Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
18.2.13 22:26
@Machalka píše:
Rychlý to není nastopro a Huberta v Románu pro ženy hrál David Švehlík, tož ten to není taky ani omylem :mrgreen:
Ale teď jsem zahlídla upoutávku na Helenu a on tam ten ošklivec obočnatý hraje taky :twisted:

Ja vim, ze to neni on, ale mluvil stejne arogantne

• Citovat
  • Upravit
2752
18.2.13 22:26

Hele holky všimly jste si, že když je někdo hnusnej, tak je dnes IN??? ti moderátoři ve snídani s Novou, to jsou taky krasavci :poblion: Můj manžel nemůže vystát Gábinu - on teda na ulici nekouká, vždycky si čte rockový časopisy ale jakmile je tam ona, odloží časopis a brblá, že vypadá jak mimozemšťan a zuby má jak kobyla a že nechápe, jak může něco takovýho být herečkou :P :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 22:33

Taky jsem od hodně lidí slyšela, že se jim ta Gábina nelíbí jako ženská. Ale ve filmu Láska je láska to hrála dost dobře.

A ten Jarda si myslím fakt, že si začne s markétou. Nemyslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.2.13 22:36

Podle me nezacne. Tahle dejova linka je tam podle myho o tom, kterak se z rebelky bez elegance stane schopna manazerka obchodniho oddeleni.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
18.2.13 22:37

Gabina se vzdycky divne kreni, ale sluselo ji to, kdyz byla v Kulne. Asi ji dobre nastelovali pred kamerou.

• Citovat
  • Upravit
17154
18.2.13 23:22

@KPKristy vystihla jsi mé pocity z Vaška… jak se tvářil jsem nezaznamenala, já u toho většinou dělám x věcí :mrgreen: ty kecy byly ale mi fakt přišlo přehnaný - na mě by to teda dojem neudělalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 23:26

Mě se ten Vašek taky moc nelíbí, Hynek je lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.2.13 23:30

Tak holky, ve středu vám tam přijede Světlana. :-)
Píšu vám, protože já na Ulici jeste nekoukala, když tam hrála a vy jste tu psaly, že by mohla přijet. :-) Bylo to na konci v ukázce.
Markéta po Jardovi jede… ale jak to bude, to nevím. :-) Ani tam nic takového v úterním dílu nebylo, ale ty náznaky tam jsou.
Gábina tam naštěstí nebyla. Nemusím ji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 23:31

@Machalka tak Gábina byla s Vaškem v hospě, asi se nám zakoukala, ale zatím nic neproběhlo. Ale jak blbě skrývala před Hynkem mobil, to bylo trapné. :roll: Thea se zitra setká se Štěpánem, napsala mu sms, byla špatná, že jí do věcí zabalil i vázu, kterou si pořizovali společně. Věci které u štěpána měla, pro ty jí došel Boris. Mezi Libuškou a Liborem to jiskří, ale taky zatím nic. A to je asi tak vše z dnešního dílu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 23:32

@Bobiše tak Světluš už ve středu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.2.13 23:35

No tak vyloženě ošklivá mi ta Gábina nepřijde, kdyby měla normálnější roli tak by mi byla určitě sympatičtější… možná ten pocit je z toho že mi přišlo že oni se tam z ní snaží dělat že je to kočka úžasná, třeba jak šla na tu zkoušku jako že ukázat prsa - no mě to přišel teda spíš pěknej hnus než pěknej pohled :nevim:
shrnout díl asi nedovedu, já to nějak vypouštím
co si vzpomenu, tak Gábina se sešla v Vašek a píšou si sms, nic se nestalo, ale mobil schovává před Hynkem a tváří se že je z Vaška celá vyplesklá, dostalo mě jak dopoledne má malýho ve školce a válí se po gauči a vykecává s Terezou, odpoledne jí musí hlídat ta sekretářka od Lumíra, protože ona musí řešit bakalářku ale stihne si zajít do coolny s Vaškem, pak přijde domů a tváří se děsně servaně a ta „macecha“ jí nabídne hlídání aby tu bakalářku líp zvládla :roll:
pak se tam řešila Thea, že jí Štěpán chtěl vrátit zbytek věcí, ona ho nechtěla vidět, šel pro to malej Boris a Theu naštvalo že jí vrátil nějakou vázu co si koupili společně do bytu, rozhodla se že se zítra se Štěpánem sejdou a všechno si pěkně vyříkají - tak uvidíme co bude
a zas to tak hezky zajiskřilo mezi dr. a Libuškou ale nic přelomového se nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.2.13 23:35
@Andris píše:
Mě se ten Vašek taky moc nelíbí, Hynek je lepší. :lol:
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
18.2.13 23:37

@Andris jé tys to shrnula tak hezky :palec: a máš to kratší, je tohle možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 23:41

@maluska teď si čtu tvůj souhrn, dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 23:42

@maluska děkuju. :lol: