Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
21.2.13 21:18
@KPKristy píše:
No jasně, existujou. Ale tihle si nedovolili na Majdu ani na tu novou u Henryho, prakticky jim nějaká servírka byla ukradená, a teď tohle. Asi je potřeba oživit jejich zpiťanské scény, ale je to trapas…

ajo vlastně..to mi nedošlo..no tak to trochu trapný je.. :oops: ale že si nedovolili na nyklovku :D to by bylo :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 21:37

Tak stahuju zítřek a ono to píše, že se bude stahovat tři hodiny 8o. Tak dlouho se to nikdy nestahovalo, maximálně hodinu, spíš míň :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.2.13 21:39

Thea a Libor? Leda že by jí dělal otce, na vztah se starším chlapem nemá už vůbec :twisted: Jí by seděl takovej Hložánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 21:42
@MarkyM píše:
Třeba se Anča zaláskuje do toho psychologa z domu světla :mrgreen: a bude vzrůšo :lol:

taky mě to dneska napadlo..ale s kým b potom byl béďa? :think: že by s tou markétou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.2.13 21:43
@hofka píše:
A ještě by mohl Lumír s Toužimskou třeba:-))
:lol: :lol: no to už by bylo teda moc :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 21:44
@KPKristy píše:
Tak stahuju zítřek a ono to píše, že se bude stahovat tři hodiny 8o. Tak dlouho se to nikdy nestahovalo, maximálně hodinu, spíš míň :|

mě to napsalo 25min jenom.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.2.13 21:49

@elis1991 Marketa pali po šéfíkovi, ale mohl by se vratit k Zuzane.. A nebo je tu jeste Touzimska.. Lumir by mohl dostat zpatky Svetlus.. Jsem zvedava jestli Mirek prijde na ty narozeniny Touzimsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 22:06
@elis1991 píše:
mě to napsalo 25min jenom.. :nevim:

Už mi to taky sjelo a zbývají tři minuty :palec:. Chci jít spát a nemám ráda nechávat zapnutej počítač na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 22:06
@mamkyjáryk píše:
@elis1991 Marketa pali po šéfíkovi, ale mohl by se vratit k Zuzane.. A nebo je tu jeste Touzimska.. Lumir by mohl dostat zpatky Svetlus.. Jsem zvedava jestli Mirek prijde na ty narozeniny Touzimsky..

Mirek by mohl cestou na ty narozeniny zabloudit a už se v Ulici neobjevit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 22:17

@KPKristy taky to nemusím..ještě jsem to projela jestli jde zvuk, atd.. a bude tam mára :)
tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.2.13 22:18
@MarkyM píše:
@maluskano jak se do toho vloží Miler tak mám obavy že o kulišárnu půjde, a ještě jak řekl Lumírovi že zmákne i Mastnýho tak bůhví co v tom zase bude…

jj tak pod tím jsem si taky představila, že nic čistého nepůjde, když to řekne Miler :roll: prostě přeplatí, uplácejícího
ale ta Světluš není moc odvařená s toho života v cizině co
@Hesovi souhlas scéna s dortama zbytečná a nechutná, přitom dorty vypadaly tak dobře, ale od Lenky bych si ho asi nandat nenechala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.2.13 22:24

@KPKristy :palec: výbornej nápad, Mirek je děsnej a je to i navíc hodně špatně zahraný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.2.13 22:44

Holky teda tady pěkně kombinujete, kdo s kým :mrgreen:
Já osobně, jak jsem tam zahlídla zase tu Martu, tak musím říct, že mi tam moc nechyběla :nevim: všechno strašně dramatizuje a řeší :zed:
Jinak scéna s dortama, opravdu jsem moc nechápala 8), kolikrát během pár sekund si dokázala Lenka olíznout ty prsty a pak „zvesela“ nabrala „jako takhle“ těmi prsty ředitelce ten kus dortu.
Ale ta Světluš by se faakt mohla vrátit, to je takové sluníčko tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
21.2.13 23:00
@KPKristy píše:
Mirek by mohl cestou na ty narozeniny zabloudit a už se v Ulici neobjevit :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: presne tak :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
21.2.13 23:31

Lenka a dorty- hrůůůza!!! Všechno strašně řešila, mlaskala, hrabala do všeho, pak si prsty olizovala. Uááá, brrr

Miky, by dostal po čuni a rychle by se vrátil do Anglie. :cert: :cert: do něj narvou někde čtvrt milionu a on chce být s Míšou. Pacholek jeden. A co mu to dělají za háro? To je strašný, jak to má na jedný straně rozvrkočený do boku a na druhý takový nějaký spláclý :lol: :lol: :lol:

Ti čtyři opilci mi teda lezou na nervy a už to trvá dlouho rádoby šarvátky v Pekařství. Jako, těžko je to jediná hospoda v okolí :roll: měli tyhle opilce na čas úplně uklidit a byl by klid.

Světlaně to moc suší. ten cop myslíte, že je umělý?

A teda, jak to tady párujete, to se občas bavím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí