Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
19.2.13 11:30
@boball píše:
Já zas nechápu,.co holky láká na starejch páprdech. Těch si ještě užijou :roll:

Co holky láká na páprdech? Zkušenosti holka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 11:32
@MUFICE píše:
To jsem taky viděla a musela jsem se smát :mrgreen:

Taky taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
19.2.13 11:33
@boball píše:
Já zas nechápu,.co holky láká na starejch páprdech. Těch si ještě užijou :roll:

No, tak já bych vrstevníka vedle sebe nesnesla teda… Přijdou mi jako takový hošani, když ty kluky vidim… Z mého partnera prostě musim cítit, že to je „chlap“ a to z takovýho mlaďáka fakt ne :D

• Citovat
  • Upravit
15052
19.2.13 11:34
@lucka.Kr píše:
Co holky láká na páprdech? Zkušenosti holka :palec:

No, já už právě žádná holka nejsem :) a mladý maso, je podle mne mladý maso. Mladej se naučí snadno, zato starého vola novým kouskům nenaučíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.2.13 11:35
@boball píše:
No, já už právě žádná holka nejsem :) a mladý maso, je podle mne mladý maso. Mladej se naučí snadno, zato starého vola novým kouskům nenaučíš :mrgreen:

I starej se kvůli mladýmu masíčku umí přetrhnout :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
19.2.13 11:37

@boball Taky mám radši mladší než starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.2.13 11:38
@MarkyM píše:
@sunnyho.motylekTen Vašek s Gábinou mi fakt přijdou trapný. Gábina blbne, má doma chlapa kterej je hodnej, stará se, vydělává tak nevim proč si chce zkazit život nějakym klučíkem :roll:

Gábina taková pařmenka se uvázala doma na mateřský a teď se trhá ze řetězu, taková je realita, ale určitě to bude jen okouzlení nic víc, Vaškovi to kouká z očí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.2.13 11:39
@MUFICE píše:
@boball Taky mám radši mladší než starší :mrgreen:

Nic proti gustu. Já mám doma taky mladšího :mrgreen:, ale opačný případ chápu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
19.2.13 11:40

@MUFICE já jsem vždycky byla na starší a doma mám o 2 roky mladšího :) a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
19.2.13 11:44
@lucka.Kr píše:
I starej se kvůli mladýmu masíčku umí přetrhnout :palec: :mrgreen:

No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.2.13 11:52
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm :mrgreen:

To já taky ráda vzpomínám :mrgreen:, ale třeba ten Vašek to je moc mladý ne? Mě na nich vadí ta naivita, co by dělal s Gábinou a Šimonem. Spíš to bude opravdu o tom sexu :palec: Takovej Matěj jak byl s Líbou, se uměl o Borise aspoň postarat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 11:53
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm :mrgreen:

Hele, ale to má můj chlap a táhne mu na 40, ten zadek jak kámen a svaly :D

• Citovat
  • Upravit
50125
19.2.13 11:54
@Gibbo píše:
Hele, ale to má můj chlap a táhne mu na 40, ten zadek jak kámen a svaly :D

Ale ten tvůj vypadá tak o 1O let mladší :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
19.2.13 11:58
@lucka.Kr píše:
To já taky ráda vzpomínám :mrgreen:, ale třeba ten Vašek to je moc mladý ne? Mě na nich vadí ta naivita, co by dělal s Gábinou a Šimonem. Spíš to bude opravdu o tom sexu :palec: Takovej Matěj jak byl s Líbou, se uměl o Borise aspoň postarat :think:

Tak já to beru z pozice Gábiny, který je 21 let. Koukala jsem, je o týden mladší než moje dcera. 8) :) A když vidím Hynka, jak tam leží jak mrcha, vůbec se jí nedivím, že by šlo jen o ten sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 11:59
@MUFICE píše:
Ale ten tvůj vypadá tak o 1O let mladší :pankac: :D

Tak to bude tím :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...