neměli a bylo to tak na sílu kor s tím jejich oslovováním je to takový křečovitý, nemají peníze a Hynek má tajné fondy na hory
Gábiny účet 1500,– za hovory s Terezou, mámou a tou sekretářkou + teda Vašek se kterým si týden nepsala
to jak je pořád unavená a stahaná a stěžujou si pořád na ty prachy, prý paní na hlídání si nemůžeme dovolit a říká to jak kdyby byli jediní na světě a pro ostatní to byla samozřejmost
hlavně mi nepříjde že by na tom byla ta Gábina tak špatně, vždyť chodí proboha do školy, tam je lidí v jejím věku jak smetí, to znamená že hodně často je v kontaktu s lidma jejího věku a uniká tím tak od stereotypu doma, kolikrát ona byla za tu dobu v coolně a kolikrát jí někdo hlídal, to já se teda tolik příležitostí nemám a nestěžuju si ![]()
Taky jsem nějak nepochopila, jestli má klasické nebo dálkové studium, nějak je pořád doma, zkouškové přece už dávno skončilo.
@KPKristy píše:
Máme gratulovat k miminku?
Díky, ale nikoho k tomu nenutím… ![]()
@zasemamina píše:
Díky, ale nikoho k tomu nenutím…
Proto jsem se neptala. Já jen, že nevidím metřík a vůbec jsem netušila, že čekáš mimčo. Gratuluji moc ráda a přeju štěstí a zdraví oběma!
![]()
Nad divností „lásky“ z úst Vojtka jsem se tu pozastavila taky, myslím, že mezi nima jsou v reálu vztahy asi hodně chladný, protože ve Vyprávěj Vojtek Kerestešovou svlíkal očima snad i ve chvíli, kdy byli rozešlý kvůli Kamile. Mě to u nich prostě vůbec nepasuje, když se tak otitulujou.
Ale že je Gábina pořád utahaná a děsně vytížená, ale je v Kůlně třikrát do týdne a hlídání pro Šimona má, i když si jde půjčit knížku, kam by dítě v klidu mohla vzít s sebou… ![]()
Jo, máte tady všichni pravdu, je to celý nějaký divný, nedomyšlený, to je její „miláčku“, to bych fakt jednu vrazila nejradši
co jí proboha chybí? její chlap vydělává, ona si studuje vysokou, jak asi chtěla (dříve jsem ještě nekoukala, když tam byli dřív), má krásný zdraví dítě, tak o co jí furt sakra jde!!!
a ještě to vypadá, že se bude kurvit s tím Vaškem - obočnatcem
fakt hrozná postava. Když jsem koukala na tu starou ulici na Telce, tak tam byla taková roztomilá, jak byla ještě mlaďoučká, za to teď teda vypadá
![]()