Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
26.2.13 19:51

A jmena vybirali snad jen z unorovyho kalendare ;)

• Citovat
  • Upravit
2787
26.2.13 20:05

Mára a Monika :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.2.13 20:19

Taky jsem ráda že Mára pochopil a řekl to těm svým krasotinkám na rovinu (teda dostalo mě že mu to musel poradit Eddie :lol: )a Monča že srazila ty postele, to bylo fakt prima gesto, jsem to vůbec nečekala co má za lubem… jinak mě poprvé pobavila Romana hláškou „když mě nebudete chtít do trojiky…“ :mrgreen: a Bedřich s Hejlem ty kecy na Eddieho :mrgreen: prý on studuje tělocvik… no ale asi jen nějak teoreticky ne :lol:
zítra jsem zvědavá co Jarda odpoví Lence - ta Lenka není zas tak blbá :mrgreen: jinak k postavě Lenky, nikdy mi moc nevadila, někdy jsem jí měla i naopak ráda, ale teď mě nehorázně vyvádí z míry těma ksichtama, tím jak mluví atd. :nevim: je divné že dřív mě to neštvalo, taky mám pocit že tak protivná dřív nebyla a taky mi v básnicích přišla dobrá :nevim:
no Libuška se dr. už by si mohli dát fakt aspoň pusu, když už i ten Miky vyšukává :lol: to mě Miky zas dostal, nedovedu si představit, že bych se urazila v 16ti letech, že si domů nemůžu vodit svého kluka a sexovat s ním v pokojíčku :lol: to už je fakt na mě moc… tu Míšu by taky mohli nějak líp obléct, přijde mi jako pěkná holka, ale je taková nijaká pořád :nevim: když byla emo tak měla aspoň styl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.2.13 20:23

A dostalo mě že Eddie ohrnuje nos nad tou zrzkou :lol: by měl děkovat že ho někdo chce :mrgreen:
a Jitka už je s tou Lídou otravná, nechápu proč s ní Lída řeší kde jakou blbost, když asi ví jaký názor bude mít její máma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.2.13 20:32

@maluska ale on přece miluje Markétu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.13 20:52

Mno, Edie miluje Markétu, ale až se dozví, že ta miluje Hejla, tak vyletí z kůže :mrgreen:

A zase tam zejtra bude obočnatec obecný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.13 20:53

A taky jsem ráda, že si to Monika s Márou konečně vyjasnili. Já bych byla vytočená jako klíště, kdyby mi za chlapem lezly nějaký píďaly on dělal, že se nechumelí :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.2.13 21:49

No tak mu to krůta Monika měla říct hned, si furt hraje na to že neřeší jaký to vlastně mají vztah a pak je naštvaná, fajn že i jí došlo že se nemusí hned nafukovat a lepší to říct… ale líbily se mi Márovy utrápené pohledy :lol:
no já myslím, že Eddie pochopil že Markétě se líbí Hejl a i se tam právě bavili s Márou o to že Markéta Eddieho nechce a Eddie právě říkal že ta zrzka stejně není jeho typ - nebo něco v tom smyslu… jinak je od něj strašně krásné že miluje Markétu a jinou nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
26.2.13 21:54

Už by mohli toho Edu nějak vylepšit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.2.13 22:03
@boball píše:

Taky si myslím furt v tom baloňáku jak colombo :lol: Ten šátek :poblion: Si myslím, že kdyby se normálně oblíknul a oholiul, že by vypadal docela k světu. Chápu, že je to jeho styl, ale je to hnus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.2.13 22:03
@boball píše:

Jo přesně, aspoň ostříhat nebo ty vlasy nějak vyžehlit :mrgreen: drban a co on vlastně jako dělá? Z čeho žije???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.2.13 22:05

Jo a jeětě ostříhat ten květák co má na hlavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.2.13 22:06
@Petorka píše:
Jo přesně, aspoň ostříhat nebo ty vlasy nějak vyžehlit :mrgreen: drban a co on vlastně jako dělá? Z čeho žije???

Asi se živí jako strašák na poli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
26.2.13 22:07

Dneska se mi zase líbila ta scénka Markéta - Bedřich - Jarda, jak tam „tančili“ v kanceláři, doufám, že se to moc nepokazí tím až vyjde na jevo, kdo koho miluje :zed: to by bylo škoda, tady se aspoň zasměju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.2.13 22:10

@Andriska souhlas, ta Markéta taky prokoukla tak ještě Eddie a byl by s nich nakonec i hezký páreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí