Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
27.2.13 16:57

@Petorka to je totiž jeho syn, ale Eddie nechce být za protekčního spratka tak dělá jako že ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 17:03
@Petorka píše:
Holky co to je??? Jaký neprozradím…já chci vědět!! Byla pusa jo??? Vyznání? No se nemůžu večera dočkat.
Tak s Edim jste to trefily, to je fakt jeho dvojník :mrgreen: :palec:

Ale prd bylo :roll:. Já jen nechtěla rovnou napsat, že ti mimoni ještě nic :cert: :lol:. Už by se fakt mohli rozhoupat, já byla dneska nervózní s nima, šimralo mě v břiše jako na prvním rande. Tohle mi nemůžou dělat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 17:04
@maluska píše:
@Petorka to je totiž jeho syn, ale Eddie nechce být za protekčního spratka tak dělá jako že ne :lol:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 17:04

Nooo, jinak obočnate válí. Měl by se na to vykašlat. Ale tak studentíkovi nejde o ni, on doma problémy mít nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.2.13 17:16
@KPKristy píše:
Ale prd bylo :roll:. Já jen nechtěla rovnou napsat, že ti mimoni ještě nic :cert: :lol:. Už by se fakt mohli rozhoupat, já byla dneska nervózní s nima, šimralo mě v břiše jako na prvním rande. Tohle mi nemůžou dělat :P
:pocitac:
to už je teda ale trapný…jak malý děti, no tak teď jim to ten Miky překazil, nemůžou se v klidu scházet u něj doma, třeba už by to rozsekli…stejně vůbec nechápu, proč ho + tu Janu s Míšou zase vrátili zpátky do Ulice…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.2.13 19:30

Tak by řekla, že šla jenom tak na kafe a náhodou potkala spolužáka, přece:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.13 19:56
@KPKristy píše:
Nooo, jinak obočnate válí. Měl by se na to vykašlat. Ale tak studentíkovi nejde o ni, on doma problémy mít nebude :roll:

Je uplně trapný jak kdyby si nemohl najít jinou nezadanou.Ale ten Hynek přišel v dobrou chvíli jsem se musela smát. A Gabina je pěkná slepice, že sebou chtěla vzít Šimonka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 20:12
@Andriska píše:
Je uplně trapný jak kdyby si nemohl najít jinou nezadanou.Ale ten Hynek přišel v dobrou chvíli jsem se musela smát. A Gabina je pěkná slepice, že sebou chtěla vzít Šimonka :pocitac:

Nevím, jestli je tak zoufalá, že se toho rande chtěla tak mohutně zúčastnit i za cenu toho, že s sebou vezme dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.13 20:16

@KPKristy První ho týden odmítá a nakonec chce jít i s děckem tak asi hodně zoufalá, ale zase na druhou stranu i pěkně blbá protože já bych se bála že mě malý bonzne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.2.13 20:17

Mirinka byla opět hodná, seděla u Lenky na klíně úplně v klidu i přesto že přišel táta. u nás když přijde táta domu tak mu malá visí na krku, určitě není v klidu jako Miri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 20:18

@MarkyM, mirinka je určitě něčím „utlumená“ :mrgreen:. A všimla jsem si, jaký má parádní předkus 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.2.13 20:20

Tyjo jaký i se píše ve slově visí? :oops: :oops: To měkký i vypadá blbě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
27.2.13 20:34

@MarkyM no tvrdé určitě ne :mrgreen: viset :)

Mirinka je čudná. Umí vůbec mluvit a chodit? Nevěřím tomu, že existuje takové dítě.

A Gábina mě strašně sere jak si furt stěžuje. Tak ať jí je jak chce, ale furt tím nemusí nikoho otravovat!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.2.13 20:47
@MarkyM píše:
Tyjo jaký i se píše ve slově visí? :oops: :oops: To měkký i vypadá blbě :oops:

Jasně, že měkký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812