Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem ráda že Mára pochopil a řekl to těm svým krasotinkám na rovinu (teda dostalo mě že mu to musel poradit Eddie
)a Monča že srazila ty postele, to bylo fakt prima gesto, jsem to vůbec nečekala co má za lubem… jinak mě poprvé pobavila Romana hláškou „když mě nebudete chtít do trojiky…“
a Bedřich s Hejlem ty kecy na Eddieho
prý on studuje tělocvik… no ale asi jen nějak teoreticky ne ![]()
zítra jsem zvědavá co Jarda odpoví Lence - ta Lenka není zas tak blbá
jinak k postavě Lenky, nikdy mi moc nevadila, někdy jsem jí měla i naopak ráda, ale teď mě nehorázně vyvádí z míry těma ksichtama, tím jak mluví atd.
je divné že dřív mě to neštvalo, taky mám pocit že tak protivná dřív nebyla a taky mi v básnicích přišla dobrá ![]()
no Libuška se dr. už by si mohli dát fakt aspoň pusu, když už i ten Miky vyšukává
to mě Miky zas dostal, nedovedu si představit, že bych se urazila v 16ti letech, že si domů nemůžu vodit svého kluka a sexovat s ním v pokojíčku
to už je fakt na mě moc… tu Míšu by taky mohli nějak líp obléct, přijde mi jako pěkná holka, ale je taková nijaká pořád
když byla emo tak měla aspoň styl ![]()
A dostalo mě že Eddie ohrnuje nos nad tou zrzkou
by měl děkovat že ho někdo chce ![]()
a Jitka už je s tou Lídou otravná, nechápu proč s ní Lída řeší kde jakou blbost, když asi ví jaký názor bude mít její máma ![]()
Mno, Edie miluje Markétu, ale až se dozví, že ta miluje Hejla, tak vyletí z kůže ![]()
A zase tam zejtra bude obočnatec obecný ![]()
A taky jsem ráda, že si to Monika s Márou konečně vyjasnili. Já bych byla vytočená jako klíště, kdyby mi za chlapem lezly nějaký píďaly on dělal, že se nechumelí
![]()
No tak mu to krůta Monika měla říct hned, si furt hraje na to že neřeší jaký to vlastně mají vztah a pak je naštvaná, fajn že i jí došlo že se nemusí hned nafukovat a lepší to říct… ale líbily se mi Márovy utrápené pohledy ![]()
no já myslím, že Eddie pochopil že Markétě se líbí Hejl a i se tam právě bavili s Márou o to že Markéta Eddieho nechce a Eddie právě říkal že ta zrzka stejně není jeho typ - nebo něco v tom smyslu… jinak je od něj strašně krásné že miluje Markétu a jinou nechce ![]()
@boball píše:
Už by mohli toho Edu nějak vylepšit
Taky si myslím furt v tom baloňáku jak colombo
Ten šátek
Si myslím, že kdyby se normálně oblíknul a oholiul, že by vypadal docela k světu. Chápu, že je to jeho styl, ale je to hnus ![]()
@boball píše:
Už by mohli toho Edu nějak vylepšit
Jo přesně, aspoň ostříhat nebo ty vlasy nějak vyžehlit
drban a co on vlastně jako dělá? Z čeho žije???
@Petorka píše:
Jo přesně, aspoň ostříhat nebo ty vlasy nějak vyžehlitdrban a co on vlastně jako dělá? Z čeho žije???
Asi se živí jako strašák na poli ![]()
Dneska se mi zase líbila ta scénka Markéta - Bedřich - Jarda, jak tam „tančili“ v kanceláři, doufám, že se to moc nepokazí tím až vyjde na jevo, kdo koho miluje
to by bylo škoda, tady se aspoň zasměju.
@Andriska souhlas, ta Markéta taky prokoukla tak ještě Eddie a byl by s nich nakonec i hezký páreček
A jmena vybirali snad jen z unorovyho kalendare