Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka píše:
No to jo, ale když to začalo, tak ona už tam byla, on tam byl majitel - kadeřník, ale co tam dělala ona fakt nevím, tak si říkám, jestli jen ta recepční? Přijde mi to sice zbytečné, ale budiž…
dělala tam recepční. pak se nějak cpala do postele oldovi a pak byla na tom vozíku přeci..no a to kadeřnictví dostala nějak od lumíra, ne?
Mě by spíš zajímalo, co dřív dělala jitka f. tuhle jsme nad tím bádali s mamkou..
![]()
@elluan píše:
@elis1991 tahala se i s Lumčou…pak tam byl i Dejdar…
ajo vlastně. ten jí vozil na tom vozíku vlastně..
@elis1991 píše:
Mě by spíš zajímalo, co dřív dělala jitka f. tuhle jsme nad tím bádali s mamkou..![]()
Nehty a kosmetiku ne?
@elis1991 hm,to si nepamatuju, jen si pamatuju, že čekala jeníčka, a potratila..
Jo jo pořád nehty a kosmetiku. Jo Ingrid se přeci někam vloupala do toho fitka, nevím už ani proč a spadla ze střechy nebo odkud.
@Petorka možná recepční a účetnictví mu mohla dělat, objednávky a takovou tu kancelářskou práci
ale fakt nevím, jen mě to tak napadlo
@maluska píše:
Hm ale stáhnout mi to nejde
mě taky ne..
co teď???
![]()
@Petorka píše:
Jo jo pořád nehty a kosmetiku. Jo Ingrid se přeci někam vloupala do toho fitka, nevím už ani proč a spadla ze střechy nebo odkud.
nee..ona se chtěla pomstít oldovi, že se s ní nevyspal tím, že mu porouchá nějakej posil. stroj a zraní ji. bohužel ji zranil víc, než předpokládala..a ta monika ty nehty dělá až po potratu, ne? vždyť tam bylo jen kadeřnictví, ne?
Kadeřnictví přece dřív patřilo Lumírovi a ten tam Ingrid dosadil jako šéfovou, když tehdejší nájemce (ten gay, po kterém jela Lída Farská) vypověděl nájem a odstěhoval se tuším do Francie. A dosadil ji tam, protože s ní tehdy spával. ![]()
@elis1991 píše:
nee..ona se chtěla pomstít oldovi, že se s ní nevyspal tím, že mu porouchá nějakej posil. stroj a zraní ji. bohužel ji zranil víc, než předpokládala..a ta monika ty nehty dělá až po potratu, ne? vždyť tam bylo jen kadeřnictví, ne?
Myslím, že se tehdy vloupala do fitka za účelem nějaké sabotáže na těch strojích, aby Oldu dostala do maléru, ale když se vylupovala ven, tak vypadla z okna.