Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No jasně, existujou. Ale tihle si nedovolili na Majdu ani na tu novou u Henryho, prakticky jim nějaká servírka byla ukradená, a teď tohle. Asi je potřeba oživit jejich zpiťanské scény, ale je to trapas…
ajo vlastně..to mi nedošlo..no tak to trochu trapný je..
ale že si nedovolili na nyklovku
to by bylo
![]()
Tak stahuju zítřek a ono to píše, že se bude stahovat tři hodiny
. Tak dlouho se to nikdy nestahovalo, maximálně hodinu, spíš míň ![]()
Thea a Libor? Leda že by jí dělal otce, na vztah se starším chlapem nemá už vůbec
Jí by seděl takovej Hložánek ![]()
@MarkyM píše:
Třeba se Anča zaláskuje do toho psychologa z domu světlaa bude vzrůšo
taky mě to dneska napadlo..ale s kým b potom byl béďa?
že by s tou markétou?
@KPKristy píše:
Tak stahuju zítřek a ono to píše, že se bude stahovat tři hodiny. Tak dlouho se to nikdy nestahovalo, maximálně hodinu, spíš míň
mě to napsalo 25min jenom.. ![]()
@elis1991 Marketa pali po šéfíkovi, ale mohl by se vratit k Zuzane.. A nebo je tu jeste Touzimska.. Lumir by mohl dostat zpatky Svetlus.. Jsem zvedava jestli Mirek prijde na ty narozeniny Touzimsky..
@elis1991 píše:
mě to napsalo 25min jenom..
Už mi to taky sjelo a zbývají tři minuty
. Chci jít spát a nemám ráda nechávat zapnutej počítač na noc…
@mamkyjáryk píše:
@elis1991 Marketa pali po šéfíkovi, ale mohl by se vratit k Zuzane.. A nebo je tu jeste Touzimska.. Lumir by mohl dostat zpatky Svetlus.. Jsem zvedava jestli Mirek prijde na ty narozeniny Touzimsky..
Mirek by mohl cestou na ty narozeniny zabloudit a už se v Ulici neobjevit ![]()
@KPKristy taky to nemusím..ještě jsem to projela jestli jde zvuk, atd.. a bude tam mára ![]()
tak dobrou
@MarkyM píše:
@maluskano jak se do toho vloží Miler tak mám obavy že o kulišárnu půjde, a ještě jak řekl Lumírovi že zmákne i Mastnýho tak bůhví co v tom zase bude…
jj tak pod tím jsem si taky představila, že nic čistého nepůjde, když to řekne Miler
prostě přeplatí, uplácejícího
ale ta Světluš není moc odvařená s toho života v cizině co
@Hesovi souhlas scéna s dortama zbytečná a nechutná, přitom dorty vypadaly tak dobře, ale od Lenky bych si ho asi nandat nenechala ![]()
@KPKristy
výbornej nápad, Mirek je děsnej a je to i navíc hodně špatně zahraný ![]()
Holky teda tady pěkně kombinujete, kdo s kým ![]()
Já osobně, jak jsem tam zahlídla zase tu Martu, tak musím říct, že mi tam moc nechyběla
všechno strašně dramatizuje a řeší ![]()
Jinak scéna s dortama, opravdu jsem moc nechápala
, kolikrát během pár sekund si dokázala Lenka olíznout ty prsty a pak „zvesela“ nabrala „jako takhle“ těmi prsty ředitelce ten kus dortu.
Ale ta Světluš by se faakt mohla vrátit, to je takové sluníčko tam ![]()
@KPKristy píše:
Mirek by mohl cestou na ty narozeniny zabloudit a už se v Ulici neobjevit
Lenka a dorty- hrůůůza!!! Všechno strašně řešila, mlaskala, hrabala do všeho, pak si prsty olizovala. Uááá, brrr
Miky, by dostal po čuni a rychle by se vrátil do Anglie.
do něj narvou někde čtvrt milionu a on chce být s Míšou. Pacholek jeden. A co mu to dělají za háro? To je strašný, jak to má na jedný straně rozvrkočený do boku a na druhý takový nějaký spláclý
![]()
Ti čtyři opilci mi teda lezou na nervy a už to trvá dlouho rádoby šarvátky v Pekařství. Jako, těžko je to jediná hospoda v okolí
měli tyhle opilce na čas úplně uklidit a byl by klid.
Světlaně to moc suší. ten cop myslíte, že je umělý?
A teda, jak to tady párujete, to se občas bavím
![]()