Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
25.2.13 19:30

Je to divny koukat na ty prvni dily, ja si pripadam jako vedma.

• Citovat
  • Upravit
2787
25.2.13 19:49

Tak nevím, ale mě by Mára taky naštval, proč neřekl, nemám už zájem, jsem s Monikou? A dělá jakoby nic..a diví se, že je Monika naštvaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.2.13 19:49
@ncc1701 píše:
Je to divny koukat na ty prvni dily, ja si pripadam jako vedma.
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.2.13 19:53
@hofka píše:
Já to zkouším nahrát, ale nevzalo mi to, že je to autorský soubor. Leda po přihlášení, ale účet tam nemám ani nechci mít.

to mi chcete říct, že už tam ulici dávat nebudou, nebo co??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.2.13 19:57

Ty jo koukám jakýho pamatováka některé máte :D já nesleduju ulici od začátku a vždycky když se to hodí tak třeba půl roku koukám a pak třeba zas půl roku né, teď mám to období kdy mě to zas chytá :mrgreen: takže to s žilkovou si pamatuju ale jen z ukázek z televize, nikdy jsem jí neviděla, jak to hrála, ale náhrada to je dost divná :zed: a tohle je teda blbý že ta kadeřnice hrála už v ulici někoho jiného… jako já to třeba ani netušila - vůbec nevím že tam byla výměna manželek, ale oni by měli předpokládat, že mají i pozorné dlouhodobé diváky :nevim: tahle kadeřnice mi navíc moc nesedí :nevim: jen mrmlá :roll: a hází ksichty, po Digi dost velký protiklad… i když tu tam měla spíš nahradit Simona že? :think: Místo koho je tam ta Romana :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.2.13 19:58

No momentálně není na ulozto jediný díl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.2.13 20:04

Holky a tak mě napadlo, co kdy dělala Ingrid v kadeřnictví? Ona nikdy nebyla kadeřnicí ani manikérkou ne? Jen jako recepční? Mmch v těch starých dílech měla pořádnou ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.2.13 20:04

Tak a konec s koukáním ulice dopředu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.2.13 20:10
@MarkyM píše:
Tak a konec s koukáním ulice dopředu! :cert:

Zachovej paniku, všimla jsem si, že vždycky v pondělí je to vymetený. Nejspíš to vždycky v neděli proberou, v týdnu je to pak v pohodě. Doporučuju pondělní a úterní díly stahovat už o víkendu, to tam bývají, a v pondělí nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.2.13 20:12

@Bersaba

Aha, já stahuju teprve chvíli takže to nevim, tak uvidímne zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.2.13 20:14

@maluska Pamatovaka ani tak nemam jako spis google :) V dobe ery Zilkove jsem na Ulici nekoukala, ale V. Z. byla v tu dobu ve Snidani s Nohou a ja se u toho zrovna vypravovala do prace, tak mi to utkvelo v hlave…

• Citovat
  • Upravit
4087
25.2.13 20:15
@Petorka píše:
Holky a tak mě napadlo, co kdy dělala Ingrid v kadeřnictví? Ona nikdy nebyla kadeřnicí ani manikérkou ne? Jen jako recepční? Mmch v těch starých dílech měla pořádnou ránu :mrgreen:

ona to nejak prevzala po tom chlapovi(byl to gay, a nevim jmeno :mrgreen: )ne? :think: nebo jak to tam bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.2.13 20:21

@Bersaba máš pravdu, po zkušenostech bych právě teď ani pondělní díl nestahovala, já čekám už na úterní tak jsem si všimla že tam nic není
Ingrid vždycky jen ostatní buzerovala :mrgreen: jak ke kadeřnictví přišla teda nevím, ale v šéfování se cítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.2.13 20:22
@apocalypsa píše:
ona to nejak prevzala po tom chlapovi(byl to gay, a nevim jmeno :mrgreen: )ne? :think: nebo jak to tam bylo

No to jo, ale když to začalo, tak ona už tam byla, on tam byl majitel - kadeřník, ale co tam dělala ona fakt nevím, tak si říkám, jestli jen ta recepční? Přijde mi to sice zbytečné, ale budiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
25.2.13 20:23

@Petorka hmm tak to uz fakt nevim covece :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie