Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
19.2.13 12:09

To by šlo ne?

@boball píše:
Tak já to beru z pozice Gábiny, který je 21 let. Koukala jsem, je o týden mladší než moje dcera. 8) :) A když vidím Hynka, jak tam leží jak mrcha, vůbec se jí nedivím, že by šlo jen o ten sex.

No to mě právě přijde divný na tý jeho roli, vždyť není zas tak starej aby nemohl skotačit, zbytečně mu scénáristi ubírají energii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 12:18

@boball
no tak starý páprdové to nééé, já myslela tak ten věk akorát - 35-45 :palec:
No a vzhledem k tomu, že tam té Gábině je něco málo přes 20, tak jí tak akorát by mohl vyhovovat Hynek a ona se zakouká do takového ucha, z mého pohledu tyhle študentíci ucha jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 12:20
@Petorka píše:
@boball
no tak starý páprdové to nééé, já myslela tak ten věk akorát - 35-45 :palec:
No a vzhledem k tomu, že tam té Gábině je něco málo přes 20, tak jí tak akorát by mohl vyhovovat Hynek a ona se zakouká do takového ucha, z mého pohledu tyhle študentíci ucha jsou…

Náááprostý souhlas :D :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2787
19.2.13 12:25
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm :mrgreen:

Jé, tak to já mám teda štěstí, manželovi je 40 a protože aktivně závodně sportuje, tak ty svaly má, zadek jako kámen…když se oholí a ostříhám jo, je to krásnej kluk :lol:, jo když se nechá zarůst, tak to je takovej mladej páprda to je fakt, ale jak tu někdo psal, už má svý telecí léta za sebou (stále se ale umí chovat i jako puberťák, když na to přijde), ale mám v něm takovou tu chlapskou jistotu, to z takového Vaška nevidím, ten nemá starosti s prací, bydlením, dětmi, řeší jen pařby, holky, školu, nějaké adrenalinové zážitky a je free…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
19.2.13 12:28

Jéé holky, našla jsem vaší diskuzi, můžu se přidat?

Jinak k té Gábině si myslím, že to utne nakonec. Protože na dlouhodobý vztah to 100% není a ona je domácí puťka.

Mě spíš zaráží, jak se změnil Nikl, to je úplně k neuvěření.

A co myslíte s Theou a Štěpánem, vrátí se k sobě? Já myslím že jo, ale zase si myslím, že ho potřebují na chvíli odklidit ze seriálu, po smrti otce asi chce mít víc klidu, takže ho nechají ve Francii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 12:46

Hele, já mám taky vrstevníka, chodili jsme spolu do školky a na základku, a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15067
19.2.13 12:56

NO, já nevím, prostě si myslím, že pro dvacetiletou holku, je i pětatřicátník starej :think: at už vypadá jakkoli natož pětačtyřicátník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
19.2.13 12:58

@KPKristy jsem na tom stejně, jen je manžel o rok a půl mladší…a je to úplně v pohodě…a to jsme se na základce úplně nesnášeli… :mrgreen: a když mi bylo 16,mu táhlo na 15..tak jsme si z něj udělala prdel, že s ním chci chodit, no a jsme spolu dodnes…mě je 32 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 13:08
@boball píše:
NO, já nevím, prostě si myslím, že pro dvacetiletou holku, je i pětatřicátník starej :think: at už vypadá jakkoli natož pětačtyřicátník.

No jo no, ale to ta Gábina měla vědět dřív než ho svádět ve škole…teď je pozdě na nějaké coby kdyby… :think:
Ale je fakt, že z Hynka udělali scénáristu domácího páprdu, však on vůbec nevypadá staře a zvadle, postavu má super, i ten zadek jako kámen a na to, že je to tělocvikář a stále ještě pracuje ve fitku je takový moc unavený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.2.13 13:09

Tak jsem skoukla dnešní díl…zklamu vás Světlana tam ještě nebude :mrgreen: až v dalším dílu přije s Pavlem k Lumčovi na véču.
Jinak Markéta a Jarda…no už mlčim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 13:10
@MarkyM píše:
Tak jsem skoukla dnešní díl…zklamu vás Světlana tam ještě nebude :mrgreen: až v dalším dílu přije s Pavlem k Lumčovi na véču.
Jinak Markéta a Jarda…no už mlčim ;)

Nemlč a piš :lol:, třeba do SZ, jetli si holky nechtějí nechat ujít večerní díl…
A teda jsem zklamaná, že Světlana přijde i s tím Pavlem…jsem doufala, že přijede, protože se rozešli, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.2.13 13:22

Ahoj holky :)
Vás tady pomalu dočítám a taky si myslím, že ten Jarda s Markétou, no že z toho něco bude :mrgreen: uvidíme, dnešní díl jsem ještě neviděla :) taky jsem zvědavá :dance:

Jinak @lucka.Kr dobrá fotečka :palec:

A Gábina s Vaškem, to je docela trapné a nevěrohodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 13:23

Tak jsem viděla dnešní díl a jako ten Jarda, resp hlavně ta Markéta a v ukázkách na zítra… mno :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
2801
19.2.13 13:38

No to jsem teda zvědavá to by mě ani nenapadlo že něco spolu budou mít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 13:48

Teď jsem dokoukala dnešek a čumím na ten obrat u Markéty. Jede po Jardovi jako slepice po flusu…

Těším se na Světluš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky