Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
19.2.13 20:57

@Petorka jj, pěkně to štěpánovi dal :potlesk: a souhlasím i s druhou částí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.2.13 21:19

No tak mě je docela líto, že Štěpán z ulice odchází (asi nejspíš) na něj se dá aspoň koukat narozdíl od Edieho, Vojtí a jiných :roll: a teda jestli Hynek nebo Obočnatec :mrgreen: no Hynek - na něj se vždycky ráda podívám i když se válí na gauči :mrgreen: jj ale chápu to, bohužel to tak dopadá i v jiných vztazích a to nemusí být od sebe tolik let, když chlap je pořád v práci aby mohli splácet hypotéku, tak asi nepřilítne domů plný energie :nevim: myslím, že Hynek spíš tenkrát vyváděl kvůli tomu že tam prostě byl ten její táta než kvůli bordelu, to byla záminka… ale náladovka to někdy teda je :roll: taky ale myslím, že Gábině to v čas dojde a nebo možná ne v čas ale dojde jí to, že mlaďoch se o ní a dítě nepostará
no Lumírův obrat je fakt podle mě až moc neuvěřitelný :nevim: ale jeho postava se mi takhle líbí víc, takže neprotestuju, ale myslím, že tak razantně se člověk nemění
to ukončení Thea a Štěpán se mi zdálo fajn, vyříkali si to a rozešli v klidu, oba na tom mají svůj díl viny, ale přijde mi trochu divné, že Štěpán se vrací k Veronice a žhavý do toho teda moc není, jak může mu to být líto s Theou ale čekala bych že tam prostě z té Veroniky bude trochu víc nadšení, když je to teda ta pravá :nevim:
jo a zaslechla jsem dneska že přijede Světluš s Pavlem k Lumčovi na véču, musela jsem v tu chvíli zrovna od telky, tak jsem viděla jen tu část, když to říkal matce, že pozval Světluš i Pavla na véču, tak mi to ani nepřišlo že by to řekla Světlana že přijde i s Pavlem, přišlo mi jestli to jen neřekl Lumír a neví třeba že Světlana přijde bez Pavla (moje teorie, že se rozešli, Světluš se usadí zas v ulici a povede hospodu… Pavel mi tam nesedí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 21:30

Jo on říkal Lumír, jo vem i Pavla a mámě pak říkal, že příjde s tím Milerem.
No a v ukázkách na zítra jsou ve dveřích oba i u stolu. On se dokonce ptá Nyklovky co bude místo hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
19.2.13 21:33

Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“ :cert: Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 21:33

@maluska já zas nebyla u toho, když si volali, ale stihla jsem ukázky na zítra a bylo vidět, že přišli oba.. :? a o tu hospodu má zájem spíš pavel teda..takže teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 21:34

@AngelLilly já bych jí pleskala furt :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 21:34
@Petorka píše:
@KPKristy
Díky
Dneska mě zase dostal Matěj - Štěpáne nefňukej pořád :potlesk: :lol:, no přijde mi, že teď asi zjistil, co ztratil a co na něj doma čeká… :think:
Štěpáne nefňukej bylo dobrý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 21:36
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“ :cert: Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.

To byla scéna jako z hororu. Poslední dobou mám pocit, že jsem nemožná matka, ale tohle vypadalo, jako když to dítě vyhrála v tombole a neví, co s ním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.2.13 21:36

@Petorka jé no vidíš, to už jsem měla v obýváku mojí treperendu, tak jsem viděla prd :mrgreen: koukám většinou odpoledne když jde po obědě odpočívat a dneska mě to nenechala ani v klidu dokoukat :mrgreen:
@AngelLilly Lenka je ujetá :mrgreen: holky já jsem fakt nepozorný divák tak sorry za někdy blbý otázky :mrgreen: půl vidím, půl slyším a pak jsem zvědavá protože mi něco uteče :mrgreen: co ta Lenka, ta chodí do práce nebo proč ta Mirinka chodí do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 21:37
@AngelLilly píše:
:mrgreen:
tak o to jsem bohužel přišla… :zed: zatracený vodník česílko :pocitac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 21:37

@maluska, Lenka učí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.2.13 21:38

@elis1991 tak že by to nakonec vedli spolu :think: taky možnost
@KPKristy vyhrála v tombole :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.13 21:39

No jo, mirinka a její maminka Lenka. no děs. to děcko tam sand ani nechodí. ju tam furt tahajou…no děs…

• Citovat
  • Upravit
64981
19.2.13 21:39

Dneska to ale začalo nějak brzo, ne? Myslím ten večerní díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.2.13 21:40

@KPKristy aha dík, tak to mě i překvapila holka, tak mám někdy pocit že si odporuje ta její výchova, přišlo mi že je na Mirinku taková upnutá a pak jí dá ve 2 letech do školky, pořád musí všechno dělat správně a dítě pořád nosí nebo pokládá na linku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí