Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
17.2.13 21:02
@Petorka píše:
Jak tě tohle napadlo??? Věkově k sobě tedy moc nejdou :mrgreen:, povahově už vůbec ne :nevim:

No…vždycky to v těhle seriálech bývá, že ti, kteří se nenávidí, se nakonec dají dohromady…i když věkově to asi nesedí, to je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 21:16
@maluska píše:
Jo a Vojtííí se má to to Iráku nebo kde to je už vracet??? já jen jestli třeba nechystá ještě Gronsko, Sibiř, pak třeba celou Afriku atd. :mrgreen: ten mi teda taky nechybí

Doufám, že se chystá. A Tereza z toho zešílí a bude od nich klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.2.13 21:56

@KPKristy obávám se že Terezy se asi jen tak nezbavíme :mrgreen: té chystají určitě pěkné místečko v kabinetu na gymplu… to bude mazec až tam za 2 roky budou sedět s Gábinou jako úči :lol: se budeme třískat do hlavy z těch scén :mrgreen:… jo a nevíte někdo kam se poděl z toho kabinetu ten výtvarkář (myslím že to byl syn ředitelky) co mi začal být trochu sympatickej tak najednou zmizel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.2.13 21:57

Jdu žehlit a zapnu si žehličku aby mě to tak neunavilo :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 21:57

@maluska, no zaplať pánbůh, že Otík zmizel!! Většího kreténa snad v Ulici nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 21:58
@maluska píše:
Jdu žehlit a zapnu si žehličku aby mě to tak neunavilo :lol: :mavam:

To si zapni, ať u toho nestepuješ do rána :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.2.13 08:15

Na Světluš se taky těším a doufám, že to dají s Lumčou zpátky dohromady, když odjížděla, pomalu jsem to obrečela, to tehdy přeci Lumír někoho oddával, kdo jen to byl? Si nevzpomenu… :think:
A kdo tu měl nápad, že by vedla hospodu, to by bylo něco a k ději by to i pasovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
18.2.13 08:19

Lumír oddával Hejlovou a Hejla. To bylo dojemné samo o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.2.13 08:25
@zuzice píše:
Lumír oddával Hejlovou a Hejla. To bylo dojemné samo o sobě.

A pravda, to teda doják byl, myslím, že mi ta slza opravdu ukápla, strašně jsem si přála, aby ta Světlana nakonec zůstala, bylo mi Lumči fakt líto, jakej to byl hajzl, stal se z něj fakt prima chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 10:25

Světlana možná nakonec i tu hospodu povede. :mrgreen:
Ta Veronika Štěpánova mě k němu nějak nesedí. :roll:
A Markéta bych tak řekla, že budou mět něco s Jardou.
No uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.2.13 11:14

A mně zase přijde, že jak Markéta rozmlouvá s Bédou, že by oni dva…ale zase si říkám, že Béda je snad už vyléčený a i když má teď protivnou Anču, tak to zvládne a případný flirt ustojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
18.2.13 12:34

Právě že s Bedou by to bylo moc prvoplánové, i na scenáristy ulice:-),kdežto s tím Jardou to „jako“je nečekané:-D můžeto hodně posunout děj;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.2.13 12:53

Už si brousím zuby na dnešní díl, ale potřebuju, aby mrně usnulo. Ondra už spí, ale Matěj stále prudí. To se pak budou krejt tak půl hodiny a já to nestihnu dokoukat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.2.13 12:55

Já si myslim, že si Markéta s Bédou rozumí, protože sní on má soucit, že je z děcáku a ví že je to takový trdlo, ale snaží se a ona zas vidí, že je v pohodě, má v něm zastánce a tak trošku sním soucítí kvůli Emě. Tak jsou takový spřízněný duše, ale nemyslím si, že by se nějak dali dohromady. Nejiskří to tam. Mezi Jardou a Markétou to vyloženě vře a jak se říká, co se škádlívá to se rádo mívá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.2.13 15:11

No já si právě říkala, že přece to tam nemůže zůstat bez hospody, tak jí někdo vést prostě bude muset a ten Lumír se v tom tak angažoval, ale jako starosta by ji vést nemohl a pak jsem viděla nějakou upoutávku a byla tam Světluš, tak mi tam hned pásla… jsem se bála, že by se do toho cpal Loiza (dědka nesnáším) a jsem ráda že scénáristi mají rozum a ví že by to bylo nereálné… pak je tam snad jedině Olda, ale po těch zdravotních problémech a s fitkem asi těžko a pak Pešek, ale ten se k tomu taky moc nemá… a nebo pak někdo úplně nový, ale ta Světluš by byla nejlepší a mohla by vyházet Loizu a spol. :mrgreen:
jinak že by Jarda s Markétou - v ulici je možné všechno :mrgreen: ale ta nevěra už by tam byla fakt na každém rohu, trochu až moc :nevim: spíš myslím, že se z nich 3 stane ve firmě dobrá parta nakonec
dnešní díl jsem si pustila k nočnímu žehlení :mrgreen: a už se teda těším na zítra, co Thea a Štěpán - ten jeho útrpnej pohled by si mohl nechat :roll:
a Libuška a dr. mi dělají radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky