Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Já zas nechápu,.co holky láká na starejch páprdech. Těch si ještě užijou
Co holky láká na páprdech? Zkušenosti holka ![]()
@boball píše:
Já zas nechápu,.co holky láká na starejch páprdech. Těch si ještě užijou
No, tak já bych vrstevníka vedle sebe nesnesla teda… Přijdou mi jako takový hošani, když ty kluky vidim… Z mého partnera prostě musim cítit, že to je „chlap“ a to z takovýho mlaďáka fakt ne ![]()
@lucka.Kr píše:
Co holky láká na páprdech? Zkušenosti holka
No, já už právě žádná holka nejsem
a mladý maso, je podle mne mladý maso. Mladej se naučí snadno, zato starého vola novým kouskům nenaučíš ![]()
@boball píše:
No, já už právě žádná holka nejsema mladý maso, je podle mne mladý maso. Mladej se naučí snadno, zato starého vola novým kouskům nenaučíš
I starej se kvůli mladýmu masíčku umí přetrhnout
![]()
@MarkyM píše:
@sunnyho.motylekTen Vašek s Gábinou mi fakt přijdou trapný. Gábina blbne, má doma chlapa kterej je hodnej, stará se, vydělává tak nevim proč si chce zkazit život nějakym klučíkem
Gábina taková pařmenka se uvázala doma na mateřský a teď se trhá ze řetězu, taková je realita, ale určitě to bude jen okouzlení nic víc, Vaškovi to kouká z očí ![]()
@MUFICE píše:
@boball Taky mám radši mladší než starší
Nic proti gustu. Já mám doma taky mladšího
, ale opačný případ chápu ![]()
@MUFICE já jsem vždycky byla na starší a doma mám o 2 roky mladšího
a neměnila bych.
@lucka.Kr píše:
I starej se kvůli mladýmu masíčku umí přetrhnout![]()
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm ![]()
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm
To já taky ráda vzpomínám
, ale třeba ten Vašek to je moc mladý ne? Mě na nich vadí ta naivita, co by dělal s Gábinou a Šimonem. Spíš to bude opravdu o tom sexu
Takovej Matěj jak byl s Líbou, se uměl o Borise aspoň postarat ![]()
@boball píše:
No, jo, může se právě přetrhnout. Ale, ten přirozenej žár, to pevný maso, energie, to už tam bohužel není. To co tryská z mladých kluků, už prostě čtyřicátníci nemají, i když se stále snaží sobě i těm holkám namluvit že jo. Já tedy osobně lituji, že už to s žádným klukem nikdy nezažiju. Nemohu zapomenout, jak manžel třeba voněl, ty svaly, zadek jako kámen. Hmm
Hele, ale to má můj chlap a táhne mu na 40, ten zadek jak kámen a svaly ![]()
@Gibbo píše:
Hele, ale to má můj chlap a táhne mu na 40, ten zadek jak kámen a svaly
Ale ten tvůj vypadá tak o 1O let mladší
![]()
@lucka.Kr píše:
To já taky ráda vzpomínám, ale třeba ten Vašek to je moc mladý ne? Mě na nich vadí ta naivita, co by dělal s Gábinou a Šimonem. Spíš to bude opravdu o tom sexu
Takovej Matěj jak byl s Líbou, se uměl o Borise aspoň postarat
Tak já to beru z pozice Gábiny, který je 21 let. Koukala jsem, je o týden mladší než moje dcera.
A když vidím Hynka, jak tam leží jak mrcha, vůbec se jí nedivím, že by šlo jen o ten sex.