Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
20.2.13 14:01
@KPKristy píše:
Na hospodu jsem zvědavá, ale co ten Milerův brácha? Viděly jste ho v ukázkách? Co je to za nesympatickýho olezlýho chlapíka? :|Mikiho pubertální výlevy budou asi taky výživné :roll:

Vypadá jak Ir.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.2.13 14:03

Miky je tragickej. Jak malej harant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.13 14:05

@Hesovi, no, vlastně jak jsou dneska na návštěvě se Svetluš, tak Miler říká lumírovi, že brácha by mohl hospodu chtít, že to pořád plánuje. A v ukázkách na zítra byl jakýsi hňup. Ještě nikdy v Ulici nebyl, tak jsem zvědavá, další nová trvář. Je mi povědomej, ale ani si nevybavím, kde hrál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.2.13 14:06

No bude to Milerův brácha tak to bude asi něco :roll:
ten Miky by fakt potřeboval proplesknou, pořád se mu něco nelíbí a všichni se kvůli němu můžou pos.at :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.2.13 14:39
@Fraya píše: :D no je pravda, že se Jarda v poslední době, nemusí 2× přemlouvat :lol:, pěkně popanáčkujou (já jsem Jarda, říkej mi Karle) a pak bude Jarda Lence tvrdit, že Markéta chodí přece s tím „Karlem“ :lol:

No přesně tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2787
20.2.13 17:25
@KPKristy píše:
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“ :mrgreen:
:palec:
Já už to tu psala, poslední dobou mě jejich vstup, kde jsou oni tři baví nejvíc, Bedřicha jako herce, jak on se jmenuje maďar mám fakt ráda a jejich trojka je teď fakt vtipná. I ta Markéta, jak pohotově Eddimu vnutila objednávku nejdražší kuchyně nebo jak je pozvala do kůlny…fakt dobrý teď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.2.13 17:31
@maluska píše:
A co ta Monika s Márou - na ně zapomněli ne :mrgreen:

Taky si řikám :D Už by je tam zase mohli dát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.2.13 17:33

@hofka mám na něj stejnej nazor jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.2.13 18:27

Taky jsem strašně zvědavá, jak to s tou Markétou nakonec bude. Vzhledem k tomu, že v tom popisu dílu je napsáno, že tu Markétinu zamilovanost řeší její šéfové, tak prostě hledaj, do koho by mohla bejt zabouchlá a určo by ani jednoho z nich nenapadlo že do Jardy :mrgreen: Ale třeba se tam konečně vymáčkne a skočí Jardovi kolem krku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
20.2.13 19:18

Miki je fakt blb! Strašně je předtím přemlouval jak hrozně do té anglie musí jet a teďkom, když do toho dali takové prachy se na to chce vykašlat!! Hlavně jak tam vždycky ukazují jak je strašně rozumný a teď chce udělat takovou věc, jak desetileté děcko! Mě štve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.2.13 19:20

No Miky, toho bych vzala z obou stran, kolik mu tam vlastně je? Tak 16-17 max ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.2.13 19:28

@KPKristy v seriálu Zázraky života, chodil tam s tou blonďatou doktorkou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.2.13 19:34

A všimly jste si jak Markéta dnes psala na PC? Dívala se na monitor a psala všemi deseti, a cože je to vyučená? Kuchařka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.2.13 19:38
@meduleinka píše:
A všimly jste si jak Markéta dnes psala na PC? Dívala se na monitor a psala všemi deseti, a cože je to vyučená? Kuchařka?

Jo to jsem taky mrkala. Nedávno na počítači neuměla nic a teď je uplný profík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.13 19:50
@levanda píše:
@KPKristy v seriálu Zázraky života, chodil tam s tou blonďatou doktorkou… ;)

No jasně! A hrál tam ne zrovna dvakrát sympaťáka, pokud se nepletu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky