Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
27.2.13 10:28

@elluan, já teda nechci působit jako náfuka nebo tak něco a jak se říká, je důležitější, co má člověk v hlavě a ne na hlavě. Ale prostě nesnáším, když se někdo oblíká jako bezdomáč. Prostě se mi to nelíbí a ty lidi si myslí, že když jsou chytří, tak je fuk, co mají na sobě :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
27.2.13 10:34

@KPKristy Jasně,každý máme svůj názor. Já bych osobně takhle taky nechodila oblékaná, ale jak říkám, nevadí mi to. Je v čistém, nesmrdí, neni špinavý, tak ať si nosí, co chce. Pokud se chová slušně, normálně si s ním pokecám o všem možném, tak je mi to jedno co má na sobě. A nemyslím si, že je jim fuk, co mají na sobě, jsou sami sebou a mají svůj styl vyjadřování a oblékání. Já se oblékám např. jak Libuška, mám ráda regge, rastu, kérky, čajíčky, atd, atd…Libuška je moje krevní skupina.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.13 11:18

Když už nic tak by občas mu občas mohli dát jiné hadry jako že by se převlíkal jsem si nikdy nevšimla že by to měnil to nosí celoročně to samé :mrgreen:?A Miki je pěkný spratek. Už když se jeho rodiče rozváděli tak byl na doktůrka pěkně drzý a teď už bych mu dala normálně přes držku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.2.13 11:25

Ten Miky je děsnej rozmazlenej spratek. Úplně mi pije krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 12:52

Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma :lol:. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina :mrgreen:

Libuška a doktor… a neprozradím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.2.13 12:54

@KPKristy

já jdu koukat teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.13 13:46
@KPKristy píše:
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma :lol:. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina :mrgreen:Libuška a doktor… a neprozradím…

Jo máš pravdu :lol: :lol: :lol: :lol: myslím, že kdyby je postavili vedle sebe tak jsou jak dvojčata 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
27.2.13 14:01

@KPKristy teda, jako já se furt držím a nekoukám napřed, ale občas mám po některých příspěvkách co dělat. Co že nekoukám napřed, já jsem o díl pozadu, koukám vždy až ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
27.2.13 16:04

@KPKristy tak teď jsi to naprosto trefila :mrgreen: taky jsem si říkala, že mi někoho připomíná a je to on :mrgreen: dnešek jsem taky už viděla a vyskladňovat v monterkách a v tom hacafraku :zed: snad by neumrznul kdyby si to sundal ne :lol:
Libor s Libuškou si ukoušu nehty :lol:
a Libora bych chtěla fakt za tátu „máš peníze na kredit???“ a Miky se tváří ještě uraženě :zed: spratek jeden
jsem moc zvědavá na trojúhelník Lenka, Jarda, Markéta a zítra bude asi hustá přehnaná Gábina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
27.2.13 16:06
@KPKristy píše:
Tak jsem viděla dnešek a je to celkem vtipný. A už vím, koho mi Eduard připomíná - mokrýho banditu ze Sám doma :lol:. Toho hubenýho. Stejný vlasy, stejný hadry a jak byl dneska dobitej z té brigády v truhlárně, tak se pohyboval jako bandita po útoku Kevina :mrgreen:Libuška a doktor… a neprozradím…

Tak to jsi mě dostala to je hezký přirovnání. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
27.2.13 16:07

Já to teďka stahuju, protože zas večer nebudu mít čas. Tak už se těším na banditu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 16:11

No jo, jak makal v tom kabátu! Hlavně, že si vzal montérky :mrgreen:.

Na Gábinu jsem zvědavá, už už to vypadalo, že na to kašle a nechá to být, ale přece jen si ten život chce pohnojit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.2.13 16:42

Obočnatec je asi slepej, když nevidí, že má dítě, manžela, studuje.. ona asi má fakt čas na to jít s ním kdykoliv ven. A ještě k tomu do Coolny, kde je může kdokoliv vidět. Když se někde náhodou viděj, ona pořád někam chvátá. No není on mimoň?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.2.13 16:54

Holky co to je??? Jaký neprozradím…já chci vědět!! Byla pusa jo??? Vyznání? No se nemůžu večera dočkat.
Tak s Edim jste to trefily, to je fakt jeho dvojník :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
27.2.13 16:55

@hofka tak přesně to mě taky napadlo :zed: dělá tajnýho, nechce říct Matějovi jméno ale pak jí pozve do coolny - to jsem teda nepochopila
@KPKristy no Terezka jí to tak hezky podala :mrgreen: tak neodolala :mrgreen: jen jsem nepochopila - to na to rande chtěla brát i Šimona :think: :mrgreen: moje dcera toho moc nenamluví ale první co by 100% doma hlásila, že jsme byly na kafíčku a že tam byl nějakej strejda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí