Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak k tý adrianě-taky mi víc seděla ta stará. byla hrozně pěkná a věděla to o sobě..zajímalo by mě, proč se nevrátila, nebo proč jí to nenabídli..
@elis1991 píše:
Jinak k tý adrianě-taky mi víc seděla ta stará. byla hrozně pěkná a věděla to o sobě..zajímalo by mě, proč se nevrátila, nebo proč jí to nenabídli..
Ona dělá modelku v zahraničí a prý je dost za vodou. Nejaká Ulice je jí určitě u zadku…
@KPKristy píše:
Ona dělá modelku v zahraničí a prý je dost za vodou. Nejaká Ulice je jí určitě u zadku…
ahaa..tak to se nedivím, no..týýý jo ![]()
Chtela jsem vlozit clanek o zamene herecek, ale nejde mi zkopirovat odkaz. Brodska sla na operaci v dobe, kdy byla postava Jordanove pro serial zasadni, proto nemohla zmizet.
@ncc1701, tak mohli vybrat herečku podobnýho typu. Tohle byl divnej tah…
@KPKristy no to mohli, no..ty dvě nejsou stejné vůbec v ničem..
@ncc1701 já mám žilkovou ráda. stejně jako třeba stašovou. i takovýhle herečky jsou potřeba..navíc žilková má adoptovanou hromadu dětí..mít prostory, tak to udělám taky..
@ncc1701 píše:
To je ji ke cti, ale vliv na hlas to nema
jak říkám, i takový herečky jsou přeci potřeba..
ale v ulici to s ní fakt přepískli..
@ncc1701 píše:
To je ji ke cti, ale vliv na hlas to nema
Myslíš? Má ten hlas takovej vyřvanej:-))
@hofka píše:
Myslíš? Má ten hlas takovej vyřvanej:-))
Tak takova souvislost me nenapadla ![]()
![]()
Možná, že brodská prostě nemá herečku jí podobnou tak schválně nasadili kontrastní typ aby se to nepletlo.pak by se ukázalo, že je ta jiná herečka lepší než brodská a byl by průser, takhle byla žilková tak jiná, že všichni byli rádi, že se vrátila brodská ![]()
@MarkyM není, už to asi smazali, teď už jí tam asi ani nikdo nedá ![]()