Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska píše:
@elis1991 tak že by to nakonec vedli spolutaky možnost
tak pavel byl vždycky vyčuranej, nebo se pletu? a z hospody se prachy posypou..
No hlavně to dřív skončilo a mezi tím a zprávama dávali nějaký nesmysl…to taky nechápu, co ta nova pořád vymýšlí ![]()
@maluska píše:
@KPKristy aha dík, tak to mě i překvapila holka, tak mám někdy pocit že si odporuje ta její výchova, přišlo mi že je na Mirinku taková upnutá a pak jí dá ve 2 letech do školky, pořád musí všechno dělat správně a dítě pořád nosí nebo pokládá na linku
Však tu školku taky řešila, jako by ji měla poslat do koncentráku…
@Petorka u nás je taky vodník česílko
a koupání atd. proto stahuju a koukám „v klidu“ v poledne nebo večer, když dítě chrní
U nás je Česílko a milion dalších blbinek, takže jsem to taky vzdala, stahuju a koukám, po obědě, když kluci spí…
@elis1991 taky mi přišel vychcanej jak mraky, až mi přišlo divný že to Světlana nevidí… ta hospoda mi k němu i pásne to je fakt
@KPKristy
aha no to jsou ty díly co jsem asi neviděla, já to v televizi nezvládám, koukala jsem vždycky na netu ale pak to voyo zpoplatnili a to teda platit nehodlám, takže jsem nekoukala než jsem zjistila že se to dá stáhnout, no a teď je to ale na netu jen chvíli, nějak to mažou takže jak nestáhnu hned tak pak už většinou nevidím
@KPKristy nechápu proč to opakování nedávají rovnou po obědě a nemusely bychom stahovat
jako ráno to je taky blbá doba - ani jeden čas mi nepřijde vhodný pro maminky
@maluska ono se na ní dá dívat i jinde než na voyu???KDE? KDE? já byla na rizikovým, tak mě to moc nezajímalo a ptž se mi za to nechtělo platit, tak koukám i ráno i večer a snažím se to dát dohromady
![]()
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.
Tak to mi bohužel také ušlo, skvělá replika
ta Lenka je marná
a pravděpodobně tu Mirinku pořád nosí kvůli tomu, aby jim neutekla při natáčení ze záběru ![]()
@elis1991 no já stahuju na ulozto a včera někdo psal pod odkazem že je nějaký díl i na youtube ale to jsem nekoukala, tak nevím jestli to tam je
Dobrá byla Nyklová, jak ji spadla čelist, protože slyšela Lumíra zvát Světluš s Pavlem na véču, že „máma uvaří nějakou dobrotu“ ![]()
ta je naštvaná asi ještě teď ![]()
Nevím, proč to dnes skončilo dřív a byly dva díly Pokladů světa ![]()
@ivik21 ono to asi i začalo dřív, protože jsem přepla jako jindy v půl a už to běželo, jindy jsou ještě reklamy a Ulice naběhne někdy kolem 18.35… ![]()
@maluska, já nestíhám právě ani ráno. Buď jsme venku nebo jde zase pro změnu Willy Fog…
Stahuju přes uložto. Díl na druhý den se tam zpravidla objeví během večera, tak stáhnu ještě večer nebo pak ráno…
@Fraya jj to si taky myslím, že by byla v prachu než by dotočili záběr
ono to s těma dětma asi není jednoduché, taky je vidět že by kolikrát i něco mluvila ale moc se to nehodí ![]()
@maluska píše:
@elis1991 no já stahuju na ulozto a včera někdo psal pod odkazem že je nějaký díl i na youtube ale to jsem nekoukala, tak nevím jestli to tam je
a kolem kolikátý se tam tak objevuje a na jak dlouho teda? jéé, to bude pohodička ![]()