Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele holky všimly jste si, že když je někdo hnusnej, tak je dnes IN??? ti moderátoři ve snídani s Novou, to jsou taky krasavci
Můj manžel nemůže vystát Gábinu - on teda na ulici nekouká, vždycky si čte rockový časopisy ale jakmile je tam ona, odloží časopis a brblá, že vypadá jak mimozemšťan a zuby má jak kobyla a že nechápe, jak může něco takovýho být herečkou
![]()
Taky jsem od hodně lidí slyšela, že se jim ta Gábina nelíbí jako ženská. Ale ve filmu Láska je láska to hrála dost dobře.
A ten Jarda si myslím fakt, že si začne s markétou. Nemyslíte?
Podle me nezacne. Tahle dejova linka je tam podle myho o tom, kterak se z rebelky bez elegance stane schopna manazerka obchodniho oddeleni.
Gabina se vzdycky divne kreni, ale sluselo ji to, kdyz byla v Kulne. Asi ji dobre nastelovali pred kamerou.
@KPKristy vystihla jsi mé pocity z Vaška… jak se tvářil jsem nezaznamenala, já u toho většinou dělám x věcí
ty kecy byly ale mi fakt přišlo přehnaný - na mě by to teda dojem neudělalo ![]()
Tak holky, ve středu vám tam přijede Světlana. ![]()
Píšu vám, protože já na Ulici jeste nekoukala, když tam hrála a vy jste tu psaly, že by mohla přijet.
Bylo to na konci v ukázce.
Markéta po Jardovi jede… ale jak to bude, to nevím.
Ani tam nic takového v úterním dílu nebylo, ale ty náznaky tam jsou.
Gábina tam naštěstí nebyla. Nemusím ji. ![]()
@Machalka tak Gábina byla s Vaškem v hospě, asi se nám zakoukala, ale zatím nic neproběhlo. Ale jak blbě skrývala před Hynkem mobil, to bylo trapné.
Thea se zitra setká se Štěpánem, napsala mu sms, byla špatná, že jí do věcí zabalil i vázu, kterou si pořizovali společně. Věci které u štěpána měla, pro ty jí došel Boris. Mezi Libuškou a Liborem to jiskří, ale taky zatím nic. A to je asi tak vše z dnešního dílu. ![]()
No tak vyloženě ošklivá mi ta Gábina nepřijde, kdyby měla normálnější roli tak by mi byla určitě sympatičtější… možná ten pocit je z toho že mi přišlo že oni se tam z ní snaží dělat že je to kočka úžasná, třeba jak šla na tu zkoušku jako že ukázat prsa - no mě to přišel teda spíš pěknej hnus než pěknej pohled ![]()
shrnout díl asi nedovedu, já to nějak vypouštím
co si vzpomenu, tak Gábina se sešla v Vašek a píšou si sms, nic se nestalo, ale mobil schovává před Hynkem a tváří se že je z Vaška celá vyplesklá, dostalo mě jak dopoledne má malýho ve školce a válí se po gauči a vykecává s Terezou, odpoledne jí musí hlídat ta sekretářka od Lumíra, protože ona musí řešit bakalářku ale stihne si zajít do coolny s Vaškem, pak přijde domů a tváří se děsně servaně a ta „macecha“ jí nabídne hlídání aby tu bakalářku líp zvládla ![]()
pak se tam řešila Thea, že jí Štěpán chtěl vrátit zbytek věcí, ona ho nechtěla vidět, šel pro to malej Boris a Theu naštvalo že jí vrátil nějakou vázu co si koupili společně do bytu, rozhodla se že se zítra se Štěpánem sejdou a všechno si pěkně vyříkají - tak uvidíme co bude
a zas to tak hezky zajiskřilo mezi dr. a Libuškou ale nic přelomového se nestalo ![]()
@Andris píše:
Mě se ten Vašek taky moc nelíbí, Hynek je lepší.
@Andris jé tys to shrnula tak hezky
a máš to kratší, je tohle možný ![]()
Ja vim, ze to neni on, ale mluvil stejne arogantne