Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Na hospodu jsem zvědavá, ale co ten Milerův brácha? Viděly jste ho v ukázkách? Co je to za nesympatickýho olezlýho chlapíka?Mikiho pubertální výlevy budou asi taky výživné
Vypadá jak Ir.-)
@Hesovi, no, vlastně jak jsou dneska na návštěvě se Svetluš, tak Miler říká lumírovi, že brácha by mohl hospodu chtít, že to pořád plánuje. A v ukázkách na zítra byl jakýsi hňup. Ještě nikdy v Ulici nebyl, tak jsem zvědavá, další nová trvář. Je mi povědomej, ale ani si nevybavím, kde hrál…
No bude to Milerův brácha tak to bude asi něco ![]()
ten Miky by fakt potřeboval proplesknou, pořád se mu něco nelíbí a všichni se kvůli němu můžou pos.at ![]()
@Fraya píše:no je pravda, že se Jarda v poslední době, nemusí 2× přemlouvat
, pěkně popanáčkujou (já jsem Jarda, říkej mi Karle) a pak bude Jarda Lence tvrdit, že Markéta chodí přece s tím „Karlem“
No přesně tak
![]()
@KPKristy píše:
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“
@maluska píše:
A co ta Monika s Márou - na ně zapomněli ne
Taky si řikám
Už by je tam zase mohli dát ![]()
Taky jsem strašně zvědavá, jak to s tou Markétou nakonec bude. Vzhledem k tomu, že v tom popisu dílu je napsáno, že tu Markétinu zamilovanost řeší její šéfové, tak prostě hledaj, do koho by mohla bejt zabouchlá a určo by ani jednoho z nich nenapadlo že do Jardy
Ale třeba se tam konečně vymáčkne a skočí Jardovi kolem krku ![]()
Miki je fakt blb! Strašně je předtím přemlouval jak hrozně do té anglie musí jet a teďkom, když do toho dali takové prachy se na to chce vykašlat!! Hlavně jak tam vždycky ukazují jak je strašně rozumný a teď chce udělat takovou věc, jak desetileté děcko! Mě štve..
No Miky, toho bych vzala z obou stran, kolik mu tam vlastně je? Tak 16-17 max ne?
@KPKristy v seriálu Zázraky života, chodil tam s tou blonďatou doktorkou… ![]()
A všimly jste si jak Markéta dnes psala na PC? Dívala se na monitor a psala všemi deseti, a cože je to vyučená? Kuchařka?
@meduleinka píše:
A všimly jste si jak Markéta dnes psala na PC? Dívala se na monitor a psala všemi deseti, a cože je to vyučená? Kuchařka?
Jo to jsem taky mrkala. Nedávno na počítači neuměla nic a teď je uplný profík ![]()
@levanda píše:
@KPKristy v seriálu Zázraky života, chodil tam s tou blonďatou doktorkou…
No jasně! A hrál tam ne zrovna dvakrát sympaťáka, pokud se nepletu… ![]()