Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka jj, pěkně to štěpánovi dal
a souhlasím i s druhou částí ![]()
No tak mě je docela líto, že Štěpán z ulice odchází (asi nejspíš) na něj se dá aspoň koukat narozdíl od Edieho, Vojtí a jiných
a teda jestli Hynek nebo Obočnatec
no Hynek - na něj se vždycky ráda podívám i když se válí na gauči
jj ale chápu to, bohužel to tak dopadá i v jiných vztazích a to nemusí být od sebe tolik let, když chlap je pořád v práci aby mohli splácet hypotéku, tak asi nepřilítne domů plný energie
myslím, že Hynek spíš tenkrát vyváděl kvůli tomu že tam prostě byl ten její táta než kvůli bordelu, to byla záminka… ale náladovka to někdy teda je
taky ale myslím, že Gábině to v čas dojde a nebo možná ne v čas ale dojde jí to, že mlaďoch se o ní a dítě nepostará
no Lumírův obrat je fakt podle mě až moc neuvěřitelný
ale jeho postava se mi takhle líbí víc, takže neprotestuju, ale myslím, že tak razantně se člověk nemění
to ukončení Thea a Štěpán se mi zdálo fajn, vyříkali si to a rozešli v klidu, oba na tom mají svůj díl viny, ale přijde mi trochu divné, že Štěpán se vrací k Veronice a žhavý do toho teda moc není, jak může mu to být líto s Theou ale čekala bych že tam prostě z té Veroniky bude trochu víc nadšení, když je to teda ta pravá ![]()
jo a zaslechla jsem dneska že přijede Světluš s Pavlem k Lumčovi na véču, musela jsem v tu chvíli zrovna od telky, tak jsem viděla jen tu část, když to říkal matce, že pozval Světluš i Pavla na véču, tak mi to ani nepřišlo že by to řekla Světlana že přijde i s Pavlem, přišlo mi jestli to jen neřekl Lumír a neví třeba že Světlana přijde bez Pavla (moje teorie, že se rozešli, Světluš se usadí zas v ulici a povede hospodu… Pavel mi tam nesedí
)
Jo on říkal Lumír, jo vem i Pavla a mámě pak říkal, že příjde s tím Milerem.
No a v ukázkách na zítra jsou ve dveřích oba i u stolu. On se dokonce ptá Nyklovky co bude místo hospody.
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“
Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.
@maluska já zas nebyla u toho, když si volali, ale stihla jsem ukázky na zítra a bylo vidět, že přišli oba..
a o tu hospodu má zájem spíš pavel teda..takže teda ![]()
@Petorka píše:Štěpáne nefňukej bylo dobrý
@KPKristy
Díky
Dneska mě zase dostal Matěj - Štěpáne nefňukej pořád![]()
, no přijde mi, že teď asi zjistil, co ztratil a co na něj doma čeká…
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.
To byla scéna jako z hororu. Poslední dobou mám pocit, že jsem nemožná matka, ale tohle vypadalo, jako když to dítě vyhrála v tombole a neví, co s ním ![]()
@Petorka jé no vidíš, to už jsem měla v obýváku mojí treperendu, tak jsem viděla prd
koukám většinou odpoledne když jde po obědě odpočívat a dneska mě to nenechala ani v klidu dokoukat ![]()
@AngelLilly Lenka je ujetá
holky já jsem fakt nepozorný divák tak sorry za někdy blbý otázky
půl vidím, půl slyším a pak jsem zvědavá protože mi něco uteče
co ta Lenka, ta chodí do práce nebo proč ta Mirinka chodí do školky?
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.
No jo, mirinka a její maminka Lenka. no děs. to děcko tam sand ani nechodí. ju tam furt tahajou…no děs…
Dneska to ale začalo nějak brzo, ne? Myslím ten večerní díl.
@KPKristy aha dík, tak to mě i překvapila holka, tak mám někdy pocit že si odporuje ta její výchova, přišlo mi že je na Mirinku taková upnutá a pak jí dá ve 2 letech do školky, pořád musí všechno dělat správně a dítě pořád nosí nebo pokládá na linku ![]()