Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
@Petorkadneska nic moc, jen Miky přiletěl a chce zůstat doma, bez Míši se tam nechce vrátit. já si myslim, že ty 4 měsíce už by to přežil ne? Lepší než pak opakovat ročník.
Tak on jel do Anglie za vidinou sexu bez hlídání a né se učit. Tak co tam ted ![]()
Jo a Franta hraje ve škole na chodbě na kytaru, spolužačkám se to moc líbí, ale Viktorie žárlí ![]()
byla nemocná, měla zápal plic a zameškala hodně hodin, tak jí do školy už nevezmou… ![]()
@MarkyM píše:
Jo a Franta hraje ve škole na chodbě na kytaru, spolužačkám se to moc líbí, ale Viktorie žárlí
Joooo, to jsem se potlemila ![]()
@MarkyM píše:
@boballaby se neposral taky ne? Musí něco vydržet
Taky si myslím
Zmetek jeden rozmachanej ![]()
@boball píše:
Taky si myslímZmetek jeden rozmachanej
Nadrženost dělá divy ![]()
@Petorka píše:
@MarkyM
díky, takže na Mikyho se ani koukat nemusím, fakt mi pije krev, ptala jsem se včera, nevíte kolik mu tam tak je??? určitě musí být starší než Franta, ale zase mladší než 18ne? Z té Míši taky dělá kdoví co…
Miky chodil do třídy s Hložánkem, ale kolikátý ročník gymplu jsou nevím. Se v těch gympláckejch názvech tříd nevyznám.
@KPKristy píše:
Mikimu je 16, dneska to tam párkrát padlo…
Já si pamatuji, že slavil šestnáctiny v červnu.
Taky jsem se pozastavila nad tím, jak Markéta píše všemi deseti, když před pár týdny neuměla málem ani zapnout pc.
A všimly jste si, jak si při té ochutnávce svatebních dortů Lenka olizovala prsty a pak s těma paprčema brala dort pro ředitelku ![]()
@Gibbo však ví že si prosadí svoje
mi nepřijdou zas tak hrozný 4 měsíce v anglii
kor když už je tam zajetej a ví co a jak, anglicky umí, nechápu v čem má problém, kdyby chtěl přijet za Míšou třeba na týden, myslím, že by se Libor ukecat nechal a moc by z toho nedělal - však se z něj můžou vždycky všichni potento - to možná měla Adri pravdu ![]()
@MarkyM z dnešního dílu se mi ani nezdálo že by šlo o kulišárnu, ale proboha ať už se to vyřeší jinak ta parta s Loizou už mě tak vytočí, že ty části s nima budu muset odcházet - ty mi lezou tak na nervy, vůbec mě to nebaví, dědci slizký ![]()