Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Tak já to beru z pozice Gábiny, který je 21 let. Koukala jsem, je o týden mladší než moje dcera.![]()
A když vidím Hynka, jak tam leží jak mrcha, vůbec se jí nedivím, že by šlo jen o ten sex.
No to mě právě přijde divný na tý jeho roli, vždyť není zas tak starej aby nemohl skotačit, zbytečně mu scénáristi ubírají energii ![]()
@boball
no tak starý páprdové to nééé, já myslela tak ten věk akorát - 35-45 ![]()
No a vzhledem k tomu, že tam té Gábině je něco málo přes 20, tak jí tak akorát by mohl vyhovovat Hynek a ona se zakouká do takového ucha, z mého pohledu tyhle študentíci ucha jsou…
@Petorka píše:
@boball
no tak starý páprdové to nééé, já myslela tak ten věk akorát - 35-45
No a vzhledem k tomu, že tam té Gábině je něco málo přes 20, tak jí tak akorát by mohl vyhovovat Hynek a ona se zakouká do takového ucha, z mého pohledu tyhle študentíci ucha jsou…
Náááprostý souhlas
![]()
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm
Jé, tak to já mám teda štěstí, manželovi je 40 a protože aktivně závodně sportuje, tak ty svaly má, zadek jako kámen…když se oholí a ostříhám jo, je to krásnej kluk
, jo když se nechá zarůst, tak to je takovej mladej páprda to je fakt, ale jak tu někdo psal, už má svý telecí léta za sebou (stále se ale umí chovat i jako puberťák, když na to přijde), ale mám v něm takovou tu chlapskou jistotu, to z takového Vaška nevidím, ten nemá starosti s prací, bydlením, dětmi, řeší jen pařby, holky, školu, nějaké adrenalinové zážitky a je free…
Jéé holky, našla jsem vaší diskuzi, můžu se přidat?
Jinak k té Gábině si myslím, že to utne nakonec. Protože na dlouhodobý vztah to 100% není a ona je domácí puťka.
Mě spíš zaráží, jak se změnil Nikl, to je úplně k neuvěření.
A co myslíte s Theou a Štěpánem, vrátí se k sobě? Já myslím že jo, ale zase si myslím, že ho potřebují na chvíli odklidit ze seriálu, po smrti otce asi chce mít víc klidu, takže ho nechají ve Francii.
Hele, já mám taky vrstevníka, chodili jsme spolu do školky a na základku, a v pohodě ![]()
NO, já nevím, prostě si myslím, že pro dvacetiletou holku, je i pětatřicátník starej
at už vypadá jakkoli natož pětačtyřicátník.
@KPKristy jsem na tom stejně, jen je manžel o rok a půl mladší…a je to úplně v pohodě…a to jsme se na základce úplně nesnášeli…
a když mi bylo 16,mu táhlo na 15..tak jsme si z něj udělala prdel, že s ním chci chodit, no a jsme spolu dodnes…mě je 32 ![]()
@boball píše:
NO, já nevím, prostě si myslím, že pro dvacetiletou holku, je i pětatřicátník starejat už vypadá jakkoli natož pětačtyřicátník.
No jo no, ale to ta Gábina měla vědět dřív než ho svádět ve škole…teď je pozdě na nějaké coby kdyby… ![]()
Ale je fakt, že z Hynka udělali scénáristu domácího páprdu, však on vůbec nevypadá staře a zvadle, postavu má super, i ten zadek jako kámen a na to, že je to tělocvikář a stále ještě pracuje ve fitku je takový moc unavený…
Tak jsem skoukla dnešní díl…zklamu vás Světlana tam ještě nebude
až v dalším dílu přije s Pavlem k Lumčovi na véču.
Jinak Markéta a Jarda…no už mlčim ![]()
@MarkyM píše:
Tak jsem skoukla dnešní díl…zklamu vás Světlana tam ještě nebudeaž v dalším dílu přije s Pavlem k Lumčovi na véču.
Jinak Markéta a Jarda…no už mlčim
Nemlč a piš
, třeba do SZ, jetli si holky nechtějí nechat ujít večerní díl…
A teda jsem zklamaná, že Světlana přijde i s tím Pavlem…jsem doufala, že přijede, protože se rozešli, ach jo.
Ahoj holky ![]()
Vás tady pomalu dočítám a taky si myslím, že ten Jarda s Markétou, no že z toho něco bude
uvidíme, dnešní díl jsem ještě neviděla
taky jsem zvědavá ![]()
Jinak @lucka.Kr dobrá fotečka ![]()
A Gábina s Vaškem, to je docela trapné a nevěrohodné.
Tak jsem viděla dnešní díl a jako ten Jarda, resp hlavně ta Markéta a v ukázkách na zítra… mno
![]()
No to jsem teda zvědavá to by mě ani nenapadlo že něco spolu budou mít ![]()
Teď jsem dokoukala dnešek a čumím na ten obrat u Markéty. Jede po Jardovi jako slepice po flusu…
Těším se na Světluš…