Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ta Gábina je fakt kráva - narážím na dnešní díl ale protože jste třeba ještě někdo neviděl, tak to nebudu rozmazávat ![]()
@maluska píše:
A ta Gábina je fakt kráva - narážím na dnešní díl ale protože jste třeba ještě někdo neviděl, tak to nebudu rozmazávat
Já viděla a dneska mě naštvala hlavně Tereza. Ředitelka zeměkoule, fakt ![]()
@KPKristy Tereza je pipka, no opravdu mě dostalo jak se obě nádhery válejí po gauči, krafou ale jsou strašně vyřízené nádhery ![]()
@maluska píše:
@KPKristy Tereza je pipka, no opravdu mě dostalo jak se obě nádhery válejí po gauči, krafou ale jsou strašně vyřízené nádhery
To víš, válení po gauči jednoho unaví… ![]()
Ad patecni dil, ty Vaskovo moudra o ekologii v kulne me fakt prisly prehnany, hlavne s tim vyrazem kinga. Dneska me pobavilo, jak Bedrich chce, aby Marketa evidovala zarazeny trisky ![]()
Holky, napsal byste někdo prosím souhrn dnešního dílu? Sem tam jsem něco zahlídla, ale měli jsme návštěvu, takže jsem z toho měla vesměs prd ![]()
@ncc1701, no, tak Vašek mi celkově jde na nervy. Kromě toho jeho huňatýho obočí ještě nesnáším, jak mluví, a jak balí Gábinu ![]()
@KPKristy píše:
@ncc1701, no, tak Vašek mi celkově jde na nervy. Kromě toho jeho huňatýho obočí ještě nesnáším, jak mluví, a jak balí Gábinu
A nehraje ho ten syn Rychlého, přijde mi, že je to ten z Ordinace ![]()
@MUFICE píše:
A nehraje ho ten syn Rychlého, přijde mi, že je to ten z Ordinace
né, syn Rychlého má to obočí ještě šílenější ![]()
jestli si ho dobře pamatuju, tak ho měl až trochu srostlé…
@MUFICE píše:
Mne byl povedomy hlasem, ale pri tom vystupu v Kulne mi doslo, ze mluvi jako Hubert z Romanu pro zeny
Na Ordinaci nekoukam…
@ncc1701 píše:
Mne byl povedomy hlasem, ale pri tom vystupu v Kulne mi doslo, ze mluvi jako Hubert z Romanu pro zenyNa Ordinaci nekoukam…
Nevíš, jak se ten herec jmenuje?
@MUFICE píše:
Určitě ne, Rychlý má jiný tvar ksichtu a rovné zuby, narozdíl od Václava…
Rychlý to není nastopro a Huberta v Románu pro ženy hrál David Švehlík, tož ten to není taky ani omylem ![]()
Ale teď jsem zahlídla upoutávku na Helenu a on tam ten ošklivec obočnatý hraje taky ![]()
@Machalka píše:
Ha tak je to Patrik Děrgel. To je jméno teda
tak to slyším poprvé v životě ![]()