Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elluan, já teda nechci působit jako náfuka nebo tak něco a jak se říká, je důležitější, co má člověk v hlavě a ne na hlavě. Ale prostě nesnáším, když se někdo oblíká jako bezdomáč. Prostě se mi to nelíbí a ty lidi si myslí, že když jsou chytří, tak je fuk, co mají na sobě
![]()
@KPKristy Jasně,každý máme svůj názor. Já bych osobně takhle taky nechodila oblékaná, ale jak říkám, nevadí mi to. Je v čistém, nesmrdí, neni špinavý, tak ať si nosí, co chce. Pokud se chová slušně, normálně si s ním pokecám o všem možném, tak je mi to jedno co má na sobě. A nemyslím si, že je jim fuk, co mají na sobě, jsou sami sebou a mají svůj styl vyjadřování a oblékání. Já se oblékám např. jak Libuška, mám ráda regge, rastu, kérky, čajíčky, atd, atd…Libuška je moje krevní skupina.. ![]()
Když už nic tak by občas mu občas mohli dát jiné hadry jako že by se převlíkal jsem si nikdy nevšimla že by to měnil to nosí celoročně to samé
?A Miki je pěkný spratek. Už když se jeho rodiče rozváděli tak byl na doktůrka pěkně drzý a teď už bych mu dala normálně přes držku ![]()
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma
. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina ![]()
Libuška a doktor… a neprozradím…
@KPKristy píše:
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina
Jo máš pravdu
myslím, že kdyby je postavili vedle sebe tak jsou jak dvojčata
![]()
@KPKristy teda, jako já se furt držím a nekoukám napřed, ale občas mám po některých příspěvkách co dělat. Co že nekoukám napřed, já jsem o díl pozadu, koukám vždy až ráno.
@KPKristy tak teď jsi to naprosto trefila
taky jsem si říkala, že mi někoho připomíná a je to on
dnešek jsem taky už viděla a vyskladňovat v monterkách a v tom hacafraku
snad by neumrznul kdyby si to sundal ne ![]()
Libor s Libuškou si ukoušu nehty ![]()
a Libora bych chtěla fakt za tátu „máš peníze na kredit???“ a Miky se tváří ještě uraženě
spratek jeden
jsem moc zvědavá na trojúhelník Lenka, Jarda, Markéta a zítra bude asi hustá přehnaná Gábina ![]()
@KPKristy píše:
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina
Tak to jsi mě dostala to je hezký přirovnání.
![]()
Já to teďka stahuju, protože zas večer nebudu mít čas. Tak už se těším na banditu. ![]()
No jo, jak makal v tom kabátu! Hlavně, že si vzal montérky
.
Na Gábinu jsem zvědavá, už už to vypadalo, že na to kašle a nechá to být, ale přece jen si ten život chce pohnojit ![]()
Obočnatec je asi slepej, když nevidí, že má dítě, manžela, studuje.. ona asi má fakt čas na to jít s ním kdykoliv ven. A ještě k tomu do Coolny, kde je může kdokoliv vidět. Když se někde náhodou viděj, ona pořád někam chvátá. No není on mimoň?:-)
Holky co to je??? Jaký neprozradím…já chci vědět!! Byla pusa jo??? Vyznání? No se nemůžu večera dočkat.
Tak s Edim jste to trefily, to je fakt jeho dvojník
![]()
@hofka tak přesně to mě taky napadlo
dělá tajnýho, nechce říct Matějovi jméno ale pak jí pozve do coolny - to jsem teda nepochopila
@KPKristy no Terezka jí to tak hezky podala
tak neodolala
jen jsem nepochopila - to na to rande chtěla brát i Šimona
moje dcera toho moc nenamluví ale první co by 100% doma hlásila, že jsme byly na kafíčku a že tam byl nějakej strejda ![]()