Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevím, ale mě by Mára taky naštval, proč neřekl, nemám už zájem, jsem s Monikou? A dělá jakoby nic..a diví se, že je Monika naštvaná..
@hofka píše:
Já to zkouším nahrát, ale nevzalo mi to, že je to autorský soubor. Leda po přihlášení, ale účet tam nemám ani nechci mít.
to mi chcete říct, že už tam ulici dávat nebudou, nebo co??? ![]()
Ty jo koukám jakýho pamatováka některé máte
já nesleduju ulici od začátku a vždycky když se to hodí tak třeba půl roku koukám a pak třeba zas půl roku né, teď mám to období kdy mě to zas chytá
takže to s žilkovou si pamatuju ale jen z ukázek z televize, nikdy jsem jí neviděla, jak to hrála, ale náhrada to je dost divná
a tohle je teda blbý že ta kadeřnice hrála už v ulici někoho jiného… jako já to třeba ani netušila - vůbec nevím že tam byla výměna manželek, ale oni by měli předpokládat, že mají i pozorné dlouhodobé diváky
tahle kadeřnice mi navíc moc nesedí
jen mrmlá
a hází ksichty, po Digi dost velký protiklad… i když tu tam měla spíš nahradit Simona že?
Místo koho je tam ta Romana ![]()
Holky a tak mě napadlo, co kdy dělala Ingrid v kadeřnictví? Ona nikdy nebyla kadeřnicí ani manikérkou ne? Jen jako recepční? Mmch v těch starých dílech měla pořádnou ránu ![]()
@MarkyM píše:
Tak a konec s koukáním ulice dopředu!
Zachovej paniku, všimla jsem si, že vždycky v pondělí je to vymetený. Nejspíš to vždycky v neděli proberou, v týdnu je to pak v pohodě. Doporučuju pondělní a úterní díly stahovat už o víkendu, to tam bývají, a v pondělí nic…
Aha, já stahuju teprve chvíli takže to nevim, tak uvidímne zítra ![]()
@maluska Pamatovaka ani tak nemam jako spis google
V dobe ery Zilkove jsem na Ulici nekoukala, ale V. Z. byla v tu dobu ve Snidani s Nohou a ja se u toho zrovna vypravovala do prace, tak mi to utkvelo v hlave…
@Petorka píše:
Holky a tak mě napadlo, co kdy dělala Ingrid v kadeřnictví? Ona nikdy nebyla kadeřnicí ani manikérkou ne? Jen jako recepční? Mmch v těch starých dílech měla pořádnou ránu
ona to nejak prevzala po tom chlapovi(byl to gay, a nevim jmeno
)ne?
nebo jak to tam bylo
@Bersaba máš pravdu, po zkušenostech bych právě teď ani pondělní díl nestahovala, já čekám už na úterní tak jsem si všimla že tam nic není
Ingrid vždycky jen ostatní buzerovala
jak ke kadeřnictví přišla teda nevím, ale v šéfování se cítila ![]()
@apocalypsa píše:
ona to nejak prevzala po tom chlapovi(byl to gay, a nevim jmeno)ne?
nebo jak to tam bylo
No to jo, ale když to začalo, tak ona už tam byla, on tam byl majitel - kadeřník, ale co tam dělala ona fakt nevím, tak si říkám, jestli jen ta recepční? Přijde mi to sice zbytečné, ale budiž…
Je to divny koukat na ty prvni dily, ja si pripadam jako vedma.