Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka píše:
Jak tě tohle napadlo??? Věkově k sobě tedy moc nejdou, povahově už vůbec ne
No…vždycky to v těhle seriálech bývá, že ti, kteří se nenávidí, se nakonec dají dohromady…i když věkově to asi nesedí, to je pravda ![]()
@maluska píše:
Jo a Vojtííí se má to to Iráku nebo kde to je už vracet??? já jen jestli třeba nechystá ještě Gronsko, Sibiř, pak třeba celou Afriku atd.ten mi teda taky nechybí
Doufám, že se chystá. A Tereza z toho zešílí a bude od nich klid ![]()
@KPKristy obávám se že Terezy se asi jen tak nezbavíme
té chystají určitě pěkné místečko v kabinetu na gymplu… to bude mazec až tam za 2 roky budou sedět s Gábinou jako úči
se budeme třískat do hlavy z těch scén
… jo a nevíte někdo kam se poděl z toho kabinetu ten výtvarkář (myslím že to byl syn ředitelky) co mi začal být trochu sympatickej tak najednou zmizel ![]()
@maluska, no zaplať pánbůh, že Otík zmizel!! Většího kreténa snad v Ulici nebylo…
@maluska píše:
Jdu žehlit a zapnu si žehličku aby mě to tak neunavilo![]()
To si zapni, ať u toho nestepuješ do rána ![]()
Na Světluš se taky těším a doufám, že to dají s Lumčou zpátky dohromady, když odjížděla, pomalu jsem to obrečela, to tehdy přeci Lumír někoho oddával, kdo jen to byl? Si nevzpomenu… ![]()
A kdo tu měl nápad, že by vedla hospodu, to by bylo něco a k ději by to i pasovalo…
Lumír oddával Hejlovou a Hejla. To bylo dojemné samo o sobě.
@zuzice píše:
Lumír oddával Hejlovou a Hejla. To bylo dojemné samo o sobě.
A pravda, to teda doják byl, myslím, že mi ta slza opravdu ukápla, strašně jsem si přála, aby ta Světlana nakonec zůstala, bylo mi Lumči fakt líto, jakej to byl hajzl, stal se z něj fakt prima chlap.
Světlana možná nakonec i tu hospodu povede. ![]()
Ta Veronika Štěpánova mě k němu nějak nesedí. ![]()
A Markéta bych tak řekla, že budou mět něco s Jardou.
No uvidíme. ![]()
A mně zase přijde, že jak Markéta rozmlouvá s Bédou, že by oni dva…ale zase si říkám, že Béda je snad už vyléčený a i když má teď protivnou Anču, tak to zvládne a případný flirt ustojí.
Právě že s Bedou by to bylo moc prvoplánové, i na scenáristy ulice:-),kdežto s tím Jardou to „jako“je nečekané:-D můžeto hodně posunout děj;-)
Už si brousím zuby na dnešní díl, ale potřebuju, aby mrně usnulo. Ondra už spí, ale Matěj stále prudí. To se pak budou krejt tak půl hodiny a já to nestihnu dokoukat ![]()
Já si myslim, že si Markéta s Bédou rozumí, protože sní on má soucit, že je z děcáku a ví že je to takový trdlo, ale snaží se a ona zas vidí, že je v pohodě, má v něm zastánce a tak trošku sním soucítí kvůli Emě. Tak jsou takový spřízněný duše, ale nemyslím si, že by se nějak dali dohromady. Nejiskří to tam. Mezi Jardou a Markétou to vyloženě vře a jak se říká, co se škádlívá to se rádo mívá. ![]()
No já si právě říkala, že přece to tam nemůže zůstat bez hospody, tak jí někdo vést prostě bude muset a ten Lumír se v tom tak angažoval, ale jako starosta by ji vést nemohl a pak jsem viděla nějakou upoutávku a byla tam Světluš, tak mi tam hned pásla… jsem se bála, že by se do toho cpal Loiza (dědka nesnáším) a jsem ráda že scénáristi mají rozum a ví že by to bylo nereálné… pak je tam snad jedině Olda, ale po těch zdravotních problémech a s fitkem asi těžko a pak Pešek, ale ten se k tomu taky moc nemá… a nebo pak někdo úplně nový, ale ta Světluš by byla nejlepší a mohla by vyházet Loizu a spol. ![]()
jinak že by Jarda s Markétou - v ulici je možné všechno
ale ta nevěra už by tam byla fakt na každém rohu, trochu až moc
spíš myslím, že se z nich 3 stane ve firmě dobrá parta nakonec
dnešní díl jsem si pustila k nočnímu žehlení
a už se teda těším na zítra, co Thea a Štěpán - ten jeho útrpnej pohled by si mohl nechat ![]()
a Libuška a dr. mi dělají radost ![]()