Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka to je totiž jeho syn, ale Eddie nechce být za protekčního spratka tak dělá jako že ne ![]()
@Petorka píše:
Holky co to je??? Jaký neprozradím…já chci vědět!! Byla pusa jo??? Vyznání? No se nemůžu večera dočkat.
Tak s Edim jste to trefily, to je fakt jeho dvojník![]()
Ale prd bylo
. Já jen nechtěla rovnou napsat, že ti mimoni ještě nic
. Už by se fakt mohli rozhoupat, já byla dneska nervózní s nima, šimralo mě v břiše jako na prvním rande. Tohle mi nemůžou dělat ![]()
@maluska píše:
@Petorka to je totiž jeho syn, ale Eddie nechce být za protekčního spratka tak dělá jako že ne
Nooo, jinak obočnate válí. Měl by se na to vykašlat. Ale tak studentíkovi nejde o ni, on doma problémy mít nebude ![]()
@KPKristy píše:
Ale prd bylo. Já jen nechtěla rovnou napsat, že ti mimoni ještě nic
![]()
. Už by se fakt mohli rozhoupat, já byla dneska nervózní s nima, šimralo mě v břiše jako na prvním rande. Tohle mi nemůžou dělat
Tak by řekla, že šla jenom tak na kafe a náhodou potkala spolužáka, přece:-)
@KPKristy píše:
Nooo, jinak obočnate válí. Měl by se na to vykašlat. Ale tak studentíkovi nejde o ni, on doma problémy mít nebude
Je uplně trapný jak kdyby si nemohl najít jinou nezadanou.Ale ten Hynek přišel v dobrou chvíli jsem se musela smát. A Gabina je pěkná slepice, že sebou chtěla vzít Šimonka ![]()
@Andriska píše:
Je uplně trapný jak kdyby si nemohl najít jinou nezadanou.Ale ten Hynek přišel v dobrou chvíli jsem se musela smát. A Gabina je pěkná slepice, že sebou chtěla vzít Šimonka
Nevím, jestli je tak zoufalá, že se toho rande chtěla tak mohutně zúčastnit i za cenu toho, že s sebou vezme dítě ![]()
@KPKristy První ho týden odmítá a nakonec chce jít i s děckem tak asi hodně zoufalá, ale zase na druhou stranu i pěkně blbá protože já bych se bála že mě malý bonzne ![]()
Mirinka byla opět hodná, seděla u Lenky na klíně úplně v klidu i přesto že přišel táta. u nás když přijde táta domu tak mu malá visí na krku, určitě není v klidu jako Miri ![]()
@MarkyM, mirinka je určitě něčím „utlumená“
. A všimla jsem si, jaký má parádní předkus ![]()
@MarkyM no tvrdé určitě ne
viset ![]()
Mirinka je čudná. Umí vůbec mluvit a chodit? Nevěřím tomu, že existuje takové dítě.
A Gábina mě strašně sere jak si furt stěžuje. Tak ať jí je jak chce, ale furt tím nemusí nikoho otravovat!!! ![]()
@MarkyM píše:
Tyjo jaký i se píše ve slově visí?![]()
To měkký i vypadá blbě
Jasně, že měkký ![]()